Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iPhone 16/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
440 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση Εχθές, 11:25

παιδεεεεεεεες τι γινεται ννεκρωσε το θεμα.

παραλαμβανετε εσεις οι υπολοιποι; εγω κανενα νεο ακομα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 777 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση Εχθές, 11:33

παιδεεεεεεεες τι γινεται ννεκρωσε το θεμα.

παραλαμβανετε εσεις οι υπολοιποι; εγω κανενα νεο ακομα

Ναι, τι να σου πω. Εμένα επειδή άργησαν μου έστειλαν μάλιστα δύο συσκευές σαν απολογία.  :D  :D  :D

#438   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 13:35

Ναι, τι να σου πω. Εμένα επειδή άργησαν μου έστειλαν μάλιστα δύο συσκευές σαν απολογία.  biggrin.png  biggrin.png  biggrin.png

νομιζα η apple ήταν άπλες μόνο στις καθυστερήσεις, τώρα εγιναν και στις δωρεες;; laugh.png

τρατζικ η κατασταση, μια βδομαδα τωρα δεν ηρθε τιποτα ουτε παρελαβε καποιος ενω βρισκομαστε πανω απο 1,5 μηνα μετα τις προπαραγγελιες; αν ειναι δυτον

#439   schatz

schatz

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση Εχθές, 16:51

Εγω βρήκα ετοιμοπαράδοτο σε μαγαζί Γερμανου και το πήρα 16PM 256 black

#440   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 20:25

Εγω βρήκα ετοιμοπαράδοτο σε μαγαζί Γερμανου και το πήρα 16PM 256 black

πωωωωως γινεται αυτο, εχω ρωτησει 15 διαφορετικα τοπικα υποκαταστηματα αλυσιδων η απαντηση ειναι "υπαρχει λιστα αναμονης κεντρικα". μπορεις να μου πεις ποιας περιοχη ειναι το συγκεκριμενο καταστημα εδώ ή σε προσωπικο;

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, Εχθές, 20:26

#441   schatz

schatz

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση Εχθές, 23:27

πωωωωως γινεται αυτο, εχω ρωτησει 15 διαφορετικα τοπικα υποκαταστηματα αλυσιδων η απαντηση ειναι "υπαρχει λιστα αναμονης κεντρικα". μπορεις να μου πεις ποιας περιοχη ειναι το συγκεκριμενο καταστημα εδώ ή σε προσωπικο;

Θα σου πω, αρχικά είχε διαθέσιμα PM στο eshop του. Το online σύστημά του ήταν για τα μπάζα, και δοκίμασα να το αγοράσω online και μου έβγαζε την παραγγελία ελλειπή και ακυρωνόταν (μου δέσμευαν τα χρήματα στην κάρτα και μετά την συναλαγή μου τα επέστρεφαν). Αφού έγινε αυτό για 4 φορές τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα να μου το στείλον σε μαγαζί να το παραλάβω από εκεί αφού έγινε αυτό το πράγμα. Μου είπαν ότι δεν γίνεται και πρέπει να πάω από κατάστημα να κάνω επιτόπου παραγγελία. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα (Βριλλήσια), και αφού τους εξήγησα την κατάσταση, μου έβαλε παραγγελία ένα PM NaTi 256 με παραλαβή αύριο ή το Σάββατο. Και μετά μου στέλνουν SMS ότι έχουν ένα PM Black 256 στο κατάστημα αν με ενδιαφέρει, και τους είπα κρατήστε το και πήγα και το πήρα.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

2 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

rozak, josuts