Στην τελική αφαίρεσαι το beta profile και περίμενε την επόμενη κανονική έκδοση.
πως το αφαιρω αφου δεν φαινεται πουθενα?
Δημοσίευση 20/11/2024 - 14:20
Στην τελική αφαίρεσαι το beta profile και περίμενε την επόμενη κανονική έκδοση.
Δημοσίευση 20/11/2024 - 14:21
Settings - software updates και βάλε τον διακόπτη beta updates στο off.
Δημοσίευση 20/11/2024 - 14:35
Settings - software updates και βάλε τον διακόπτη beta updates στο off.
αυτο το εχω κανει ηδη αλλα εξακολουθει να αναφερει ιος 18.2
Δημοσίευση 20/11/2024 - 14:35
Δημοσίευση 20/11/2024 - 14:36
[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]" timestamp="[emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]"]αυτο το εχω κανει ηδη αλλα εξακολουθει να αναφερει ιος [emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]]]].[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]
Δημοσίευση 20/11/2024 - 14:38
Ότι είπε ο Πάρης.
Κι όταν βγει η επόμενη κανονική έκδοση και αναβαθμίσεις θα σταματήσει να έχει beta.
Αν σε καλύπτει η συσκευή, το ότι τώρα έχει beta για εμένα δεν αποτελεί πρόβλημα.
Αν ρώτησες έκδοση πριν αγοράσεις και στο απέκρυψε, κακώς. Αν όχι και η συσκευή λειτουργεί κανονικά, το ότι έχει beta δεν αποτελεί πρόβλημα.
Η συσκευη ειναι αψογη με μολις 2 κυκλους φορτισης κ χωρις χτυτπηματα κ με το κουτι κ το καλωδιο.Ομως δεν εγραφε στην αγγελια οτι ειχε περασει μπετα! Προσωπικα δεν μπλεκω με μπετα ποτε! Του εστειλα μηνυμα μιας κ φαινεται ειναι μαγαζι κ ειπα οτι αφου ειναι ετσι προτιμω να το επιστρεψω κ να παρω τα χρηματα μου πισω.Ομως το καθυστερει κ δικαιολογει οτι ειναι οκ το ταμπλετ.Εγω ειπα να το παρει πισω κ ας το ξανα βαλει για πωληση.Αλλα απαντηση δεν πηρα κ θελω τα λεφτα πισω
Δημοσίευση 20/11/2024 - 14:45
αυτο το εχω κανει ηδη αλλα εξακολουθει να αναφερει ιος 18.2
Τότε εφόσον έκανες και αυτό το βήμα, κατέβασε από το ipsw.me την 18.1.1 ή σύνδεσε το στο mac σου και μετά στον finder πάτησε να κάνεις επαναφορά. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να βγάλεις το find my από τις ρυθμίσεις του iCloud σου.
Δημοσίευση 20/11/2024 - 17:00
Πωωωωω σορρυ. Δε το προσεξα. Γραψε λαθος @josuts!το αγορασε μεταχειρισμενο με beta περασμενη
Δημοσίευση 20/11/2024 - 17:16
Πωωωωω σορρυ. Δε το προσεξα. Γραψε λαθος @josuts!
δεν υπαρχει προβλημα! Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καταφερει να το φτιαξω! κ επισης εχω στειλει μηνυμα να το παρει πισω κ να παρω τα χρηματα αλλα δεν πηρα αλλη απαντηση
Δημοσίευση 20/11/2024 - 17:24
δεν υπαρχει προβλημα! Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καταφερει να το φτιαξω! κ επισης εχω στειλει μηνυμα να το παρει πισω κ να παρω τα χρηματα αλλα δεν πηρα αλλη απαντηση
Δημοσίευση 20/11/2024 - 18:07
Γιατί θεωρείς ότι είναι χαλασμένο με την beta ;
δεν θεωρω οτι ειναι χαλασμενο.Απλα δεν το εγραφε στην αγγελια καθολου κ ξενερωσα! Το θεμα ειναι οτι θελω να το επιστρεψω κ να παρω τα λεφτα μου αλλα δεν το βλεπω.Επικοινωνησα με το ινσομνια κ ειπαν θα τσεκαρουν το προφιλ του.Στο μεταξυ ομως αν εγω το στειλω πισω αυριο κ δεν μου γυρισει τα χρηματα τι κανω?
Δημοσίευση 20/11/2024 - 23:32
εκανα πολλες προσπαθεις αλλα χωρις αποτελεσμα.Βρηκα κ καποιες εφαρμογες αλλα ζητανε πληρωμη.Οποτε επικονωνησα κ παλι κ ειπα αυριο το στελνω πισω κ μολις το λαβει να μου γυρισει τα χρηματα.
θα κοιταξω τον επομενο χρονο αν καταφερω κ μαζεψω καποια χρηματα να παρω καποιο καινουργιο!
Δημοσίευση 21/11/2024 - 07:26
Τι σφάλμα σου βγάζει? Τι προσπάθειες έκανες?
Δημοσίευση 21/11/2024 - 08:21
Τι σφάλμα σου βγάζει? Τι προσπάθειες έκανες?
εχω μακμπουκ κ το δοκιμασα κ στις 2 θυρες για ρεστορ αλλα δεν προχωρουσε ποτε.Μετα αναζητησα διαφορα προγραμματα που να βοηθηνε να κατεβεις ιος αλλα ηταν επι πληρωμη.Τελοςπαντων επειδη σε αυτη την φαση χρειαζομαι τα λεφτα πισω για αλλα λογο μου απαντησε το μαγαζι κ σημερα το επιστρεφω για να μου γυρισει τα χρηματα.Για να δουμε
Δημοσίευση 21/11/2024 - 12:21
εχω μακμπουκ κ το δοκιμασα κ στις 2 θυρες για ρεστορ αλλα δεν προχωρουσε ποτε.Μετα αναζητησα διαφορα προγραμματα που να βοηθηνε να κατεβεις ιος αλλα ηταν επι πληρωμη.Τελοςπαντων επειδη σε αυτη την φαση χρειαζομαι τα λεφτα πισω για αλλα λογο μου απαντησε το μαγαζι κ σημερα το επιστρεφω για να μου γυρισει τα χρηματα.Για να δουμε
Τώρα βγαίνει κάποιο νόημα.
Γιατί το να θες να επιστρέψεις μια άψογη συσκευή όπως έγραψες μόνο και μόνο επειδή είχε beta λειτουργικό που σε κάποιες βδομάδες θα το ξεφορτωνόσουν αν ήθελες χωρίς κάποια ιδιαίτερη διαδικασία, δεν είχε λογική εξήγηση για να είμαστε ειλικρινείς.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες