Καλησπέρα,
Και εγώ για το 16 pro που παρέλαβα αγόρασα την pitaka sunset. Συμφωνώ απόλυτα ότι για όποιον θέλει minimal θήκη, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τις pitaka ( τις οποίες τις χρησιμοποιώ σε όλα τα μοντέλα iphone που είχα κατά το παρελθόν ). Φέτος είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου , καθώς διόρθωσαν την το μειονέκτημα που ( κατά την γνώμη μου ) είχαν και πλέον καλύπτει την πάνω και κάτω πλευρά της συσκευής.
Για γυαλί προστασίας λέω να πάω σε αυτό: https://i-system.gr/...16-pro-tcp.html
..καθώς θέλω να αποφύγω γυαλί με μαύρο πλαίσιο.
Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ? Υπάρχει κάποια εναλλακτική για άμεση αγορά / τοποθέτηση ( καθώς πρέπει να χρησιμοποιήσω τη νέα συσκευή και να δώσω το 15 PM στην κόρη.. )
Για δερμάτινη σκέφτομαι να πάω στην Wiuka ( amazon.de ) ή σε Mujjo, καθώς αν πάω σε Bullstrap / Andar / Ryan London θα καθυστερήσουν αρκετά να έρθουν θεωρώ..
Το screen protector της Belkin μου το τοποθέτησαν στην istorm αμέσως με την παραλαβή του 16 PM και εδώ και ένα μήνα είμαι αρκετά ικανοποιημένος ,ειδικά με το oleophobic και την απόκριση .Η istorm δίνει και 3 μήνες εγγύηση ..Της flolab που είχα στο 15pm το oleophobic ήταν άθλιο..
Βεβαια δεν γνωρίζω σε πτώση το αποτέλεσμα