Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Steve Jobs trashes flash

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
77 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 23/02/2010 - 15:23

Η συζήτηση για τα Mac μπορεί να συνεχιστεί στο αντίστοιχο thread: Mac Corner

Όσοι πιστεύουν ότι το iPhone 3GS τους επειδή δεν υποστηρίζει - και ούτε πρόκειται να υποστηρίξει - flash είναι πλέον άχρηστο και οι ίδιοι πιάστηκαν κορόιδα μπορούν να βάλουν μία αγγελία πώλησης στο αντίστοιχο thread: Πώληση iPhone 3G/iPhone 3GS.

Υπάρχουν πάρα πολλοί χρήστες (άνω των 13.000) οι οποίοι επισκέπτονται το forum ημερησίως και προφανώς έχουν αντίθετη άποψη από 5-10-15 άτομα του forum. Κάντε τους λοιπόν την χάρη και πουλήστε το iPhone σας.

Είναι κρίμα να κρατάτε μία τέτοια συσκευή στα χέρια σας ενώ μπορείτε να την πουλήσετε και να αγοράσετε ένα Windows Mobile ή ένα Nexus τα οποία ΕΧΟΥΝ flash.

Για όλα υπάρχει λύση :-)

Τη συζήτηση για τα MAC την πήγα εκεί γιατί παρατέθηκε η άποψη ότι η apple συνείσφερε στο να ξεπεράσουμε floppy drives κτλ και ο πόλεμος με το flash είναι κάτι παρεμφερές. Στο αμέσως επόμενο post θα έγραφα ότι όταν αποφασίζεις να κάνεις ένα πόλεμο το κάνεις σε όλα σου τα μηχανήματα και όχι εκεί που σε βολεύει.

Ποιός έγραψε ότι εφόσον δεν υποστηρίζει flash το τηλέφωνο είναι άχρηστο; Απλά είναι ένα μείον που σχολιάζουμε.

Πόσοι χρήστες απο τους 13.000 έχουν εκφέρει την άποψη τους για το αν θέλουν ή όχι flash, ή πόσοι απο αυτούς είναι ενεργοί στο forum γενικότερα;

Μπορεί να γίνει και αυτό στο μέλλον και να πάμε κατα android, αν παρόλαυτα ενοχλούμε με την παρουσία μας εδώ μπορούμε να ενημερωθούμε για να μην ξαναγράψουμε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   s1lsep

s1lsep

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • GameCenter:s1lsep

Δημοσίευση 23/02/2010 - 15:33

Εδώ μέσα δυστυχώς υπάρχουν πολλά πρόβατα τα οποία δεν καταλαβαίνουν ότι τους ληστεύουν με την αφορμή "ξεπερασμένες τεχνολογίες, πρωτοπορίες και άλλες παπαριές".. Ευτυχώς από την άλλη, οι περισσότεροι το βλέπουν όμως αυτό και ζητάνε το λιγότερο τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Χρησιμοποιώ συνέχεια το 3gs μου και πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγει στα κινητά. Παρόλα αυτά, δεν χρησιμοποιώ ΔΗΘΕΝ ωραία λόγια για να πείσω μάλλον τον εαυτό μου (Γιατί τους άλλους δεν μπορείτε ότι και να κάνετε) ότι όλα γίνονται για το καλό μου, ότι η APPLE μας αγαπάει πηδώντας μας χωρίς να μας δίνει αυτονόητα πράγματα, κλπ κλπ.. Είναι 2-3 εδώ μέσα που θα ήταν πάντως ΑΨΟΓΟΙ υπάλληλοι της APPLE! Μπράβο παιδιά! Άντε στείλτε κανένα βιογραφικό και αφήστε τον καθένα να πιστεύει ότι θέλει. Για μένα, το λιγότερο που μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος στην APPLE (Εκτός και πάλι ξαναλέω ότι έκανε φυσικά καινοτομία με το iphone, δεν το αρνείται κανείς) είναι πως δεν υπάρχει πιο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ νοοτροπίας εταιρεία E V E R!
Αν εσείς δε το βλέπετε, πρόβλημα σας.. Αγοράστε ΟΤΙ προϊόν βγάζει και μην αμφισβητείται τίποτα απολύτως! "Η APPLE έβγαλε υπολογιστή που έχει και δονητή ενσωματωμένο να μας γ#μα#@; Α! Καινοτομία! Ξέρει ο Jobs :P"
Άιντε άιντεε

#48   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 23/02/2010 - 15:33

Δεν ενοχλεί κανένας με την παρουσία του αγαπητέ Smaug ούτε υπονόησα ότι κάποιος πρέπει να φύγει από το forum. Έγραψα το αυτονόητο - αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που έχει - στην συγκεκριμένη περίπτωση το iPhone - το πουλάει και παίρνει αυτό που θέλει.

Η συζήτηση περί flash πάντα έχει την τάση να ξεφεύγει και να μετατρέπετε σε πόλεμο μεταξύ Apple-Adobe-Microsoft κτλπ ενώ στην ουσία δεν υπάρχει λόγος.

Τα πράγματα είναι απλά:

Η Apple δεν βάζει flash στο iPhone OS (iPad/iPhone/iPod touch).
Το γιατί δεν βάζει είναι δικό της θέμα και στην τελική καλά κάνει εφόσον πιστεύει ότι αυτό είναι το καλύτερο για το προιόν της.
Όποιος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς flash και το θεωρεί το Α και το Ω στο browsing ΔΕΝ θα πρέπει να πάρει iPad/iPhone/iPod touch - Αν ήδη έχει θα πρέπει να το πουλήσει και να αγοράσει κάτι που θα καλύπτει τις ανάγκες του.
Behind the Scenes...

#49   s1lsep

s1lsep

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 15:38

Τη συζήτηση για τα MAC την πήγα εκεί γιατί παρατέθηκε η άποψη ότι η apple συνείσφερε στο να ξεπεράσουμε floppy drives κτλ και ο πόλεμος με το flash είναι κάτι παρεμφερές. Στο αμέσως επόμενο post θα έγραφα ότι όταν αποφασίζεις να κάνεις ένα πόλεμο το κάνεις σε όλα σου τα μηχανήματα και όχι εκεί που σε βολεύει.

Ποιός έγραψε ότι εφόσον δεν υποστηρίζει flash το τηλέφωνο είναι άχρηστο; Απλά είναι ένα μείον που σχολιάζουμε.

Πόσοι χρήστες απο τους 13.000 έχουν εκφέρει την άποψη τους για το αν θέλουν ή όχι flash, ή πόσοι απο αυτούς είναι ενεργοί στο forum γενικότερα;

Μπορεί να γίνει και αυτό στο μέλλον και να πάμε κατα android, αν παρόλαυτα ενοχλούμε με την παρουσία μας εδώ μπορούμε να ενημερωθούμε για να μην ξαναγράψουμε.

Ναι ρε παιδιά χαλαρώστε!
Όπως είπε και το παλικάρι, οι 5-10 γράφουνε όμως..Αν δε θέλετε no problem. Είπαμε φασισμός της APPLE, αλλά και φασισμό σε forum πρώτη φορά βλέπω. Εγώ πάντως δε ξαναγράφω σε συζήτηση. Ο καθένας έχει την άποψη του, δεκτό, αλλά τα κολλημένα και πωρωμένα μυαλά δεν τα πάω μια, οπότε θα μπω και γω στους 13.000 που απλά θα διαβάζουν τα νέα..

#50   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/02/2010 - 15:38

δηλαδη με λιγα λογια δεν θα πρεπει να το συζηταμε? μου ακουγετε καπως αυτο :)

Τελευταία επεξεργασία από: mixail, 23/02/2010 - 15:39

#51   s1lsep

s1lsep

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 15:44

Δεν ενοχλεί κανένας με την παρουσία του αγαπητέ Smaug ούτε υπονόησα ότι κάποιος πρέπει να φύγει από το forum. Έγραψα το αυτονόητο - αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που έχει - στην συγκεκριμένη περίπτωση το iPhone - το πουλάει και παίρνει αυτό που θέλει.

Η συζήτηση περί flash πάντα έχει την τάση να ξεφεύγει και να μετατρέπετε σε πόλεμο μεταξύ Apple-Adobe-Microsoft κτλπ ενώ στην ουσία δεν υπάρχει λόγος.

Τα πράγματα είναι απλά:

Η Apple δεν βάζει flash στο iPhone OS (iPad/iPhone/iPod touch).
Το γιατί δεν βάζει είναι δικό της θέμα και στην τελική καλά κάνει εφόσον πιστεύει ότι αυτό είναι το καλύτερο για το προιόν της.
Όποιος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς flash και το θεωρεί το Α και το Ω στο browsing ΔΕΝ θα πρέπει να πάρει iPad/iPhone/iPod touch - Αν ήδη έχει θα πρέπει να το πουλήσει και να αγοράσει κάτι που θα καλύπτει τις ανάγκες του.

Το πιο σωστό μέχρι τώρα και αντικειμενικό..
Έτσι είναι, τελείωσε. Σαν νοήμον όντα όντα συζητάμε και ο καθένας ακολουθεί κάτι που καλύπτει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις ανάγκες του.
Προσωπικά το πρόβλημα μου δεν είναι το flash ιδιαίτερα, αλλά άλλες απλές λειτουργίες που υπάρχουν σε οποιαδήποτε συσκευή (όπως η αναφορά που λέγαμε πριν) και για κάποιο λόγο όχι στο Iphone. Τι να κάνουμε; Με το iphone έχω όσα δεν είχα ποτέ σε ένα τηλέφωνο, αλλά δεν έχω 5-6 απλούστατα πραγματάκια που υπάρχουν σε όλα τα άλλα. Όπως και να χει, το ιδανικό θα ταν μία συσκευή να τα συνδυάζει όλα αυτά. Αφού δεν υπάρχει, θα ζήσουμε με αυτά που έχουμε..

#52   christoforos258

christoforos258

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Twitter:@chrisxenofontos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/02/2010 - 15:54

Ελάχιστα αλλά, ναι. Φυσικά δεν μου απαντάς κανένα απο τα 3 ερωτήματα που θέτω, και βάζεις μπροστά απο το mbp το "καινούργιο" που φυσικά είναι κάτι πολύ αστείο.

πραγματικα ποτε δεν ειχα mac... ''ετυχε'' και πηρα πριν 4 μηνες... μπορω να σου πω οτι βρηκα το αλλο μου μισο και αν δεν αλλαξει κατι δραματικα δεν γυρναω πισω στα windows... προσωπικα ειχα τα ακριβοτερα toshiba ( qosmio series), hp (business, pavillion series) kai sony (VGN series) που οι τιμες τους ηταν παραπλησιες των macbook pro. αν και ειχαν καλυτερα specs στα χαρτια, στην πραξη ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα δεν κοντευε σε performance το mac book pro που κραταω τωρα. απο που να ξεκινησω; απο την ταχυτητα; την αμεσοτητα; την απλοτητα; στο γεγονος οτι ενω ολοι στην οικογενεια περιμενουν να κανουν loading τα windows εγω εχω ειδη σερφαρει και σε 3-4 σελιδες :lol: ; η στο καλυτερο που οτι βαζω με USB ξεκιναει και τρεχει; ξεχασα τι παει να πει drivers και installation....

οσο για το θεμα flash... το ειπα και πριν οτι για το μηλο δεν με πειραζει και ουτε το χρειαζομαι, αλλα αν θα επερνα το ipad θα το ηθελα παρα πολυ. αλλη συσκευη το μηλο αλλη το ipad, και χωρις flash πιστευω εχει χασει ειδη αρκετους υποστηριτκες....

οσο για το περι ''προβατα'' δεν θελω να σχολιασω γιατι δεν πιστευω οτι ατομα που ασχολουνται τοσο πολυ με την τεχνολογια ειναι ''προβατα''

Τελευταία επεξεργασία από: christoforos258, 23/02/2010 - 15:59

#53   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 15:59

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Δεν υπάρχει κανένας να βγάλει ένα προγραμματάκι στο Cydia και ένα toggle για το Sbsettings ώστε να δούμε τη γίνεται αν καταφέρουμε και τρέξουμε flash?

Μπορεί να σέρνεται το τηλέφωνο και στο τέλος να μην μας αρέσει! Απλα παιδιά δεν το έχουμε δοκιμάσει!

Επίσεις πιστεύω πως η Apple δεν τα έχει με την Adobe γιατί όλη η suite της Adobe είναι και στα mac!

#54   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:05

Ουτε εγω ειμαι υπερ της adobe. εκτος απο το photoshop το οποιο δεν φαινετε να εχει αντακαταστατη και ειναι σχεδον μονοδρομος το premiere ειναι το πιο προβληματικο προγραμμα που εχω δουλεψει...όμως ειδα το flash στο nexuς στο βιντεακι και μου φανηκε μια χαρα..δεν ειμαι funboy Κανενος το εχω ξαναπει οτι εχω και snow σε msi wind..οποτε...ειναι φανερο νομιζω τι προσπαθουμε να πουμε αυτοι που φαινομαστε να ειμαστε "αιρετικοι"

#55   OhYeah

OhYeah

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:09

Eφόσον εσύ είσαι σε αυτούς που ξέρουν τι κάνουν για πές μου γιατί ένας macbookpro με core2duo κοστίζει 2000. Γιατί η apple απο το να χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία πλέον συμβιβάζεται με μέτριο hardware και το υπερκοστολογεί όσο καμία άλλη εταιρία. Και τέλος θέλω να μου πείς με αυτές τις τιμές των mac αν ήταν η apple το 94% πόσο διαδεδομένοι θα ήταν οι υπολογιστές σήμερα.

Αν και ο Administrator πρόλαβε πού σωστά και υπέδειξε ότι η συζήτηση για τα Mac μπορεί να συνεχιστεί στο αντίστοιχο thread «Mac Corner», εν τούτοις θα τον παρακαλέσω να μου επιτρέψει να απαντήσω στο τελευταίο post σου που απευθυνόταν προς εμένα.
Φυσικά είμαι από αυτούς που ξέρουν, ειδικά όσο αφορά Apple προϊόντα, οπότε μπορείς να συζητάς μαζί μου ότι θέλεις.
Πρώτον ένα MacBook Pro με Intel Core2 Duo ξεκινά περίπου στα 1080 Ευρώ και όχι στα 2000. Δεύτερων, δεν υπερκοστολογεί τίποτα η Apple σε ένα τέτοιο φορητό, από την στιγμή που είναι η μοναδική κατασκευάστρια στον κόσμο που σε αυτή την τιμή, σου προσφέρει την ποιο ποιοτική κατασκευή (Aluminium unibody chassis/ ενιαίο αλουμινένιο σκελετό, γυάλινο mutlitouch trackpad, LED οθόνη με γυάλινο προστατευτικό και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο αυτόματα προσαρμόσιμο μέσο αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος).
Τέλος, θα σου κάνω εγώ μια ερώτηση/ απάντηση: Αν η Apple δεν είχε βγάλει του 1984 τον πρώτο PC στον κόσμο που είχε λειτουργικό με γραφικό περιβάλλον και παράθυρα και μαζί για πρώτη φορά το ποντίκι, πόσο διαδεδομένοι θα ήταν οι υπολογιστές σήμερα και κατά πόσο θα είχαν γρήγορα θα είχαν εξελιχτεί στην μορφή που τους ξέρεις σήμερα;
Αν η Apple δεν είχε βγάλει το iPhone to 2007, πόσο διαδεδομένα θα ήταν τα smarthphones, στην μορφή/τεχνολογία και στο ρυθμό ανάπτυξης που ισχύει σήμερα;

#56   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:16

Αν η Apple δεν είχε βγάλει του 1984 τον πρώτο PC στον κόσμο που είχε λειτουργικό με γραφικό περιβάλλον και παράθυρα και μαζί για πρώτη φορά το ποντίκι, πόσο διαδεδομένοι θα ήταν οι υπολογιστές σήμερα και κατά πόσο θα είχαν γρήγορα θα είχαν εξελιχτεί στην μορφή που τους ξέρεις σήμερα;
Αν η Apple δεν είχε βγάλει το iPhone to 2007, πόσο διαδεδομένα θα ήταν τα smarthphones, στην μορφή/τεχνολογία και στο ρυθμό ανάπτυξης που ισχύει σήμερα;

Ναι τα εβγαλε όλα και την ευχαριστούμε όλοι μας πάρα πολύ!!! Κάνει καινοτομίες και δεν μπορεί να το αμφισβητίσει κανείς αυτό! Απλα μετά οι άλλες εταιρίες πατάνε πάνω στα μειωνεκτίματα που έχει και φτιάχνουν κάτι καλύτερο και μάλιστα η Apple δεν προσπαθεί να κερδίσει τον κόσμο της πίσω, τους αφήνει χάνονται και μετά απο 10 χρόνια βγάζει κάτι καινοτόμο ακόμα! Και μην ξεχνάμε πως η apple πριν απο αρκετό καιρό ήταν στο χείλος του γκρεμού! Απλα δεν έμαθε τίποτα!

#57   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:17

http://en.wikipedia...._user_interface :)

ναι εχει καταντησει κουραστικο να τιθονται τα ιδια "ερωτηματα" και να δινονται οι ιδιες απαντησεις...συγνωμη που θα αναφερω την microsoft (ουτε αυτη ειναι ιδρυμα) αλλα αν δεν ηταν αυτη τωρα δεν θα υπηρχε η apple

Τελευταία επεξεργασία από: mixail, 23/02/2010 - 16:22

#58   s1lsep

s1lsep

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:27

Ναι τα εβγαλε όλα και την ευχαριστούμε όλοι μας πάρα πολύ!!! Κάνει καινοτομίες και δεν μπορεί να το αμφισβητίσει κανείς αυτό! Απλα μετά οι άλλες εταιρίες πατάνε πάνω στα μειωνεκτίματα που έχει και φτιάχνουν κάτι καλύτερο και μάλιστα η Apple δεν προσπαθεί να κερδίσει τον κόσμο της πίσω, τους αφήνει χάνονται και μετά απο 10 χρόνια βγάζει κάτι καινοτόμο ακόμα! Και μην ξεχνάμε πως η apple πριν απο αρκετό καιρό ήταν στο χείλος του γκρεμού! Απλα δεν έμαθε τίποτα!

Μεγάλη αλήθεια..

#59   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:31

Δεν θα έλεγα το να είσαι στο χείλος του γρεμού πριν μια δεκαετία και τώρα να είσαι από τις πιο επικερδής εταιρείες στον κόσμο εν μέσω κρίσης ότι δεν έμαθε τίποτα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δες λίγο τι προϊόντα έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια

Follow me on twitter

#60   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:35

με κουράσατε περί flash και apple.τα πράγματα είναι απλά.σας αρέσει το iphone έτσι πως είναι?καλός το κρατάτε και δεν μιλάτε.
δεν σας αρέσει και θέλετε περισσότερα?ΔΟΞΑ τον θεό εταιρίες υπάρχουν που έχουν βγάλει πολλά αξιόλογα smartphones...

1+1=2 απλά είναι τα πράγματα.
Ο άνθρώπος το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ flash δν θα δείτε ποτέ στο iphone.δεν σας κρατάει με το ζόρι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες