Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Γινεται να αφαιρεσω το 18.2 μπετα λειτουργικο?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   josuts

josuts

iPH Member

• 325 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση Σήμερα, 13:41

Τώρα βγαίνει κάποιο νόημα. 

Γιατί το να θες να επιστρέψεις μια άψογη συσκευή όπως έγραψες μόνο και μόνο επειδή είχε beta λειτουργικό που σε κάποιες βδομάδες θα το ξεφορτωνόσουν αν ήθελες χωρίς κάποια ιδιαίτερη διαδικασία, δεν είχε λογική εξήγηση για να είμαστε ειλικρινείς. 

Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες! Αλλα ειλικρινα ξενερωσα καθως δεν εγραφε στην αγγελια οτι ειναι περασμενη μπετα.Τελοςπαντων σημερα το εστειλα πισω κ αναμενω να το παραλαβει κ να μου επιστρεψει τα χρηματα.Ξενερωσα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Psychosocial

Psychosocial

iPH User

• 199 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 15:47

Εν τω μεταξυ το να κανεις restore απο το itunes κτλ ειναι το πιο ευκολο και δε μπλεκεις με αλλα site. Τσαμπα εφαγες τη ταλαιπωρια και τη ξενερα. Τα χε χιλιογραψει ο Νικολας ποσες φορες ανα διαστηματα για τα restore.

#33   josuts

josuts

iPH Member

• 325 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση Σήμερα, 16:35

Εν τω μεταξυ το να κανεις restore απο το itunes κτλ ειναι το πιο ευκολο και δε μπλεκεις με αλλα site. Τσαμπα εφαγες τη ταλαιπωρια και τη ξενερα. Τα χε χιλιογραψει ο Νικολας ποσες φορες ανα διαστηματα για τα restore.

ισως εχεις δικιο! Προσπαθησα κ με ρεστορ καθως ειμαι με μακ.Αλλα δεν... Κ δεν εχω καποιο γνωστο με υπολογιστη για να δοκιμαζα.Μετα στο νησι εκτος Γερμανου εχει 2 μικρα μαγαζακια κ καλα επισκευες κ δεν ηθελα να ρισκαρω να δωσω κ αλλα χρηματα κ να μην κανουν κατι.

Οποτε σημερα το εστειλα πισω κ ενημερωσα κ ελπιζω αφου το παραλαβει να μου γυρισει τα χρηματα οπως ειχαμε πει.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες