Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iPhone 16/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
475 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 787 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/11/2024 - 14:36

Για αυτό λέω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το Νοέμβρη θα αλλάξει κάτι.. Εδώ κόσμος δεν έχει παραλάβει από παραγγελίες Σεπτεμβρίου.. Λες να φέρουν τόσα τεμάχια να καλύψουν τέτοια ζήτηση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Προχθές μίλησα με τον Γερμανό της γειτονίας μου και μου είπαν ότι μέσα του μήνα θα παραλάβουν γενικά συσκευές και θα εξυπηρετούν και πέραν των προπαραγγελιών, ενώ στο Istorm που έκανα και την προπαραγγελία, μου απάντησαν ότι η παραγγελία μου ομοίως θα έρθει μέσα του μήνα. Οπότε βλέπω ένα μοτίβο εδώ που δείχνει ότι σε 15-20 μέρες θα υπάρχει διαθεσιμότητα. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2024 - 17:12

Τις προάλλες ένας γνωστός μου κρατούσε ένα 16PM. Τον ρώτησα πως κατάφερε και το βρήκε και μου απάντησε ότι είχε δικό του άνθρωπο σε γνωστή αλυσίδα, να μην λέω ονόματα, και του το εξασφάλισε, μάλιστα μου είπε να μεσολαβήσει ώστε να πάρω κι εγώ. Φίλοι, γνωστοί κλπ εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα, το ξέρουμε εδώ και χρόνια και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα κι εγώ θα τολμήσω να το πάω λίγο παραπέρα, ότι κάποιοι που που εργάζονται στις γνωστές αλυσίδες και μπορούν να μοιράσουν συσκευές ίσως έχουν και τα τυχερά τους. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι περιμένω δύο μήνες να παραλάβω. Προφανώς αν υπήρχε και τηρούνταν προτεραιότητα θα είχα παραλάβει εδώ και 15-20 ημέρες τουλάχιστον. 

συμφωνω απολυτα οτι ετσι πρεπει να συμβαινει!! εντελως τυχαια οποιον εχω δει να εχει PM ειναι ατομο που δουλευει σε αλυσιδα και μαλιστα απο 1η εβδομαδα το χει

Για αυτό λέω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το Νοέμβρη θα αλλάξει κάτι.. Εδώ κόσμος δεν έχει παραλάβει από παραγγελίες Σεπτεμβρίου.. Λες να φέρουν τόσα τεμάχια να καλύψουν τέτοια ζήτηση;

πριν τον δεκεμβρη αποκλειεται θεωρω να υπαρχει αμεση διαθεσιμοτητα. Και ισως ειμαι και πολυ αισιοδοξος...

Προχθές μίλησα με τον Γερμανό της γειτονίας μου και μου είπαν ότι μέσα του μήνα θα παραλάβουν γενικά συσκευές και θα εξυπηρετούν και πέραν των προπαραγγελιών, ενώ στο Istorm που έκανα και την προπαραγγελία, μου απάντησαν ότι η παραγγελία μου ομοίως θα έρθει μέσα του μήνα. Οπότε βλέπω ένα μοτίβο εδώ που δείχνει ότι σε 15-20 μέρες θα υπάρχει διαθεσιμότητα. 

εγω που ρωταω ανα 3 μερες τους παντες (και istorm) αρνουνται να δωσουν ημερομηνια εξυπηρετησης. λενε απλα οτι τηρειται η σειρα προτεραιοτητας (γελαει ο κοσμος)

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, 03/11/2024 - 17:13

#453   axidous

axidous

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση 04/11/2024 - 09:28

Αν δεν ανοιξει η μαμα εδω καταστημα αυτα θα εχουμε ! η εμπειρια μου απο καταστημα apple store (εξωτερικο ) ηταν εξαιρετικη !!!

σε 5 λεπτα σου φερνουν το κινητο στο χωρο που θελεις , πληρωνεις σε κινητο απο κινητο και σε 8 λεπτα συνολο εχεις φυγει !

η κατασταση με τους εδω μου θυμιζει εποχες rainbow !

#454   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.974 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2024 - 09:42

Αν δεν ανοιξει η μαμα εδω καταστημα αυτα θα εχουμε ! η εμπειρια μου απο καταστημα apple store (εξωτερικο ) ηταν εξαιρετικη !!!

