Το χτύπησα και εγώ το 16 pro max 1T σε desert. Το είδα διαθέσιμο το μεσημέρι στο σάιτ του Κωτσόβολου. Έβαλα παραλαβή από το κατάστημα και σε 20 λεπτά πήγα και το τσίμπησα μετά από επιβεβαιωτικό μήνυμα στο vibes ότι είναι έτοιμο για παράδοση. Ούτε προπαραγγελία, ούτε τίποτα. Το χρώμα είναι λίγο χαμαιλεοντικό και ανάλογα το φως που προσπίπτει πάνω του άλλωστε φαίνεται πιο σκούρο και άλλωστε πιο ανοιχτό. Με γεια σε όλους που παρέλαβαν και σύντομα να παραλάβουν όσοι περιμένουν.
iPhone 16/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 20/09/2024 - 22:15
Ad
Δημοσίευση 20/09/2024 - 22:52
Λογικά το προπληρώσες κι όλας πριν πασ έτσι;;Το χτύπησα και εγώ το 16 pro max 1T σε desert. Το είδα διαθέσιμο το μεσημέρι στο σάιτ του Κωτσόβολου. Έβαλα παραλαβή από το κατάστημα και σε 20 λεπτά πήγα και το τσίμπησα μετά από επιβεβαιωτικό μήνυμα στο vibes ότι είναι έτοιμο για παράδοση. Ούτε προπαραγγελία, ούτε τίποτα. Το χρώμα είναι λίγο χαμαιλεοντικό και ανάλογα το φως που προσπίπτει πάνω του άλλωστε φαίνεται πιο σκούρο και άλλωστε πιο ανοιχτό. Με γεια σε όλους που παρέλαβαν και σύντομα να παραλάβουν όσοι περιμένουν.
Το θεμα είναι ότι σε πολλά καταστήματα άλλα γράφει το σάιτ και τελικά δεν υπάρχει και τζάμπα το πληρώνεις γιατί νομίζεις ότι είναι διαθέσιμο!!
Δημοσίευση 20/09/2024 - 23:18
Οχι φυσικά, σιγά μην το προπληρώσω. Επέλεξα πληρωμή στο κατάστημα! Όταν σου δίνει την επιλογή για παραλαβή από το κατάστημα, επιλέγεις και την πληρωμή στο κατάστημα. Σιγά μην πληρώσω χωρίς να έχω το τηλέφωνο άμεσα και σίγουρα διαθέσιμο. Το τρόπο αυτό τον έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στον Κωτσόβολο. Μόλις το δεις διαθέσιμο για αγορά, κάνεις την αγορά και επιλέγεις το κατάστημα που θες να παραλάβεις. Αν σε αφήσει να προχωρήσεις, επιλέγεις πληρωμή στο κατάστημα και ολοκληρώνεις την αγορά. Αυτοί βλέπουν και σου στέλνουν μήνυμα στο vibes ότι μπορείς να πας να παραλάβεις. Πας σαν κύριος και παραλαμβάνεις. Επιδιη αυτό θα το κάνουν ταυτόχρονα με εσένα και άλλοι, είναι πιθανό να σου το βγάλει προσωρινά μη διαθέσιμο. Κάνεις ανανέωση τη σελίδα και προσπαθείς ξανά. Εμένα μετά από τρεις τέσσερις προσπάθειες με άφησε να ολοκληρώσω την αγορά. ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ.
Δημοσίευση 20/09/2024 - 23:58
Δημοσίευση 21/09/2024 - 13:30
Και εγώ desert πήρα και το άλλαξα σε Natural Titanium.
Δημοσίευση 21/09/2024 - 13:35
Καλησπέρα, ενώ είχα κάνει προ παραγγελία με προκαταβολή στα public για το iPhone 16 pro, τελικά το βρήκα διαθέσιμο στο Κωτσόβολο και πήγα και το πήρα.
iPhone 16 pro, 256GB Desert Titanium
Μετάβαση από iPhone 13 Pro.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 21/09/2024 - 14:09
Δημοσίευση 21/09/2024 - 17:15
εντυπωση μου κανει πως πλεον δεν αναγραφεται το imei στο παραστατικο αγορας. Μονο περιγραφη του μοντελου και του χρωματος.
Αραγε σε περιπτωση προβληματος πως επιβεβαιωνεται οτι προκειται για την ιδια συσκευη ;
Επισης το κουτι ειναι σχεδον ιδιο με το 14pro. Στην αρχη τρομαξα οτι μου εστειλαν λαθος συσκευη.
Δημοσίευση 21/09/2024 - 17:17
Παιδια καλησπερα.Μια ερωτηση περισσοτερο πλρηροφιαριακα.Στις 17/9 εκανα προπαραγγελια το 16 προ μαξ κ το προπληρωσα απο το ι στορμ κ παραλαβη σπιτι μου μιας κ δεν ειμαι Αθηνα.Πιστευετε θα το εχω παραλαβει μεχρι τελος του μηνα?
Η να τους παρω κανα τηλεφωνο σε καμια εβδομαδα?
Δημοσίευση 21/09/2024 - 17:24
Παιδια καλησπερα.Μια ερωτηση περισσοτερο πλρηροφιαριακα.Στις 17/9 εκανα προπαραγγελια το 16 προ μαξ κ το προπληρωσα απο το ι στορμ κ παραλαβη σπιτι μου μιας κ δεν ειμαι Αθηνα.Πιστευετε θα το εχω παραλαβει μεχρι τελος του μηνα?
Η να τους παρω κανα τηλεφωνο σε καμια εβδομαδα?
η εξελιξη της παραγγελιας απο την σελιδα τους σε εμενα δεν δουλεψε ποτε.
το εχω παραλαβει και ακομη ειναι στην αρχικη κατασταση της προπαραγγελιας.
εκτιμω οτι οταν ερθει η συσκευη σου και ειναι ετοιμη προς αποστολη θα επικοινωνησουν μαζι σου.
Για την ιστορια και εγω ειμαι εκτος Αθηνων, και εβαλα εξοφληση με καταθεση. Οταν ηρθε η συσκευη με καλεσαν να ολοκληρωσω την καταθεση για να γινει η αποστολη.
Δημοσίευση 21/09/2024 - 18:08
Καλησπέρα σε όλους ,πάντως έχω την αίσθηση πως φέτος εδώ μέσα ελάχιστοι έως κ κανένας δεν αναφέρουν πως πήραν 16 pro max,τι έγινε φέτος ήρθαν ελάχιστα ή θα έρθουν στα καπάκια και σύντομα πολλά pro max ?κ εγώ παραγγελία τιμολόγιο από iStorm 16 pro max 256 black αλλά πάπαλα…
Δημοσίευση 21/09/2024 - 18:28
Καλησπέρα σε όλους ,πάντως έχω την αίσθηση πως φέτος εδώ μέσα ελάχιστοι έως κ κανένας δεν αναφέρουν πως πήραν 16 pro max,τι έγινε φέτος ήρθαν ελάχιστα ή θα έρθουν στα καπάκια και σύντομα πολλά pro max ?κ εγώ παραγγελία τιμολόγιο από iStorm 16 pro max 256 black αλλά πάπαλα…
Ισχύει ότι δεν πρέπει να ήρθαν για κάποιον λόγο πολλά Max. Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που το έχουν παραγγείλει από 11/09 από μεγάλη αλυσίδα και υποθετικά ήταν από τα κομμάτια που πάνε σε "στελέχη" πρώτα και τίποτα.
Δημοσίευση 21/09/2024 - 18:39
η εξελιξη της παραγγελιας απο την σελιδα τους σε εμενα δεν δουλεψε ποτε.
το εχω παραλαβει και ακομη ειναι στην αρχικη κατασταση της προπαραγγελιας.
εκτιμω οτι οταν ερθει η συσκευη σου και ειναι ετοιμη προς αποστολη θα επικοινωνησουν μαζι σου.
Για την ιστορια και εγω ειμαι εκτος Αθηνων, και εβαλα εξοφληση με καταθεση. Οταν ηρθε η συσκευη με καλεσαν να ολοκληρωσω την καταθεση για να γινει η αποστολη.
Σε ευχαριστω για την απαντηση! Εγω βεβαια το εχω ηδη προπληρωσει κ βεβαια μεσα απο το μαιλ που μου εχουν στειλει κοιταω την παραγγελια κ ειναι ακομα στο συγκεντρωνουμε τα προιοντα σου.Οποτε υποθετω θα λαβω νεο μαιλ οταν μου το στειλουν.Φυσικα εχω βαλει κ το κινητο μου στην παραγγελια.Για να δουμε
Δημοσίευση 21/09/2024 - 21:55
Αλήθεια τώρα ? σεβάσου λίγο τη νοημοσύνη μας....
Από το 865€ που μας ανακοίνωσες ανέβηκε ξαφνικά στα 952 το 128GB ενώ στην κακομοίρα την Ελλαδίτσα μας έχει 979 και το 256 έχει 1119 από 1072 που έχει στο αγαπημένο σου AmazonUK??
Και μας ρωτάς μετά γιατί να το αγοράσεις από Ελλάδα και μας λες και περαστικα
Ρε τι ζουμε.
H τελική τιμή των 865 ευρώ από amazon.co.uk ισχύει κανονικά.
Απλά την βλέπεις στο τελευταίο βήμα πριν την αγορά.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Και αυτό ισχύει για τα περισσότερα προϊόντα από amazon Αγγλίας.(όχι από τα άλλα amazon)
Καλή συνέχεια, και φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου.
Έχεις βέβαια και ένα δίκιο μιας και η τιμή αυξήθηκε κατά 6 ευρώ (πήγε στα 871 τελική τιμή πάντα).
Τώρα ποιος είναι ότι να ναι;
Φίλε μου, δεν ξέρεις κάποια πράγματα και αυτό είναι οκ. Παραδέξου το, και πάμε παρακάτω.
Δημοσίευση 21/09/2024 - 21:59
εμενα το αγγλικο αμαζον μου το δινει κομπλε στα 870 ευρω περιπου
Έτσι ακριβώς είναι.
Για να δούμε θα ζητήσει συγγνώμη ο crossmo?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
1 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (2), remal