iPhone 16/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 11/09/2024 - 14:11
Ad
Δημοσίευση 11/09/2024 - 14:37
Δημοσίευση 12/09/2024 - 00:15
Οι προπαραγγελιες θα αρχίσουν μεσάνυχτα όπως παλιά, ή 15:00 όπως πέρσι?
Από iStorm έμαθα για 15:00.
Δημοσίευση 12/09/2024 - 07:40
Από iStorm έμαθα για 15:00.
καλημερα παιδια.Μια λιγο χαζη ερωτηση να κανω.Αν κανω προπαραγγελια το 16 προ μαξ απο το ι στορμ πρεπει να παω να το παρω απο το καταστημα μονο η μπορει να μου σταλει κ με το κουριερ? Ρωτω διοτι δεν μενω Αθηνα
Δημοσίευση 12/09/2024 - 07:52
καλημερα παιδια.Μια λιγο χαζη ερωτηση να κανω.Αν κανω προπαραγγελια το 16 προ μαξ απο το ι στορμ πρεπει να παω να το παρω απο το καταστημα μονο η μπορει να μου σταλει κ με το κουριερ? Ρωτω διοτι δεν μενω Αθηνα
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής.
την ώρα της παραγγελίας δίνει επιλογή.
Δημοσίευση 12/09/2024 - 09:02
εγω εριξα παραγγελια για τον αδερφο μου το 16 pro max καθως εχω το 15 pro max και το ultra 2 με milanese loop..ελπιζω να μην με απογοητευσει το ultra 2...
Δημοσίευση 12/09/2024 - 12:30
Έχω κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος στο PUBLIC, θα πρέπει να κάνω και προπαραγγελία αύριο? Θα χρειαστεί να δώσω προκαταβολή?
Επίσης με πήραν από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ πριν λίγο που επίσης έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος να δώσω 100 ευρώ προκαταβολή για να πάρω σειρά προτεραιότητας, τι λέτε?
Δημοσίευση 12/09/2024 - 12:33
Έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Istorm και Πλαίσιο για 16 pro max. Να δούμε ποιο θα ειναι πιο γρήγορο.
Δημοσίευση 12/09/2024 - 12:49
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής.
την ώρα της παραγγελίας δίνει επιλογή.
καλως! σε ευχαριστω! Θα το κοιταξω αμεσα!
Δημοσίευση 12/09/2024 - 13:42
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/09/2024 - 16:00
Έχω κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος στο PUBLIC, θα πρέπει να κάνω και προπαραγγελία αύριο? Θα χρειαστεί να δώσω προκαταβολή?
Επίσης με πήραν από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ πριν λίγο που επίσης έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος να δώσω 100 ευρώ προκαταβολή για να πάρω σειρά προτεραιότητας, τι λέτε?
Ποτέ προκαταβολή! Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο άλλες χρονιές, αυτοί που έχουν δώσει προκαταβολή να παραλαμβάνουν αργότερα από αυτούς που δεν είχαν κάνει ούτε καν προπαραγγελία. (Πιθανόν, με το σκεπτικό ότι αφού τους είχαν «κλείσει» ως πελάτες, έδιναν τα διαθέσιμα τηλέφωνα σε αυτούς που έδειχναν ενδιαφέρον εκείνη τη στιγμή, για να πουλήσουν περισσότερες συσκευές).
Δημοσίευση 12/09/2024 - 17:47
Ο Κωτσόβολος κάθε χρόνο το ίδιο τροπάριο, προκαταβολή και άγνωστο πότε θα παραλάβεις.Ποτέ προκαταβολή! Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο άλλες χρονιές, αυτοί που έχουν δώσει προκαταβολή να παραλαμβάνουν αργότερα από αυτούς που δεν είχαν κάνει ούτε καν προπαραγγελία. (Πιθανόν, με το σκεπτικό ότι αφού τους είχαν «κλείσει» ως πελάτες, έδιναν τα διαθέσιμα τηλέφωνα σε αυτούς που έδειχναν ενδιαφέρον εκείνη τη στιγμή, για να πουλήσουν περισσότερες συσκευές).
Με πήραν τηλ και ζητούσαν 100€, φυσικά έφαγαν άκυρο
Δημοσίευση 12/09/2024 - 17:58
Ποτέ προκαταβολή! Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο άλλες χρονιές, αυτοί που έχουν δώσει προκαταβολή να παραλαμβάνουν αργότερα από αυτούς που δεν είχαν κάνει ούτε καν προπαραγγελία. (Πιθανόν, με το σκεπτικό ότι αφού τους είχαν «κλείσει» ως πελάτες, έδιναν τα διαθέσιμα τηλέφωνα σε αυτούς που έδειχναν ενδιαφέρον εκείνη τη στιγμή, για να πουλήσουν περισσότερες συσκευές).
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που γράφεις, γιατί η κοπέλα από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ μου είπε ότι αν αλλάξω γνώμη μπορώ οποιοδήποτε στιγμή να ζητήσω και να πάρω την προκαταβολή πίσω.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις κανένα δεν έχουν δεμένο.
Δημοσίευση 12/09/2024 - 18:28
Μπορείς να ανατρέξεις σε ποστ προηγούμενων χρόνων να δεις τον κακό χαμό που γινόταν με αυτό το θέμα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να δοκιμάσειςΔεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που γράφεις, γιατί η κοπέλα από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ μου είπε ότι αν αλλάξω γνώμη μπορώ οποιοδήποτε στιγμή να ζητήσω και να πάρω την προκαταβολή πίσω.
Δημοσίευση 12/09/2024 - 19:18
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που γράφεις, γιατί η κοπέλα από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ μου είπε ότι αν αλλάξω γνώμη μπορώ οποιοδήποτε στιγμή να ζητήσω και να πάρω την προκαταβολή πίσω.
Φιλαράκι αυτή η ιστορία με τον Κώτσο, έχει γίνει serial
Αν δεν βαριέσαι διάβασε το ίδιο ακριβώς ποστ για τα 15, 14, 13,12 κτλ
Ειναι γνωστή η τακτική τους.
Πληρώνεις προκαταβολές και τρέχουν και οι δόσεις και το τηλέφωνο ούτε στο καράβι από το κουπερτινο δεν έχει μπει για να το στείλουν.
Ασε τις κοπέλες που αυτή είναι η δουλειά της.
Είμαστε πολλοί εδώ μέσα που ξέρουμε πως λειτουργεί αυτή η εταιρεία.
Αν θες googlare και θα δεις τι εννοώ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ
Ps….ΝΙΚΟ ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. Ο ΚΩΤΣΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες