Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 16/Plus/Pro/Pro Max- Εντυπώσεις

• Please log in to reply
125 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Rush

Rush

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση Σήμερα, 15:52

Και εγώ στην ίδια σκέψη με εσένα ήμουν και τελικά κατέληξα σε 16PM αντί για το 16 Pro. Να σου πω βέβαια ότι σε σχέση με το 15PM δεν έχει και τεράστια διαφορά. 

Λογική η σκέψη μας, αλλά άνθρακας ο θησαυρός μάλλον...  Σε σχέση με το 15PM ποιο δεν έχει τεράστια διαφορά ? Το 16 PM ή το 16pro ? Αν ισχύει για το δεύτερο είναι ευχάριστο. Αν ισχύει για το πρώτο εκπλήσσομαι, καθώς όλοι μιλάνε για μπαταρία κτήνος στο 16PM..

Δεν γίνεται αυτό ούτε θα γίνει ποτέ. Μιλάμε για τεράστια διαφορά στο μέγεθος και το βάρος που κατά κανόνα πάει στην μπαταρία

Λογικό αυτό,  αλλά διαβάζοντας ότι το 16 PM είναι τόσο καλό ( συν το γεγονός ότι όλοι αναφέρουν πως φέτος και τα δυο Pro έχουν βελτιωθεί σε μπαταρία ), θεώρησα ότι μπορεί να πλησιάζει.. Να πω την αλήθεια και το 15 PM δεν είναι κάτι φοβερό σε μπαταρία, σαφώς καλύτερο το 15 plus που επίσης είχα και το καλύτερο όλων  (από όσα έχω χρησιμοποιήσει ) το 13 Pro Max..

Παρόλα αυτά κλείνω προς 16 Pro καθώς έχει μεγαλώσει η οθόνη φέτος. Ταυτόχρονα το μέγεθος των Max  έχει κουράσει, πόσο μάλλον φέτος που μεγάλωσε περισσότερο.. Για τις μέρες που θα είμαι  πολλές ώρες εκτός γραφείου, θα έχω ένα Power bank αν χρειαστεί.. Αν τελικά έχω κάνει λάθος, επιστροφή σε Max.. 

Τελευταία επεξεργασία από: Rush, Σήμερα, 15:55.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   mic6

mic6

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 16:18

Λογική η σκέψη μας, αλλά άνθρακας ο θησαυρός μάλλον... Σε σχέση με το 15PM ποιο δεν έχει τεράστια διαφορά ? Το 16 PM ή το 16pro ? Αν ισχύει για το δεύτερο είναι ευχάριστο. Αν ισχύει για το πρώτο εκπλήσσομαι, καθώς όλοι μιλάνε για μπαταρία κτήνος στο 16PM..

Λογικό αυτό, αλλά διαβάζοντας ότι το 16 PM είναι τόσο καλό ( συν το γεγονός ότι όλοι αναφέρουν πως φέτος και τα δυο Pro έχουν βελτιωθεί σε μπαταρία ), θεώρησα ότι μπορεί να πλησιάζει.. Να πω την αλήθεια και το 15 PM δεν είναι κάτι φοβερό σε μπαταρία, σαφώς καλύτερο το 15 plus που επίσης είχα και το καλύτερο όλων (από όσα έχω χρησιμοποιήσει ) το 13 Pro Max..
Παρόλα αυτά κλείνω προς 16 Pro καθώς έχει μεγαλώσει η οθόνη φέτος. Ταυτόχρονα το μέγεθος των Max έχει κουράσει, πόσο μάλλον φέτος που μεγάλωσε περισσότερο.. Για τις μέρες που θα είμαι πολλές ώρες εκτός γραφείου, θα έχω ένα Power bank αν χρειαστεί.. Αν τελικά έχω κάνει λάθος, επιστροφή σε Max..

Φίλε μου με τη χρήση που κανείς μόνο δύο τινά υπάρχουν. Ή θα κουβαλάς power bank ή θα κουβαλάς βαρύτερο κινητό. Αν πας από 13 pro max σε 16 pro, θα έχεις πάνω κάτω 30% λιγότερη μπαταρία από αυτό που έχεις συνηθίσει, είναι δεδομένο αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από: mic6, Σήμερα, 16:19.

#123   Rush

Rush

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 16:35

Φίλε μου με τη χρήση που κανείς μόνο δύο τινά υπάρχουν. Ή θα κουβαλάς power bank ή θα κουβαλάς βαρύτερο κινητό. Αν πας από 13 pro max σε 16 pro, θα έχεις πάνω κάτω 30% λιγότερη μπαταρία από αυτό που έχεις συνηθίσει, είναι δεδομένο αυτό.

Κατανοητό.. 15 PM έχω, όχι 13 PM αλλά Οκ, κατάλαβα τι εννοείς.. Μάλλον θα πρέπει να το σκεφτώ ακόμη λίγο..

#124   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,774 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση Σήμερα, 16:44

Λογική η σκέψη μας, αλλά άνθρακας ο θησαυρός μάλλον...  Σε σχέση με το 15PM ποιο δεν έχει τεράστια διαφορά ? Το 16 PM ή το 16pro ? Αν ισχύει για το δεύτερο είναι ευχάριστο. Αν ισχύει για το πρώτο εκπλήσσομαι, καθώς όλοι μιλάνε για μπαταρία κτήνος στο 16PM..

Εγώ από 15PM πήγα σε 16PM για τον λόγο του ότι στο 15PM χάλασε το FaceID. Έχει κάπως καλύτερη μπαταρία το 16PM σε σύγκριση με το 15PM αλλά όχι στα πλαίσια που να σε κάνουν να αλλάξεις συσκευή. Εγώ θα έμενα με το 15PM καθώς είχα παρατηρήσει ότι με το iOS 18 είχε γίνει η διαχείριση της μπαταρίας πολύ καλύτερη με πριν. 

#125   Rush

Rush

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 17:01

Εγώ από 15PM πήγα σε 16PM για τον λόγο του ότι στο 15PM χάλασε το FaceID. Έχει κάπως καλύτερη μπαταρία το 16PM σε σύγκριση με το 15PM αλλά όχι στα πλαίσια που να σε κάνουν να αλλάξεις συσκευή. Εγώ θα έμενα με το 15PM καθώς είχα παρατηρήσει ότι με το iOS 18 είχε γίνει η διαχείριση της μπαταρίας πολύ καλύτερη με πριν. 

Σε ευχαριστώ, μάλλον η πιο σοφή κίνηση θα είναι..  Σε διαφορετική περίπτωση με βλέπω να μπαίνω σε μπελάδες με την αυτονομία και έξοδα χωρίς λόγο μάλλον..  

#126   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,443 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 18:09

Δυο λόγια από μένα για την αναβάθμιση από 13PM σε 16PM
1. Σε γενικές γραμμές λίγο έως πολύ καλύτερο σε όλα (ταχύτητα, κάμερες, βάρος κτλ)
2. Το πολυδιαφημισμένο camera button προσωπικά δεν βρήκα κάτι που να με δυσκόλεψε στη χρήση του, είτε κατακόρυφα είτε πλάγια και με το ένα χέρι, δεν κάνει τη διαφορά μεν, όπως και αντιλαμβάνομαι αυτούς που δυσανασχετούν. Περισσότερο το χρησιμοποιώ παρά πχ το action που απλά είναι στο αθόρυβο.
3. Οθόνη και μέγεθος για μένα ιδανικό..
4. Μπαταρία.. Για τη χρήση μου οριακά με βγάζει μέρα πολύ πρόχειρα θα πω στα ίδια ίσως λίγο καλύτερη από όταν είχα πρωτοπάρει το 13PM.. Σημείωση, όπου χρήση μου, πολύ browsing, βιντεάκια και αμέτρητες ώρες ένα pay to win παιχνίδι καθημερινά..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

1 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

rromeodim