σε 5 λεπτα σου φερνουν το κινητο στο χωρο που θελεις , πληρωνεις σε κινητο απο κινητο και σε 8 λεπτα συνολο εχεις φυγει !

η κατασταση με τους εδω μου θυμιζει εποχες rainbow !

Όνειρο θερινής νυκτός...ή και χειμερινής..

Δεν πρόκειται να γίνει με τόσο μικρό ποσοστό που έχει η Apple στη χώρα μας..

#455   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 591 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/11/2024 - 19:03

Παιδιά καλησπέρα , ήρθε η παραγγελία iPhone 16 pro max 256 Gb σε λευκό, εγώ έχω ήδη παραλάβει όποιος επιθυμεί ας μου πει! Θα προτιμούσα να το πάρει κάποιος που θα το κρατήσει για πάρτι του και όχι να το πάρει και να το πουλήσει για να βγάλει 100-200 € Έλεος με αυτό λες και θα σωθείτε με την πονηριά !

#456   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 591 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2024 - 19:24

Η παραγγελία έχει γίνει istorm στο the mall

#457   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 787 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2024 - 02:23

Παιδιά καλησπέρα , ήρθε η παραγγελία iPhone 16 pro max 256 Gb σε λευκό, εγώ έχω ήδη παραλάβει όποιος επιθυμεί ας μου πει! Θα προτιμούσα να το πάρει κάποιος που θα το κρατήσει για πάρτι του και όχι να το πάρει και να το πουλήσει για να βγάλει 100-200 € Έλεος με αυτό λες και θα σωθείτε με την πονηριά !

Πότε έκανες την παραγγελία για να κάνω μία εκτίμηση πότε θα παραλάβω κι εγώ; Παράγγειλα από Istorm το ίδιο σε μαύρο.

#458   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 591 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2024 - 07:31

Πότε έκανες την παραγγελία για να κάνω μία εκτίμηση πότε θα παραλάβω κι εγώ; Παράγγειλα από Istorm το ίδιο σε μαύρο.

Καλημέρα η παραγγελία είχε γίνει 13/9 16:43, ενώ είχα κάνει κ μια παραγγελία στις 15:50 η οποία ήρθε 21/10

#459   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 787 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2024 - 07:56

Καλημέρα η παραγγελία είχε γίνει 13/9 16:43, ενώ είχα κάνει κ μια παραγγελία στις 15:50 η οποία ήρθε 21/10

Καλημέρα. Δύο μήνες μετά και το Istorm ακόμα εξυπηρετεί την πρώτη ημέρα παραγγελιών. Σε ευχαριστώ. 

#460   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 591 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2024 - 08:39

Το κινητό (αρ.παραγγελιας) δόθηκε !!

#461   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2024 - 18:06

Παιδες εμενα με ειδοποιησαν απο πλαισιο οτι παραλαμβανω παρασκευη iPhone 16 Pro Max 256GB Black! 

Αν δεν το κρατησω χερια δεν το πιστευω :P 

(PS. Απο istorm παροτι εκανα την ιδια προπαραγγελια και μαλιστα πιο νωρις κανενα νεο!)

#462   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2024 - 18:38

Λοιπον παιδια παραλαβη απο istorm river west μου εχει ερθει η συσκευη 16 pro max 256gb μαυρο αλλα εχω παραλαβει ηδη απο αλλου. Οποιος φιλος ενδιαφερεται πραγματικα του δινω την σειρα μου. Στειλτε μου προσωπικο μηνυμα. Ο πρωτος που θα μου στειλει το παιρνει

#463   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2024 - 19:06

Η σειρα παραχωρηθηκε στον φιλο soki7.

Ευχομαι μεγεια φιλε!

#464   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 07/11/2024 - 17:24

25/9 παραγγελία από istorm Τσιμισκή 16Pro Max άσπρο , μόλις μου ήρθε μέιλ παραλαβής!

#465   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2024 - 17:54

Να ρωτήσω όταν έρχεται email παραλαβής υπάρχει κάποιο χρονικό όριο που πρέπει να εμφανιστείς;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

2 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

s0t0spower, Bing (2), Google (1), skiace, Facebook (1)