Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Steve Jobs trashes flash

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
77 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:39

Δεν θα έλεγα το να είσαι στο χείλος του γρεμού πριν μια δεκαετία και τώρα να είσαι από τις πιο επικερδής εταιρείες στον κόσμο εν μέσω κρίσης ότι δεν έμαθε τίποτα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δες λίγο τι προϊόντα έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια

Δεν μιλάω για τα προιόντα της φίλε μου... Μιλάω για την τακτική της! Γενικότερα πιστεύω πως έχει τα potentials αλλά δεν τα χρησιμοποιεί! Είναι μια πολύ έξυπνη εταιρία πλέον! Αν αληθεύει όμως οτι το 3G (νομίζω) και το 3Gs έχουν Τσιπάκι ραδιοφώνου και απλά δεν είναι ενεργοποιημένο, μου θυμίζει λίγο μια πολητική του στύλ (σε γράφω τελικέ καταναλωτη και αν νοιώσω απειλή απο την Nokia πχ σου ενεργοποιώ το Chip και μου φιλάς τα πόδια)!!!

Κανείς δεν είπε πως το iPhone και η Apple είναι άχρηστες! Γρινιάζουμε γιατί η πολυτική της δείχνει πως μας έχει γραμμένους! Και οι άλλες εταιρίες το κάνουν απλά δεν φαίνεται τόσο!

Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 23/02/2010 - 16:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   OhYeah

OhYeah

iPH User

• 197 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:43

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_graphical_user_interface :)

ναι εχει καταντησει κουραστικο να τιθονται τα ιδια "ερωτηματα" και να δινονται οι ιδιες απαντησεις...συγνωμη που θα αναφερω την microsoft (ουτε αυτη ειναι ιδρυμα) αλλα αν δεν ηταν αυτη τωρα δεν θα υπηρχε η apple

Ρε φίλε ‘συ φίλε; Τα διαβάζεις τα Links που παραθέτεις, ή απλά πετάς ότι σου βαράει στον εγκέφαλο;
Το link σου λέει ακριβός αυτό που είπα παραπάνω. Δηλαδή ότι η Apple ήταν η πρώτη που έβγαλε το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο λειτουργικό περιβάλλον!

«…Apple Lisa and Macintosh (and later, the Apple IIgs)
Macintosh Desktop (1984)
Main article: Mac OS history

Beginning in 1979, started by Steve Jobs and led by Jef Raskin, the Lisa and Macintosh teams at Apple Computer (which included former members of the Xerox PARC group) continued to develop such ideas. The Macintosh, released in 1984, was the first commercially successful product to use a GUI. A desktop metaphor was used, in which files looked like pieces of paper; directories looked like file folders; there were a set of desk accessories like a calculator, notepad, and alarm clock that the user could place around the screen as desired; and the user could delete files and folders by dragging them to a trash can on the screen. Drop down menus were also introduced…»

Μήπως είναι καλύτερα στα Ελληνικά; Λοιπόν:
Apple Lisa και Macintosh (και αργότερα, η Apple IIgs)
Macintosh Desktop (1984)
Κύριο άρθρο: Mac OS ιστορία

Αρχίζοντας το 1979, και ιδρυμένες από τον Steve Jobs και με επικεφαλής τον Jef Raskin, οι ομάδες του Lisa και Macintosh στην Apple Computer (που περιελάμβανε τα πρώην μέλη της ομάδας Xerox PARC) συνέχισαν να αναπτύσσουν τις ιδέες αυτές. Το Macintosh, που κυκλοφόρησε το 1984, ήταν το πρώτο εμπορικά επιτυχημένο προϊόν που χρησιμοποίησε γραφικό περιβάλλον.

