Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple Watch 6 Series και νέα συσκευή iPhone

• Please log in to reply
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   BetaTester

BetaTester

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 04/12/2024 - 10:46

Καλήμερα. Εδώ και λίγες μέρες έχω μεταβεί σε iPhone 16 Pro Max από iPhone XS. Επίσης έχω και ένα Apple Watch 6 Series. Τώρα, θέλω να συνδέσω το ρολόι στο νέο τηλέφωνο αλλά θέλω επίσης να το κάνω και restore από backup (δεν με ενδιαφέρει το Setup As New- παλιό ούτως ή αλλιώς) και επειδή θέλω να το επαναφέρω άμεσα στην κατάσταση που το δούλευα χωρίς να ασχοληθώ με πολλά-πολλά. Το πρόβλημά μου όμως είναι το εξής:

Το κάνω Unpair από το παλιό iPhone XS μου, κάνει το αυτόματο backup και ύστερα ζητάει να το κάνω Pair στο νέο τηλέφωνο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Ξεκινάω λοιπόν τη διαδικασία, επιλέγω "Set Up for Myself", "σκανάρω" το ρολόι με το τηλέφωνο, το κάνει Pair και σε αυτό το σημείο που πρέπει να με ρωτήσει αν θα το κάνει restore από backup ή Set Up as New, δεν με ρωτάει ποτέ και προχωράει πάντα να κάνει τη διαμόρφωση από την αρχή. Το δοκίμασα πολλές φορές αλλά πάντα το ίδιο αποτέλεσμα.

Έχω δει αρκετά videos στο YouTube και σε όλα δείχνει την επαναφορά από backup. Σε έμενα τίποτα. Γνωρίζει κάποιος κάτι που μπορεί να βοηθήσει ? :huh: :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες