μαλλον επειδη ψωνιζουμε απο του Βεροπουλου...χα χα χα
iPhone 3GS 32GB 3.1.3 oldbootrom jailbreak?
Δημοσίευση 12/03/2010 - 00:27
Ad
Δημοσίευση 12/03/2010 - 00:28
Δημοσίευση 12/03/2010 - 00:33
στου βεροπουλο εχει μεινει...για ενα διαστημα επαιζε συνεχεια!τι κανει η πετυχημενη διαφημηση ...χρονια μετα και σου ερχεται συνηρμικα.. βρε παιδι μου.....
Δημοσίευση 12/03/2010 - 01:33
καθησα και διαβασα προσεχτικα, ολες τις σελιδες...γιατι και γω με νεα bootrom ειμαι, και μου την εχει ψιλοβαρεσει το θεμα...για τι εχω βρεθει και εκτος ελλαδας και εκανα μλκια, και μου εσβησε το iphone, και τραβουσα τα βυζα μου...το μονο που καταλαβα ειναι οτι ...μονιμα ανοικτο, προσοχη στις εφαρμογες να μην χρειαζεται restart, και ολα καλα...μεχρι εδω ολα τα αλλα τζιζ!! τουλαχιστον για κατι τυπακια σαν εμενα, που το μυαλο τους ειναι συνεχεια σε αυτο το πολυ ομορφο, και γαργαλιστικο gadget, που καποιοι απο την γενια μου....37 ετων δλδ, ουτε στον υπνο τους δεν θα το ειχαν φανταστει!!! Τοπο στα νιατα!! και κατι θα βρουν!! που θα παει...πολλες καλυνχτες απο μενα....γιατι παιζω και μουσικη ταυτοχρονα...και θα φαω και κανα ποτηρι στο κεφαλι στο τελος!
Δημοσίευση 12/03/2010 - 01:38
στειλε μου σε pm που ειναι το μαγαζι που δουλευεις.απ'οτι ειδα εισαι θεσσαλονικη.ανεβαινω καθε σκ...
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 12/03/2010 - 01:39
Δημοσίευση 12/03/2010 - 02:15
καληνυχτα φιλε μου και σε εσενα...υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος για εσας που εχετε tethered jb.
στειλε μου σε pm που ειναι το μαγαζι που δουλευεις.απ'οτι ειδα εισαι θεσσαλονικη.ανεβαινω καθε σκ...
μωλις στο εστειλα!
Δημοσίευση 12/03/2010 - 16:22
φιλε μου γεια σου απο εμενα...το iphone ειναι εθισμος...οσο για την τεχνολογια που αναφερεις(δεν εχω τοσο μεγαλη διαφορα στην ηλικια) καθε μερα που περναει,καθε μηνας,καθε εβδομαδα...,τα παντα στη ζωη μας εξελισονται...η τεχνολογια,η καθημερινοτητα μας,ο τροπος σκεψης μας ...,ολα...γεια σας παιδες
καθησα και διαβασα προσεχτικα, ολες τις σελιδες...γιατι και γω με νεα bootrom ειμαι, και μου την εχει ψιλοβαρεσει το θεμα...για τι εχω βρεθει και εκτος ελλαδας και εκανα μλκια, και μου εσβησε το iphone, και τραβουσα τα βυζα μου...το μονο που καταλαβα ειναι οτι ...μονιμα ανοικτο, προσοχη στις εφαρμογες να μην χρειαζεται restart, και ολα καλα...μεχρι εδω ολα τα αλλα τζιζ!! τουλαχιστον για κατι τυπακια σαν εμενα, που το μυαλο τους ειναι συνεχεια σε αυτο το πολυ ομορφο, και γαργαλιστικο gadget, που καποιοι απο την γενια μου....37 ετων δλδ, ουτε στον υπνο τους δεν θα το ειχαν φανταστει!!! Τοπο στα νιατα!! και κατι θα βρουν!! που θα παει...πολλες καλυνχτες απο μενα....γιατι παιζω και μουσικη ταυτοχρονα...και θα φαω και κανα ποτηρι στο κεφαλι στο τελος!
Δημοσίευση 24/03/2010 - 12:03
Serial : 809505AG3... αρα πανω απο 40.....
Baseband 05.12.01
bootloader 6.4
Model MC131
Jailbreakable Only if SHSH is saved
Unlockable NO
Tethered Maybe-Depends if Refurb
Yπαρχει περιπτωση να γινεται τιποτα η θα πρεπει να περιμενω??
Ευχαριστω
Δημοσίευση 24/03/2010 - 12:05
Δημοσίευση 24/03/2010 - 12:11
ΥΓ: το site υπεροχο και σε 2 ωρες διαβασματος εμαθα για το i phone οσα δε μπορεσα να μαθω απο φιλους σε 3 μερες.....
Δημοσίευση 24/03/2010 - 12:15
ναι φίλε μου,να γραφτεις και να κατεβασεις ελεύθερα free η paid apps για να εξοικιωθεις περισσότερο με το κινητό σου και όταν με το καλό βγει jb με είσαι έτοιμος από πολλές απόψεις...Ευχαριστω πολυ φιλε για την αμεση απαντηση......Τουλαχιστον ας ελπισουμε να μην περιμενω πολυ.Να γραφτω στην apple για να κατεβασω καμμια δωρεαν εφαρμογη η οχι
ΥΓ: το site υπεροχο και σε 2 ωρες διαβασματος εμαθα για το i phone οσα δε μπορεσα να μαθω απο φιλους σε 3 μερες.....
Δημοσίευση 24/03/2010 - 12:25
Δημοσίευση 24/03/2010 - 12:28
Κανε υπομονή φίλε μου και σίγουρα θα βγει κάτι...εάν σε παρηγορεί αυτό και εγώ και ο Κωστας που σου απαντησαμε έχουμε clean συσκευή...Να βγει το jailbreak γρηγορα!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω και παλι!!
Δημοσίευση 24/03/2010 - 13:55
εαν θελεις μονο free apps μπορεις να ανοιξεις account.. στο αμερικανικο appstore.. χωρις καρτα.. μονο για free ομως ακολουθησε τον οδηγο..Ευχαριστω πολυ φιλε για την αμεση απαντηση......Τουλαχιστον ας ελπισουμε να μην περιμενω πολυ.Να γραφτω στην apple για να κατεβασω καμμια δωρεαν εφαρμογη η οχι
http://www.iphonehel...m-a-promo-code/
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 24/03/2010 - 13:55
Δημοσίευση 25/03/2010 - 10:54
Το Jailbrake δεν πρόκειται να μεταμορφώσει ουσιαστικά το τηλέφωνο σου. Θα δώσει πρόσβαση σε κάποιες εφαρμογές που μπορεί να σου κάνουν την ζωή λίγο πιο εύκολη (απενεργοποίηση, ενεργοποίηση bluetooth π.χ.) και φυσικά πρόσβαση σε apps που θα είναι "σπασμένες" όπως λέγαμε κάποτε (και εγώ 35...) στα χρόνια του Amstrad και της Amiga. Αυτά όμως δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν τα ρίσκα που παίρνεις με το jailbrake και την απώλεια της εγγύησης.
Το μοναδικό πράγμα που έχω πληρώσει είναι το Navigator και δεν με ενόχλησε καθόλου αν και με το Google Maps την δουλειά σου μπορεί να την κάνεις. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το να πληρώσεις για εφαρμογές πρέπει να είναι ο κανόνας μιας και αν δεν τις πληρώνει κανείς στο τέλος δεν θα υπάρχουν developers να αναπτύσσουν για λογαριασμό μας.
Τελευταία επεξεργασία από: stakon, 25/03/2010 - 10:57
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες