Τις προάλλες ένας γνωστός μου κρατούσε ένα 16PM. Τον ρώτησα πως κατάφερε και το βρήκε και μου απάντησε ότι είχε δικό του άνθρωπο σε γνωστή αλυσίδα, να μην λέω ονόματα, και του το εξασφάλισε, μάλιστα μου είπε να μεσολαβήσει ώστε να πάρω κι εγώ. Φίλοι, γνωστοί κλπ εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα, το ξέρουμε εδώ και χρόνια και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα κι εγώ θα τολμήσω να το πάω λίγο παραπέρα, ότι κάποιοι που που εργάζονται στις γνωστές αλυσίδες και μπορούν να μοιράσουν συσκευές ίσως έχουν και τα τυχερά τους. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι περιμένω δύο μήνες να παραλάβω. Προφανώς αν υπήρχε και τηρούνταν προτεραιότητα θα είχα παραλάβει εδώ και 15-20 ημέρες τουλάχιστον.
συμφωνω απολυτα οτι ετσι πρεπει να συμβαινει!! εντελως τυχαια οποιον εχω δει να εχει PM ειναι ατομο που δουλευει σε αλυσιδα και μαλιστα απο 1η εβδομαδα το χει
Για αυτό λέω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το Νοέμβρη θα αλλάξει κάτι.. Εδώ κόσμος δεν έχει παραλάβει από παραγγελίες Σεπτεμβρίου.. Λες να φέρουν τόσα τεμάχια να καλύψουν τέτοια ζήτηση;
Sent from my iPhone using Tapatalk
πριν τον δεκεμβρη αποκλειεται θεωρω να υπαρχει αμεση διαθεσιμοτητα. Και ισως ειμαι και πολυ αισιοδοξος...
Προχθές μίλησα με τον Γερμανό της γειτονίας μου και μου είπαν ότι μέσα του μήνα θα παραλάβουν γενικά συσκευές και θα εξυπηρετούν και πέραν των προπαραγγελιών, ενώ στο Istorm που έκανα και την προπαραγγελία, μου απάντησαν ότι η παραγγελία μου ομοίως θα έρθει μέσα του μήνα. Οπότε βλέπω ένα μοτίβο εδώ που δείχνει ότι σε 15-20 μέρες θα υπάρχει διαθεσιμότητα.
εγω που ρωταω ανα 3 μερες τους παντες (και istorm) αρνουνται να δωσουν ημερομηνια εξυπηρετησης. λενε απλα οτι τηρειται η σειρα προτεραιοτητας (γελαει ο κοσμος)
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, 03/11/2024 - 17:13