Η τότε Microsoft δεν ήταν τίποτε άλλο από μια εταιριούλα που που κατάφερε να κλέψει το DOS για να το μοσχοπουλήσει στην συνέχεια ως MS-DOS. Αλλά και πάλι, πρόσεξε τι σου λέω: MS-DOS!!! Ξέρεις, μαύρη οθόνη με πορτοκαλί/ πράσινους/ άσπρους χαρακτήρες, τα οποία ήταν και το ίδιο το λειτουργικό. Πού είχες δει εσύ γραφικό περιβάλλον του 1984;

#63   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:44

είστε off τοπικ

#64   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:45

εσενα OhYeah δεν σου απανταω ετσι και αλλιως..στο εχω ξαναπει..:)

Τελευταία επεξεργασία από: mixail, 23/02/2010 - 16:46

#65   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:46

Δεν μιλάω για τα προιόντα της φίλε μου... Μιλάω για την τακτική της! Γενικότερα πιστεύω πως έχει τα potentials αλλά δεν τα χρησιμοποιεί! Είναι μια πολύ έξυπνη εταιρία πλέον! Αν αληθεύει όμως οτι το 3G (νομίζω) και το 3Gs έχουν Τσιπάκι ραδιοφώνου και απλά δεν είναι ενεργοποιημένο, μου θυμίζει λίγο μια πολητική του στύλ (σε γράφω τελικέ καταναλωτη και αν νοιώσω απειλή απο την Nokia πχ σου ενεργοποιώ το Chip και μου φιλάς τα πόδια)!!!

Κανείς δεν είπε πως το iPhone και η Apple είναι άχρηστες! Γρινιάζουμε γιατί η πολυτική της δείχνει πως μας έχει γραμμένους! Και οι άλλες εταιρίες το κάνουν απλά δεν φαίνεται τόσο!

Εδώ είσαι λάθος και το αποδεικνύει αυτό http://www.electroni....23rd.position/

Απλά τα βλέπεις όλα ως καταναλωτής. Είναι θέμα marketing. Αυτό που λες για το ραδιόφωνο εμένα μου ακούγεται απόλυτα λογικό για μια εταιρεία να σκέφτεται έτσι. Φυσικά, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το ραδιόφωνο και γι'αυτό μπορεί να μην νοιάζομαι αλλά αν με ενδιέφερε τόσο πολύ πιθανότατα δεν θα είχα το iPhone. Άρα, μην λες ότι μας έχει γραμμένους γιατί ίσα ίσα η Apple δίνει τεράστιο status στους πελάτες της

Follow me on twitter

#66   OhYeah

OhYeah

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:51

εσενα OhYeah δεν σου απανταω ετσι και αλλιως..στο εχω ξαναπει..:)

Εννοείται φίλε μου. Δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο. Άλλωστε, τι κοινό θα μπορούσαν να συζητήσουν δυο άνθρωποι/μυαλά σαν και εμάς;

#67   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 16:58

Εννοείται φίλε μου. Δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο. Άλλωστε, τι κοινό θα μπορούσαν να συζητήσουν δυο άνθρωποι/μυαλά σαν και εμάς;

Παιδιά ηρεμήστε εμείς δεν φταίμε σε τίποτα! Ό καθένας λέει την γνώμη του!

@Sepsis Σωστό το link που έδωσες αλλά και πάλι σαν καταναλωτης θα το δώ! Ας το αφήσουμε ομως εδώ γιατι αρκετά offtopik είμαστε εχει δίκιο ο polux!

Ευχαριστώ!

#68   tsak4

tsak4

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 23/02/2010 - 17:06

Μπήκα στο άρθρο για να δω την μείωση της μπαταρίας μετά από χρήση flash και αυτό που είδα ήταν κάτι για πρόβατα, κορόιδα κτλ...
Τελικά μήπως τα κορόιδα είναι αυτοί που πήραν το iPhone χωρίς να δουν τα πλεονεκτήματα και τα ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ?

Βγήκε ο jobs και είπε πάρτε iPhone και σε λίγο καιρό θα προσθέσουμε flash? είπε τίποτα για αναφορά παράδοσης? Παίρνουμε ένα κινητό βλέποντας τα + και - του, αν μας βολεύει το παίρνουμε αν όχι πάμε σε άλλο, απλά πράγματα..
Γιατί αυτοί που μπορούν να ζήσουν χωρίς flash (και τα άλλα μείον που έχει το iPhone) πρέπει να είναι πρόβατα και κορόιδα??

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα τα οποία παίρνουν κινητά απλά και μόνο για να τα κράξουν (τόσα λεφτά για πέταμα έχουν??)...

#69   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 17:09

καλα ας δει πτωση πωλησεων και θα τα πουμε μετα...εβγαλε το voice control και ολοι λες και ηταν το πρωτο κινητο που το ειχε(δε λεω εκανε αλλη αισθηση)αλλα, εγω που οταν παω στη χαλκιδικη και μετα γυρναω κοζανη και εχει αγωνες θα ηθελα να εχει ραδιοφωνο χωρις χρηση ιντερνετ,και οχι να περιμενω ποτε θα νιωσει απειλει η apple για να βγαλει τα στανταρ που εχει ενα κινητο των 160 ευρω με οθονη αφης...ενα αλλο παραδειγμα ηθελα να κατεβασω το προγραμμα για την σχολη μου και επαιρνα μυνημα ο safari δε μπορεσε να ανοιξει αυτη την σελιδα και η πρεπει να το εχω κανει jaikbrake η να πληρωσω την εφαρμογη download και να την κατευασω , αλλα και παλι χωρις jaikbreake δε εχω οπροσβαση στο file system αρα αρχηστο...

#70   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/02/2010 - 17:53

Τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχουν κινητά με flash όποιος θέλει αγοράζει ένα και τελειώνει το θέμα.

Όσον αφορά το iPhone, αλλά πιστεύω και ΟΛΑ τα smartphone, το πρόβλημα είναι πως το 90% αυτών που τα αγοράζουν δεν τα χρειάζονται και θα την βόλευαν άριστα με ένα iPod Touch (για τα παιχνίδια) και ένα nokia των 30 ευρώ.

Από κει και πέρα οι περισσότερες "εχθροπραξίες" στο forum προέρχονται από προσωπικές προτιμήσεις και γνώμες και από άστοχα σχόλια και απαντήσεις πάνω σε αυτές τις προσωπικές γνώμες.

Χαλαρώστε. Θέλετε flash στο iPhone? Ώραία μαζί σας και εγώ το θεωρώ μειωνέκτημα να μην υπάρχει αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν έρθει και αν δεν παίρνει άλλο υπάρχουν εναλακτικές.

Από την άλλη, όσοι θεωρούν το flash κατάρα θα απέρριπταν ένα mobile device αν υποστίριζε flash? Θα ήταν η ύπαρξη υποστίριξης flash content λόγος για να μην το αγοράσουν? Αν αλλάξει πλώρη η Apple και στο iPad βάλει flash για να εξυπηρετήσει τους NYT τι θα γίνει θα έρθει η συντέλεια του κόσμου?

Τέλως πάντων, υπάρχουν σημαντικότερα θέματα από το flash αλλά και στο θέμα του flash σίγουρα υπάρχουν σοβαροί λόγοι (και όχι οι βλακείες περι μπαταρίας και cpu usage) που προβάλει η Apple σαν δικαιολογία για να μην το υποστιρίζει. Σκεφτείτε τα παρακάτω.

1. Τόσα χρόνια πέρασαν από το 1ο iPhone τι λέτε, η Apple δεν μπορεί λόγω hardware ή δεν θέλει λόγω business plan να το βάλει στα mobile devices?
2. Ξέρατε πως το iphone δεν υποστιρίζει flash? Ή το μάθατε μετά την αποχώρηση από το ταμείο?
3. Θα αλλάζατε το iPhone γιατί δεν έχει flash και μόνο για αυτό?
4. Θα πουλάγατε το iPhone την επόμενη μέρα που η Apple ανακοίνωνε την υποστίρηξη flash?
5. Πόσο σας νοιάζει το business plan της κάθε εταιρείας από την στιγμή που μπορείτε έστω και σε ένα 80% να κάνετε την δουλειά σας.
6. Πόσοι από εσάς είχατε ένα κινητό ή mobile device που σας κάλύπτε 100%?
7. Γιατί το αλλάξατε?

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 23/02/2010 - 17:54

#71   OhYeah

OhYeah

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 18:03

Επειδή ξέφυγε και βάραινε η ατμόσφαιρα, θα "σπάσω λίγο τον πάγο" παραθέτοντας μεταφρασμένα από τα χεράκια μου για εσάς, ένα άρθρο του FSM:

Το Flash στο iPhone Σκοτώνει Καθημερινά Εγκεφαλικά Κύτταρα

Αναρτημένη εικόνα

Τις τελευταίες δυο μέρες, το Flash για iDevices είναι ένα θέμα που συζητήθηκε στο FSM. Δεδομένου το ότι το πήγαμε παρακάτω χωρίς τελικά συμπέρασμα, τι θα λέγατε για σήμερα, να διασκεδάσουμε λίγο; Διαβάζοντας σε έναν από τους αγαπημένους μου δικτυακούς τόπους, Clients from Hell, έπεσα πάνω σε αυτή τη συνομιλία μεταξύ ενός συγκεκριμένου σχεδιαστή και ενός κοινού βλάκα. Απολαύστε.

Πελάτης: "Ο «τάδε» [Ινδός Εισαγωγέας] λέει ότι μπορούμε να φτιάξουμε αυτή την ιστοσελίδα για $ 200. Γιατί να επιλέξω εσένα; "

Εγώ: "Έχει κάνει δουλειά για εσάς στο παρελθόν;"

Πελάτης: Ναι! Έκανε την «τάδε» [Κάποια συγκεκριμένη ιστοσελίδα] για μένα.

[φορτώνω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα]

Εγώ: «Ολόκληρη η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε σε Flash."

Πελάτης: "Ε;"

Εγώ: "Είναι μια ιστοσελίδα για χρήστες iPhone."

Πελάτης: «Το ξέρω. Τέλεια, ε; "

Εγώ: " Είναι μια ιστοσελίδα για χρήστες iPhone... από τους οποίους κανένας τους δεν μπορεί να την δει ..."

Πελάτης: "Ε;"

Εγώ: "Το iPhone δεν υποστηρίζει Flash."

Πελάτης: "Ναι άλλα φαίνεται μια χαρά στον υπολογιστή μου!"

Εγώ: "Έχετε iPhone;"

Πελάτης: "Όχι"

Εγώ: "..."

Πελάτης: "Άκου, μάλλον θα επιλέξω τον «τάδε» [Ινδός Εισαγωγέας]. Φαίνεται πως ξέρει τι κάνει και δεν είμαι σίγουρος ότι εσείς ξέρετε κάνετε. "

Εγώ: "Καλή διασκέδαση."

#72   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 23/02/2010 - 19:00

Λοιπόν παρεκτρέπεστε και θα ήθελα να παρακαλέσω να σταματήσουν εδώ οι διαμάχες. Στο κάτω κάτω γιατί "πλακώνεστε" εσείς για τις εταιρίες? Στέλεχη τους είστε? Δικηγόροι? Έχετε μετοχές?

Το να πλακώνεστε δεν δείχνει ότι είστε ενεργοί καταναλωτές, δείχνει ότι απλά δεν έχετε επίπεδο. Ο ενεργός καταναλωτής δεν βγαίνει στα φορουμ να κράζει αυτό και εκείνο.

1. Η Apple δεν θέλει flash στις συσκευές τις για ποικίλους λόγους και δεν το θεωρεί χρήσιμο. Δεν θα το βάλει ποτέ.

2. Προσωπικά σπάνια κάνω browsing από το τηλέφωνο, και ναι έχω dataplan, απλά δεν κάνω browsing. Δεν με βολεύει. Αλλά όσες φορές έχω κάνει, ποτέ δεν χρειάστηκε να επισκευτώ σελίδα με flash. Είναι κάποια συγκεκριμένα site που επισκέπτεστε που έχουν flash? Γιατί αν μιλάμε για miniclip κτλπ, τότε γινόμαστε γελοίοι.

3. Η Apple δεν εκμεταλεύεται κανέναν. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στον κόσμο που μπορούν να χαρακτηριστούν εταιρίες. Έχει επιτύχει γι αυτό που είναι. Εννοείται ότι ακούει τις επιθυμίες των χρηστών της όπως είδαμε πρόσφατα με την αφαίρεση των εφαρμογών. Αλλά έχει αρχές. Αρχές τις οποίες πιστεύει η ίδια και κάθε στέλεχος της και θα τις κρατήσουν στον αιώνα τον άπαντα.

4. Δεν λέω ότι η Apple είναι η τέλεια εταιρία. Ούτε είπα ποτέ ότι βρίσκω λογικά όλα της τα προϊόντα.(Πχ δεν καταλαβαίνω γιατί τα Time Machines κοστίζουν τόσο, ίσως επειδή δεν το έχω ψάξει) Αλλά έχει και πολλά θετικά. Τα οποία κοινώς τείνουμε να τα παραμελούμε.

5. Το 'χετε σκοτώσει πια το iPhone. Όπως είπε και ο Admin, αν σας ενοχλεί τόσο πολύ πουλήστε το. Ξέρατε τι είχε, ξέρετε τι θα έχει και πιθανόν να πάρετε και το επόμενο. Επομένως πώς χαρακτηρίζετε τους πάντες "πρόβατα"? Αναφορά παράδοσης πάντα την χρησιμοποιώ στο προσωπικό κινητό, αλλά πολλές φορές με ενοχλεί και δεν μου είναι απαραίτητη. Επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κράξιμο γι αυτό. Παντού βρίσκετε κάτι να θάψετε. Πότε παραπονεθήκατε για το τελευταίο σας κινητό? Είμαι σίγουρος ότι το 99% από εσάς δεν παραπονέθηκε ποτέ για το τελευταίο SE που είχαν, που είχε και τα 165Κ χρωματάκια του. Συγκρίνετε το με το iPhone. Ναι καλά καταλάβατε. Προτιμάτε λοιπόν να είστε ευχαριστημένοι με ένα τηλέφωνο το οποίο κάνει το 95% των πραγμάτων που θα θέλατε και το κάνει "σκ@τ@" παρά ένα τηλέφωνο που έχει το 85-90% των πραγμάτων που θα θέλατε και το κάνει όσο καλύτερα γίνεται. Απλά δεν σας καταλαβαίνω.

6. Η Apple δεν κατεβαίνει. Κάθε άλλο. 15 δις ήταν τα έσοδά της. Είναι από τις πιο πλούσιες εταιρίες στον κόσμο και πολλά από αυτά τα κέρδη τα πήρε την τελευταία πενταετία. Δεν έμαθε τίποτα η Apple, ο κόσμος άνοιξε τα μάτια του και έφυγε από τα windows και τα "τόσα καλά" που είχα τα Windows και πήγε στην εταιρία που καθ' όλη τη διάρκεια της "ζωής" της δεν άλλαξε τίποτα. Προσωπικά πήρα iMac τα Χριστούγεννα και έβαλα 200GB από το 1T στο BootCamp σε Windows XP, σε περίπτωση που χρειαζόμουν κάποιο app κτλπ. Πόσες φορές έχω bootάρει σε windows? 1! και αυτή γιατί από το μαγαζί που μου το έφεραν είχαν προεπιλέξει τα windows για boot up. Είχα 3 GB Ram στο παλιό PC, άνοιγα το Photoshop και κλάταραν τα πάντα όλα, για να κάνει apply ένα effect ήθελε 15-30 sec. Τώρα θέλει 2-5 έχοντας ανοικτό PS,iTunes,Quick Time,RSS,Twitter app,MSN,Thundermail,Safari και Transmission. Ας μην λέμε λοιπόν ότι θέλουμε, η Apple πάει για dominance και γι αυτό τα Windows έχουν κλατάρει και αποφάσισαν να κάνουν και κάτι σωστό, το νέο mobile suite.

7. Πιστεύω, ενώ είμαι επιφυλακτικός για τη χρησιμότητα/επιτυχία του iPad, ότι η έλλειψη flash για ένα portable computer θα έχει αρκετά αρνητικά αποτελέσματα.

8. Δεν θεοποιώ την Apple, ούτε είμαι fanboy, απλά παραθέτω γεγονότα και τις απόψεις μου, όπως πρέπει να κάνουμε στα forum. Η Apple πραγματεύεται μόνο πράγματα τα οποία είναι σίγουρη ότι μπορεί να επιτύχει σε αυτά και πιστεύω ότι ποτέ δεν θα δούμε Gaming Console από την Apple( κάπως άσχετο, απλά όταν το πρωτοέγραψα μου φάνηκε ότι κόλλαγε).

Φιλικά προς όλους,
Μάνος

#73   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2010 - 19:11

θα μιλησω για τον εαυτο μου..εχω ξαναπει οτι ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα..εως τωρα:) (ζηλεψα ομως το φλασ οπως το ειδα στο nexus) δεν αδικω αυτον που δεν χρειαζεται το flash η την αναφορα παραδοσης η την διαγραφη μεμονομενης κλησης η το bluetooth (μεγαλο παρτυ με αυτο) , η η η η η :P αφηστε ομως αυτους που το χρειαζοντε να το εχουν :) αυτος που δεν τα χρειαζεται ολα αυτα...ειναι οκ..αυτος που τα χρειαζεται ομως δεν εχει αλλη επιλογη εκτος απο το να παραπονεθει..αν δεν κλαψει το μωρο..φαι δεν εχει. και αρκετοι απο αυτους που λενε οτι δεν τα χρειαζονται ολα αυτα...ειμαι σιγουρος οτι εχουν περασει εστω και ενα απο τα χρησιμα προγραμματακια του cydia :) δηλαδη το εχουν κανει jb, ας ειμαστε ειλικρινεις..

#74   christoforos258

christoforos258

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Twitter:@chrisxenofontos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/02/2010 - 19:31

Λοιπόν παρεκτρέπεστε και θα ήθελα να παρακαλέσω να σταματήσουν εδώ οι διαμάχες. Στο κάτω κάτω γιατί "πλακώνεστε" εσείς για τις εταιρίες? Στέλεχη τους είστε? Δικηγόροι? Έχετε μετοχές?

Το να πλακώνεστε δεν δείχνει ότι είστε ενεργοί καταναλωτές, δείχνει ότι απλά δεν έχετε επίπεδο. Ο ενεργός καταναλωτής δεν βγαίνει στα φορουμ να κράζει αυτό και εκείνο.

1. Η Apple δεν θέλει flash στις συσκευές τις για ποικίλους λόγους και δεν το θεωρεί χρήσιμο. Δεν θα το βάλει ποτέ.
2. Προσωπικά σπάνια κάνω browsing από το τηλέφωνο, και ναι έχω dataplan, απλά δεν κάνω browsing. Δεν με βολεύει. Αλλά όσες φορές έχω κάνει, ποτέ δεν χρειάστηκε να επισκευτώ σελίδα με flash. Είναι κάποια συγκεκριμένα site που επισκέπτεστε που έχουν flash? Γιατί αν μιλάμε για miniclip κτλπ, τότε γινόμαστε γελοίοι.
3. Η Apple δεν εκμεταλεύεται κανέναν. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στον κόσμο που μπορούν να χαρακτηριστούν εταιρίες. Έχει επιτύχει γι αυτό που είναι. Εννοείται ότι ακούει τις επιθυμίες των χρηστών της όπως είδαμε πρόσφατα με την αφαίρεση των εφαρμογών. Αλλά έχει αρχές. Αρχές τις οποίες πιστεύει η ίδια και κάθε στέλεχος της και θα τις κρατήσουν στον αιώνα τον άπαντα.
4. Δεν λέω ότι η Apple είναι η τέλεια εταιρία. Ούτε είπα ποτέ ότι βρίσκω λογικά όλα της τα προϊόντα.(Πχ δεν καταλαβαίνω γιατί τα Time Machines κοστίζουν τόσο, ίσως επειδή δεν το έχω ψάξει) Αλλά έχει και πολλά θετικά. Τα οποία κοινώς τείνουμε να τα παραμελούμε.
5. Το 'χετε σκοτώσει πια το iPhone. Όπως είπε και ο Admin, αν σας ενοχλεί τόσο πολύ πουλήστε το. Ξέρατε τι είχε, ξέρετε τι θα έχει και πιθανόν να πάρετε και το επόμενο. Επομένως πώς χαρακτηρίζετε τους πάντες "πρόβατα"? Αναφορά παράδοσης πάντα την χρησιμοποιώ στο προσωπικό κινητό, αλλά πολλές φορές με ενοχλεί και δεν μου είναι απαραίτητη. Επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κράξιμο γι αυτό. Παντού βρίσκετε κάτι να θάψετε. Πότε παραπονεθήκατε για το τελευταίο σας κινητό? Είμαι σίγουρος ότι το 99% από εσάς δεν παραπονέθηκε ποτέ για το τελευταίο SE που είχαν, που είχε και τα 165Κ χρωματάκια του. Συγκρίνετε το με το iPhone. Ναι καλά καταλάβατε. Προτιμάτε λοιπόν να είστε ευχαριστημένοι με ένα τηλέφωνο το οποίο κάνει το 95% των πραγμάτων που θα θέλατε και το κάνει "σκ@τ@" παρά ένα τηλέφωνο που έχει το 85-90% των πραγμάτων που θα θέλατε και το κάνει όσο καλύτερα γίνεται. Απλά δεν σας καταλαβαίνω.
6. Η Apple δεν κατεβαίνει. Κάθε άλλο. 15 δις ήταν τα έσοδά της. Είναι από τις πιο πλούσιες εταιρίες στον κόσμο και πολλά από αυτά τα κέρδη τα πήρε την τελευταία πενταετία. Δεν έμαθε τίποτα η Apple, ο κόσμος άνοιξε τα μάτια του και έφυγε από τα windows και τα "τόσα καλά" που είχα τα Windows και πήγε στην εταιρία που καθ' όλη τη διάρκεια της "ζωής" της δεν άλλαξε τίποτα. Προσωπικά πήρα iMac τα Χριστούγεννα και έβαλα 200GB από το 1T στο BootCamp σε Windows XP, σε περίπτωση που χρειαζόμουν κάποιο app κτλπ. Πόσες φορές έχω bootάρει σε windows? 1! και αυτή γιατί από το μαγαζί που μου το έφεραν είχαν προεπιλέξει τα windows για boot up. Είχα 3 GB Ram στο παλιό PC, άνοιγα το Photoshop και κλάταραν τα πάντα όλα, για να κάνει apply ένα effect ήθελε 15-30 sec. Τώρα θέλει 2-5 έχοντας ανοικτό PS,iTunes,Quick Time,RSS,Twitter app,MSN,Thundermail,Safari και Transmission. Ας μην λέμε λοιπόν ότι θέλουμε, η Apple πάει για dominance και γι αυτό τα Windows έχουν κλατάρει και αποφάσισαν να κάνουν και κάτι σωστό, το νέο mobile suite.
7. Πιστεύω, ενώ είμαι επιφυλακτικός για τη χρησιμότητα/επιτυχία του iPad, ότι η έλλειψη flash για ένα portable computer θα έχει αρκετά αρνητικά αποτελέσματα.
8. Δεν θεοποιώ την Apple, ούτε είμαι fanboy, απλά παραθέτω γεγονότα και τις απόψεις μου, όπως πρέπει να κάνουμε στα forum. Η Apple πραγματεύεται μόνο πράγματα τα οποία είναι σίγουρη ότι μπορεί να επιτύχει σε αυτά και πιστεύω ότι ποτέ δεν θα δούμε Gaming Console από την Apple( κάπως άσχετο, απλά όταν το πρωτοέγραψα μου φάνηκε ότι κόλλαγε).

Φιλικά προς όλους,
Μάνος

συμφωνω και εγω απολυτα με τον ΜΑΝΟ...!!

οπως ειπα και πριν στο μηλο το φλας δεν μας πειραζει και τοσο , αλλα στο ipad ειναι σημαντικη ελειψη και ειδη εχει φερει γκρινια σε παρα πολλους....

#75   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 23/02/2010 - 19:43

θα μιλησω για τον εαυτο μου..εχω ξαναπει οτι ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα..εως τωρα:) (ζηλεψα ομως το φλασ οπως το ειδα στο nexus) δεν αδικω αυτον που δεν χρειαζεται το flash η την αναφορα παραδοσης η την διαγραφη μεμονομενης κλησης η το bluetooth (μεγαλο παρτυ με αυτο) , η η η η η αφηστε ομως αυτους που το χρειαζοντε να το εχουν :) αυτος που δεν τα χρειαζεται ολα αυτα...ειναι οκ..αυτος που τα χρειαζεται ομως δεν εχει αλλη επιλογη εκτος απο το να παραπονεθει..αν δεν κλαψει το μωρο..φαι δεν εχει. και αρκετοι απο αυτους που λενε οτι δεν τα χρειαζονται ολα αυτα...ειμαι σιγουρος οτι εχουν περασει εστω και ενα απο τα χρησιμα προγραμματακια του cydia :) δηλαδη το εχουν κανει jb, ας ειμαστε ειλικρινεις..

Ας απαντήσω και σε αυτό. Διαγραφή μεμονομένης κλήσης θυμάμαι να είδα κάποιον να κάνει όταν έκανε φάρσα και δεν ήθελε να τον υποπτευφούν.. Βέβαια δεν το βρίσκω δύσκολο να προσθεθεί και πιστεύω ότι αν αντί να κλαίγεστε κάνατε petition στην Apple όπως κάνουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι που έχουν παράπονα θα το είχατε ήδη. Για το flash είπα τι πιστεύω καθώς και για την αναφορά παράδοσης. Bluetooth σας δικαιολογώ ναι, αλλά η Apple έχει το μεγαλύτερο Online Data Store, επομένως είναι πρακτικά αδύνατον να έβαζε, καθώς θα έτρωγε απανωτές μηνύσεις(είμαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς το έχω γράψει σε αυτό το φόρουμ πάνω από 6 φορές :P). Αν το χρειάζονται τόσο πολύ, να κάνουν petition για όλα αυτά και να μην κάθονται να αναλύουν σε εμάς με τις ώρες πόσο κακιά είναι η Apple. ;-) Αν δεν τους τα δώσει και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά να πάρουν άλλο κινητό, το οποίο θα τα έχει αλλά δεν θα έχει τα υπόλοιπα 80 πράγματα που είχε το μηλόφωνο.
Ναι έχεις δίκιο έχω κάνει jailbreak. Έχω κάνει jailbreak γιατί:
- Θέλω να έχω κάποιες εφαρμογές free, αν και πλέον έχω αρχίσει να αγοράζω και από events και promo codes και γενικά free app τα οποία είναι εξαίρετα και κανένας δεν τα γνωρίζει έχω μια libary από πάνω από 200 app. Απλά θέλω να δοκιμάσω κάτι πριν αγοράσω, ή κάποια είναι υπερακριβά για να τα πάρω.
- Είμαι καλλιτεχνικός τύπος και θέλω να δίνω την δικιά μου αίσθηση στο τηλέφωνο μου φτιάχνοντας/τροποποιώντας θέματα, και ας βαραίνει το κινητό μου.
- Δεν μπορώ να πηγαίνω στο Settings κάθε φορά που θέλω να ανοιγοκλείσω κάτι, δεν είναι πρακτικό επομένως ζώ με το SBSettings που είναι και ο κύριος λόγος που κάνω Jailbreak.
- Ναι έχεις δίκιο έχω το iBlueNova. Το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. ΠΟΤΈ όμως. Όταν θέλουν να μου στείλουν ένα video ή μια εικόνα, το παίρνω με MMS. Αν είναι κάτι άλλο, μου το στέλνουν μέσω Mail, μου δίνουν ένα flash drive. Για μουσική και ταινίες ή τα αγοράζω ή τα κατεβάζω. Πλέον υπάρχουν χιλιάδες YouTube Downloaders.( Αναφέρομαι σε αυτό συγκεκριμένα και όχι σε torrent κτλπ μιας και τα Downloaders του YouTube δεν είναι "γκρίζα"/"μαύρα", είναι κάτασπρα.)

Έλπιζω να σε κάλυψα κάπως, αν και έχουμε ξεφύγει εντελώς.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες