Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iPhone 16/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
492 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   tsigo

tsigo

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2024 - 10:42

Έχω παρατηρήσει και μετά από την αλλαγή tempered glass να έχω μικρό θέματα με το touch.

Κυρίως όταν γράφω στο keyboard. Αν κάνετε μια έρευνα στο google φαίνεται πως αρκετοί έχουν παρόμοιο πρόβλημα.

Έχετε παρατηρήσει κι εσείς κάποιο πρόβλημα?

καλημέρα. Και εγώ έχω θέμα με το touch. Αραιά και που,αλλά υπάρχει θέμα δυστυχώς. Πίστευα ότι φταίει το τζαμάκι. Δεν ξέρω… κυρίως στα 4 άκρα όταν πάω να πατήσω κάτι δεν το πιάνει με τπτ. Μετά από 3-4 προσπάθειες το κλικάρει. Σκέφτομαι να βγάλω τελείως το τζάμι να το δουλέψω λίγο να δω τι φταίει….

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   mic6

mic6

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/11/2024 - 11:17

Έχω παρατηρήσει και μετά από την αλλαγή tempered glass να έχω μικρό θέματα με το touch.

Κυρίως όταν γράφω στο keyboard. Αν κάνετε μια έρευνα στο google φαίνεται πως αρκετοί έχουν παρόμοιο πρόβλημα.

Έχετε παρατηρήσει κι εσείς κάποιο πρόβλημα?

Είχα αναφερθεί σε αυτό εκτενώς περίπου ένα μήνα πριν. Το αφαίρεσα τελείως λόγω αυτού

#483   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/11/2024 - 11:21

καλημέρα. Και εγώ έχω θέμα με το touch. Αραιά και που,αλλά υπάρχει θέμα δυστυχώς. Πίστευα ότι φταίει το τζαμάκι. Δεν ξέρω… κυρίως στα 4 άκρα όταν πάω να πατήσω κάτι δεν το πιάνει με τπτ. Μετά από 3-4 προσπάθειες το κλικάρει. Σκέφτομαι να βγάλω τελείως το τζάμι να το δουλέψω λίγο να δω τι φταίει….

Ωχ….το διαπίστωσα κ γώ αυτό χωρίς τίποτα να βάλω, κάποιες φορές κι κολλάει στις πάνω γωνίες…λέτε να έχουν bug τα προ μαξ…

#484   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 791 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 17/11/2024 - 11:34

Καλημέρα. Κι εγώ δυστυχώς έχω παρατηρήσει κάποιες αστοχίες στην πληκτρολόγηση. Δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς τζαμάκι να δω αν είναι θέμα οθόνης ή tempered glass. H κατάσταση βελτιώνεται κάπως αν πάτε Ρυθμισεις-Προσβασιμότητα-Άγγιγμα-Aπτικό άγγιγμα και επιλέξετε το «Γρήγορο». Ελπίζω να ειναι θέμα software. 

Τελευταία επεξεργασία από: giannisk82, 17/11/2024 - 11:42

#485   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/11/2024 - 12:22

Το κακό είναι με αυτά που έχω διαβάσει ότι δεν φταίει απαραίτητα το tempered glass. Αρκετοί το έχουν αφαιρέσει και το πρόβλημα συνεχίζεται. 

https://www.reddit.c...one_16_pro_max/

Once You Go Mac You Never Go Back

#486   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 269 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2024 - 16:06

Το κακό είναι με αυτά που έχω διαβάσει ότι δεν φταίει απαραίτητα το tempered glass. Αρκετοί το έχουν αφαιρέσει και το πρόβλημα συνεχίζεται.

https://www.reddit.c...one_16_pro_max/

Αυτά δράμα είναι άσε, αρχίζει κ με εκνευρίσει αφού σκέφτομαι να το πουλήσω, όποιος θέλει pro max 512, 2 ημερών , πάλι καλά που δεν έχω πουλήσει το 15 ακόμα

#487   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 269 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2024 - 16:36

Για να διαπιστωθεί το πρόβλημα καλύτερα πηγαίνετε στις ιστορίες στο ινστα κ προσπαθήστε να πατάτε δεξιά στην οθόνη για να προχωρήσετε, πω μεγάλο θέμα ε κ δυστυχώς το googlara κ το χουν όλοι κ η apple σιωπά…παιδιά τυχεροί όσοι δεν παρέλαβαν κ γώ το πουλάω 1500€ pro max 16 όποιος θέλει στέλνει πμ

#488   mic6

mic6

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2024 - 17:32

Για να διαπιστωθεί το πρόβλημα καλύτερα πηγαίνετε στις ιστορίες στο ινστα κ προσπαθήστε να πατάτε δεξιά στην οθόνη για να προχωρήσετε, πω μεγάλο θέμα ε κ δυστυχώς το googlara κ το χουν όλοι κ η apple σιωπά…παιδιά τυχεροί όσοι δεν παρέλαβαν κ γώ το πουλάω 1500€ pro max 16 όποιος θέλει στέλνει πμ

Το δικό μου δεν έχει κανένα θέμα χωρίς το τζαμάκι.

Παρεπιπτόντως, έβαλα ένα σφραγισμένο pro max naTi στο insomnia 1500 ευρώ και δεν δέχτηκα ούτε ένα μήνυμα. Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, νομίζω θα το δώσεις αρκετά κάτω από τόσο, έχει γεμίσει πλέον η αγορά με καινούρια και οι περισσότεροι έχουν άκρη για τιμολόγιο.

Τελευταία επεξεργασία από: mic6, 17/11/2024 - 17:33

#489   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.442 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2024 - 17:41

Εγώ δεν βλέπω κανένα θέμα με ένα απλό τζαμάκι της spigen.. Θα το κρατήσω :)

#490   cyberfox

cyberfox

iPH Member

• 338 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/11/2024 - 20:20

..και εγω το ιδιο μετα την αναβαθμιση ios .....με iphone-14 plus

#491   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 269 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2024 - 21:53

Το δικό μου δεν έχει κανένα θέμα χωρίς το τζαμάκι.

Παρεπιπτόντως, έβαλα ένα σφραγισμένο pro max naTi στο insomnia 1500 ευρώ και δεν δέχτηκα ούτε ένα μήνυμα. Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, νομίζω θα το δώσεις αρκετά κάτω από τόσο, έχει γεμίσει πλέον η αγορά με καινούρια και οι περισσότεροι έχουν άκρη για τιμολόγιο.

Ποιος ασχολείται με ινσομνια , μην στέλνετε άλλα πμ, πουλήθηκε κ αύριο πρωί αναχωρεί για τον νέο ιδιοκτήτη! Ευτυχώς κράτησα το 15 προ μαξ

#492   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση Εχθές, 12:16

Έχει παραλάβει κανείς 16 Pro Max 256GB Desert από iStorm? Έχει παραγγείλει ένας φίλος μου από 19 Σεπτεμβρίου και δεν έχει έρθει τίποτα. Ενώ NaTi και Black έχουν παραλάβει αρκετοί.

#493   mic6

mic6

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 17:41

Έχει παραλάβει κανείς 16 Pro Max 256GB Desert από iStorm? Έχει παραγγείλει ένας φίλος μου από 19 Σεπτεμβρίου και δεν έχει έρθει τίποτα. Ενώ NaTi και Black έχουν παραλάβει αρκετοί.

Εγώ την πρώτη μέρα

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες