Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iPhone 16/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
440 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   josuts

josuts

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/10/2024 - 18:49

γιατιιιι μας το κανεις αυτο εχουμε και εμεις ψυχουλα blush.png

σε καταλαβαινω! Πρωτη φορα στην ζωη μου πηρα νεο τηλεφωνο με το που κυκλοφορησε! Εγω ειχα κανει προπαραγγελια κ προπληρωμη στο στορμ κ παραλαβη σπιτι μου μιας κ εχω παρει αρκετα πραγματα απο αυτους! Δεν ημουν απο τις πρωτες παραγγελιες οποτε θεωρησα λογικο οτι θα περιμενω μισο μηνα εστω! Μετα 2 εβδομαδες τους καλω για να μαθω στο περιπου τι γινεται! Εκει ο υπαλληλος μου ειπε οτι μπορει να παραλαβω Νοεμβριο η κ αρχες Δεκεμβριου! Τον ευχαριστησα κ μετα το σκεφτικα ξανα κ προχωρησα σε ακυρωση κ 3 μερες μετα μ ου επεστρεψαν τα χρηματα.Πηγαινα για τα 256

μετα αρχισα να ψαχνω ξανα πλαισιο κ κοτσοβολο κλπ αλλα με αυτα που διαβαζ με τις καθυσετερησεις σκεφτικα παλι Χριστουγεννα θα παει.Τελικα μπαινω στο ονλαιν του Γερμανου.Εκει το 256 δεν υπηρχε κ εδινε χαμηλη διαθεσιμοτητα τα 512! οκ ειναι κανα 300αρι ευρω παραπανω κ δεν τα χρειαζομαι αλλα η κ.....α για το νεο με εκανε να το προπαραγγειλω κ να το προπληρωσω ξανα.1 εβδαμαδα μετα ακριβως το παρελαβα στο σπιτι μου! το χρωμα του μου ειναι ψιλοαδιαφορο καθως παντα σε θηκη τα βαζω τα κινητα οποτε ολα καλα! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/10/2024 - 20:31

Σήμερα η Apple πέφτει -[emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]% επειδή οι παραγγελίες για τα νέα τηλέφωνα πάνε άπατες, και εμείς εδώ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα! Πιος δουλεύει ποιον δν ξέρω

Sent from my iPhone using Tapatalk

#423   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2024 - 12:32

Και εγω δν μπορω να το καταλαβω αυτο...απο τη μια λενε πατωσαν τα νεα Iphone απο την αλλη φετος η ειναι η μεγαλυετρη καθυστερηση που υπηρξε ποτε στα pro,

οντως δεν ξερω ποιος δουλευει ποιον. παντως τωρα και με 28η κλαψτε και τον οκτωβρη παιδες. καλο νοεμβρη να χουμε

#424   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.430 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2024 - 12:39

Η λογική λέει πως αν οι πωλήσεις δεν πάνε και τόσο καλά και τα κομμάτια που φέρνουν είναι περιορισμένα μην τους μείνουν.. Θα μου πείτε υπάρχουν προπαραγγελίες, αλλά αν δεν είναι κάπως κατοχυρωμένες με κάποιο χρηματικό ποσό, ίσως λέω ίσως, δεν δίνουν και τόσο προτεραιότητα μην τους ακυρώσουν μετά..

#425   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 777 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 24/10/2024 - 13:57

Αν παραδώσεις την προπαραγγελία σε λίγες ημέρες κανένας δεν θα ακυρώσει αλλά μετά από 2 μήνες ναι, είναι εξαιρετικά πιθανόν κάποιοι να ακυρώσουν. 

#426   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.206 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/10/2024 - 19:46

Προσωπικά ακύρωσα την παραγγελία μου στον Κωτσόβολο την οποία είχα κάνει 11/09 και την είχα εξοφλήσει μάλιστα. 

Την Δευτέρα που μας πέρασε παράλληλα έβαλα την παραγγελία στο ΠΛΑΙΣΙΟ, iPhone 16 pro MAX - 256GB - Black και αύριο θα μου το φέρουν στην εταιρεία. 

Είναι στο πλαίσιο B2B η παραγγελία μεταξύ εταιρειών και χειρότερη εξυπηρέτηση από τον Κωτσόβολο δεν έχω ξανά συναντήσει και υποτίθεται ότι επειδή δουλεύω σε έναν μεγάλο όμιλο, θα ήταν από τα κομμάτια που θα έπαιρναν τα στελέχη. 

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 24/10/2024 - 19:47

Once You Go Mac You Never Go Back

#427   imob

imob

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 24/10/2024 - 20:10

Κάθε χρόνο τα ίδια...

Γιατί γίνεται αυτό ρε παιδιά με τις καθυστερήσεις; Πάνω κάτω δεν ξέρουν τι ζήτηση θα υπάρχει ούτως ώστε να φτιάξουν ένα πρόγραμμα με παραγγελίες κλπ;

Μήπως είναι τεχνητή η περιορισμένη διαθεσιμότητα;  Τι να πω...

#428   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.430 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2024 - 12:53

Σε επικοινωνία με storm δεν έχουν ιδέα αν παραλάβουν σε μέρες, εβδομάδες ή μήνες.. Οκ δεν μεταδίδω άλλο

#429   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/10/2024 - 14:06

Κάθε χρόνο τα ίδια...

Γιατί γίνεται αυτό ρε παιδιά με τις καθυστερήσεις; Πάνω κάτω δεν ξέρουν τι ζήτηση θα υπάρχει ούτως ώστε να φτιάξουν ένα πρόγραμμα με παραγγελίες κλπ;

Μήπως είναι τεχνητή η περιορισμένη διαθεσιμότητα; Τι να πω...

Ε αφού ο κάθε εξυπναρας κάνει 10 προπαραγγελίες χωρίς λεφτά και πάει κ το παίρνει από αλλού τι περιμένεις , είναι χαζά τα μαγαζία; Βάζουν τις ανάλογες /5 παραγγελίες…αυτές τις μαλακιες κάνουμε κ μετά ρωτάνε γιατί δεν έρχονται τηλέφωνα

#430   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.544 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 25/10/2024 - 14:14

Ε αφού ο κάθε εξυπναρας κάνει 10 προπαραγγελίες χωρίς λεφτά και πάει κ το παίρνει από αλλού τι περιμένεις , είναι χαζά τα μαγαζία; Βάζουν τις ανάλογες /5 παραγγελίες…αυτές τις μαλακιες κάνουμε κ μετά ρωτάνε γιατί δεν έρχονται τηλέφωνα

Καλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν υπάρχει σειρά στις προπαραγγελίες.

#431   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.430 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2024 - 16:21

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι άμα δώσεις 100-200 προκαταβολή ε πιο σοβαρά σε προταιρεοτητα θα σε πάρουν.. Γνώμη μου

#432   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.909 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 25/10/2024 - 18:09

Αν και τα καταστήματα ήταν σοβαρά και δεν έδιναν συσκευές σε γνωστούς και φίλους και τηρούσαν προτεραιότητες δεν θα βάζαμε 10 προπαραγγελίες.
Δειτε πως δουλεύει το Amazon.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 25/10/2024 - 18:11

#433   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.206 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/10/2024 - 19:20

Ένα πράγμα που έμαθα και μου έκανε εντύπωση πάντως όσο αφορά το Plaisio και Κώτσο, είναι που δεν ξέρουν τι συσκευές θα τους έρθουν όταν είναι να παραλάβουν. 

Το μαθαίνουν μόλις χτυπηθούν τα barcodes στην αποθήκη. Δεν ξέρω αν για αυτό ευθύνεται η INFOQUEST ή κάνουν δικές τους εισαγωγές και είναι έτσι το σύστημα της Apple. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#434   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 25/10/2024 - 20:11

Παιδιά, αυτά που θέλετε προϋποθέτουν πως η iSquare θα ενημερώνει πότε, τι, και πόσα θα παραλάβει ο κάθε πελάτης την κάθε στιγμή, και ο πελάτης να πρέπει να το αναρτήσει (το λιγότερο) σε ένα σύστημα για να ξέρει το κάθε κατάστημα το πότε, τι, και πόσα θα παραλάβει.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα.

Επίσης τα θέματα δεν είναι των αλυσίδων. Ακόμα και η Amazon στις αρχές έχει θέματα και δεν είναι fullhouse. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι απ'την μεριά της Apple όπου μοιράζει με το σταγονόμετρο στις αγορές τα κινητά. Επίσης ακόμα και αυτό το anticipation όπου δημιουργεί στους καταναλωτές παίζει και να είναι προγραμματισμένο αν μη τι άλλο.

Κοινώς χαλαρώστε, και θα έρθει και η σειρά σας κάποια στιγμή. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι ωραίο, αλλά it is what it is.

#435   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2024 - 23:19

παντως 10 χρονια τωρα που παιρνω, πρωτη φορα πιανω νοεμβρη χωρις παραλαβη προσωπικα..

το χειροτερο ειναι αυτο που λετε πολλοι..οτι ειναι λυπηρο να μην υπαρχει συστημα στο 2024 στις εταιριες που να ξερουν ποτε τους ερχεται τι, για να ξερουμε και εμεις εξαρχης οτι πχ θα λαβει σε 3 σε 4 σε 10 εβδομαδες και να μη σκαμε..

το αλλο επισης σπαστικο ειναι οτι παιρνουν ολοι οι υπαλληλοι των αλυσιδων (και οι φιλοι τους) οτι παραλαβη ερθει, προφανως προσπερνωντας τις σειρες προτεραιοτητας, και ολοι οι υπολοιποι τρωμε πατατες.

οσο για τις καθυστερησεις, το πιστευω οτι (σε ενα βαθμο τουλαχιστον) γινονται τεχνιεντως απο τη μαμα apple για να αυξανεται το hype...απλα στις σοβαρες χωρες ειναι 2-3 βδομαδες εδω ειναι 2-3 μηνες

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, 26/10/2024 - 23:22

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2