γιατιιιι μας το κανεις αυτο εχουμε και εμεις ψυχουλα
σε καταλαβαινω! Πρωτη φορα στην ζωη μου πηρα νεο τηλεφωνο με το που κυκλοφορησε! Εγω ειχα κανει προπαραγγελια κ προπληρωμη στο στορμ κ παραλαβη σπιτι μου μιας κ εχω παρει αρκετα πραγματα απο αυτους! Δεν ημουν απο τις πρωτες παραγγελιες οποτε θεωρησα λογικο οτι θα περιμενω μισο μηνα εστω! Μετα 2 εβδομαδες τους καλω για να μαθω στο περιπου τι γινεται! Εκει ο υπαλληλος μου ειπε οτι μπορει να παραλαβω Νοεμβριο η κ αρχες Δεκεμβριου! Τον ευχαριστησα κ μετα το σκεφτικα ξανα κ προχωρησα σε ακυρωση κ 3 μερες μετα μ ου επεστρεψαν τα χρηματα.Πηγαινα για τα 256
μετα αρχισα να ψαχνω ξανα πλαισιο κ κοτσοβολο κλπ αλλα με αυτα που διαβαζ με τις καθυσετερησεις σκεφτικα παλι Χριστουγεννα θα παει.Τελικα μπαινω στο ονλαιν του Γερμανου.Εκει το 256 δεν υπηρχε κ εδινε χαμηλη διαθεσιμοτητα τα 512! οκ ειναι κανα 300αρι ευρω παραπανω κ δεν τα χρειαζομαι αλλα η κ.....α για το νεο με εκανε να το προπαραγγειλω κ να το προπληρωσω ξανα.1 εβδαμαδα μετα ακριβως το παρελαβα στο σπιτι μου! το χρωμα του μου ειναι ψιλοαδιαφορο καθως παντα σε θηκη τα βαζω τα κινητα οποτε ολα καλα!