Ευχαριστω πολυοχι φιλε μου μονο τα δεδομενα.. ακριβως ομως οπως σου ειπα.. παραπανω..
iPhone 3GS 32GB 3.1.3 oldbootrom jailbreak?
Δημοσίευση 04/03/2010 - 21:11
Ad
Δημοσίευση 05/03/2010 - 01:48
Δημοσίευση 05/03/2010 - 13:57
Το συνδεσα κ μου εβγαλε να κανω restore back up απο την τελευταια φορα που εκανα sync ή να δημιουργησω καινουριο αρχειο ονομασιας κ το εκλεισα γιατι φοβηθηκα μην μου σβησει την 3.1.2 που τοσο καιρο προσπαθουσα να βαλω...φοβαμαι μην μου κανει restore back up ετσι οπως ηταν το κινητο πριν καταφερω να το κανω,με 3.1.3...τι λες εσυ?σε επριξα αλλα ειδες ποσο καιρο προσπαθουσα να την περασω κ δεν θελω να την χασω...κ απο οτι θυμαμαι παλια,οποτε πατουσα restore back up μου επανεφερε το κινητο στην τελευταια μορφη που το ειχα κ αυτο ηταν με την 3.1.3...Να ´σαι καλά το εφτιαξες;
Δημοσίευση 05/03/2010 - 14:22
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 05/03/2010 - 14:23
Δημοσίευση 05/03/2010 - 14:45
Εισαι πρωτος!Ευχαριστω πολυοταν σου λεει restore from backup.. εννοει να σου περασει sms και γενικα οτι ρυθμισεις ειχες πριν.. πηγαινε edit - preferences - general.. και ξετικαρησε το authomatically update.. επισης αποσυνδεσου απο το internet.. για να εισαι ησυχος.. πατησε στο ονομα της συσκευης και με δεξι κλικ.. κανε restore from backup.. και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. ολα αυτα που σου γραφω ειναι περιττα .. τα γραφω για να εισαι ησυχος εσυ..
Δημοσίευση 05/03/2010 - 14:46
Δημοσίευση 05/03/2010 - 14:53
Ναι..ολα!ευχαριστωενταξει τα περασες.. ολα..;
τελικα ειχες δικιο καποια στιγμη που ειπες λιγη προσπαθεια κ υπομονη
Τελευταία επεξεργασία από: joker25, 05/03/2010 - 14:54
Δημοσίευση 05/03/2010 - 16:01
Παιδια τα καταφερα!!!!το εκανα!!!!!!!!!!!!3.1.2 ειναι γεγονοσ...οποιος θελει πληροφοριες ειμαι διατεθειμενος να τον βοηθησω...φιλε DINFUN εχω μια απορια..τωρα για να περασω τα back up αρχεια μου θα περαστει κ η παλια firmware?χρειαζομαι επειγοντως τα μηνυματα κ τα τηλ μου...πως μπορω να κανω back up χωρις να χασω την 3.1.2...φοβαμαι να το συνδεσω στο itunes...τι να κανω?
Κρεμόμαστε απο τα χείλια σου....joker πώς έκανες τελικα downgrate απο 3.1.3 σε 3.1.2 χωρίς τα SHSH αρχεία
Βοήθησε μας......πες μας την λύση!!!!!!!!!
Δημοσίευση 05/03/2010 - 17:38
πες joker και δεν αντεχω αλλο χωρις jb... θελω κι εγω να το κανω.... πες μασ!!! πεσ μασ!!! πεσ μασ!!!Κρεμόμαστε απο τα χείλια σου....joker πώς έκανες τελικα downgrate απο 3.1.3 σε 3.1.2 χωρίς τα SHSH αρχεία
Βοήθησε μας......πες μας την λύση!!!!!!!!!
Δημοσίευση 05/03/2010 - 20:09
Λοιπον φιλε αν εχεισ oldbootrom στην 3Gs συσκευη σου υπαρχει τελικα τροπος να κανεις downgrade 3.1.3 σε 3.1.2...πες joker και δεν αντεχω αλλο χωρις jb... θελω κι εγω να το κανω.... πες μασ!!! πεσ μασ!!! πεσ μασ!!!
Δημοσίευση 05/03/2010 - 20:12
Βασικα προγραμματα κ αρχεια download που θα χρειαστουν:α. firmware 3.1.2 restore.ipsw,β. blackrain,γ. redsnow 0.9.2[σε windows]
Αρχικα κανουμε το εξης στην επιφανεια εργασιας:εναρξη-σημειωματαρειο(δεξι κλικ)-εκτελεση ως διαχειριστης-αρχειο(ανοιγμα)-windows-system32-drivers-etc(ολα τα αρχεια)-hosts-κ γραφουμε στο τελος μετα την τελευταια σειρα:74.208.10.249 gs.apple.com-αρχειο-αποθηκευση(οχι αποθηκευση ως)!τωρα ειμαστε ετοιμοι να ξεκινησουμε την διαδικασια downgrade 3.1.3 σε 3.1.2 oldbootrom 3Gs....
1)συνδεουμε το iphone (3Gs firmware 3.1.3) στο itunes κ το αφηνουμε να κανει back up..
2)μολις τελειωσει παταμε restore+shift κ επιλεγουμε την 3.1.2 firmware.ipsw κ μετα restore κ το αφηνουμε να κανει..σε καποιο σημειο θα μας εμφανισει error 1015,που ειναι πολυ φυσικο κ δεν συντρεχει κανενα φοβο ανησυχιας...
3)επαναλαμβανουμε την ιδια διαδικασια [το (2)] και περιμενουμε στο ιδιο σημειο να ξαναεμφανισει το ιδιο ακριβως error 1015!!(ΑΥΣΤΗΡΑ 2 φορες επαναλαμβανουμε την διαδικασια)
4)το αφηνουμε κ ανοιγουμε το redsnow 0.9.2 κ τρεχουμε την 3.1.2 παλι κ στο σημειο που ζηταει να πατησουμε ΝΑΙ αν ειναι MC-η συσκευη μας,ειδαλλως παταμε ΟΧΙ,αν δεν ειναι..
5)Παταμε ΝΑΙ,τρεχει το προγραμμα κ στη συνεχεια μασ εμφανιζει ενα παραθυρο με δυο επιλογες για τσεκαρισμα...Δημιουργια cydia κ just boot tethered right now.τσεκαρουμε ΜΟΝΟ την δευτερη,οχι το cydia!!!!κ συνεχιζουμε
6)παταμε finish μολις τελειωσει κ αυτοματα το iphone κανει restore την 3.1.2 κ ανοιγει το itunes..δεν πειραζουμε καθολου το κινητο κ απλα περιμενουμε στo itunes..
7)στη συνεχεια η διαδικασια εχει τελειωσει κ τρεχουμε blackrain(make it rain-double click)κ το κινητο ειναι ετοιμο.......
Κανε οτι ακριβως λεω,τιποτα παραπανω!τα λεμε μετα
Δημοσίευση 05/03/2010 - 21:22
Σου παραθετω το εξης κ σου λεω το εξης,αν δεν τα καταφερεις θα ξαναμπω στο forum πιο αργα γιατι τωρα πρεπει να παω καπου,κ θα σου λυσω ολες τις αποριες...:
Βασικα προγραμματα κ αρχεια download που θα χρειαστουν:α. firmware 3.1.2 restore.ipsw,β. blackrain,γ. redsnow 0.9.2[σε windows]
Αρχικα κανουμε το εξης στην επιφανεια εργασιας:εναρξη-σημειωματαρειο(δεξι κλικ)-εκτελεση ως διαχειριστης-αρχειο(ανοιγμα)-windows-system32-drivers-etc(ολα τα αρχεια)-hosts-κ γραφουμε στο τελος μετα την τελευταια σειρα:74.208.10.249 gs.apple.com-αρχειο-αποθηκευση(οχι αποθηκευση ως)!τωρα ειμαστε ετοιμοι να ξεκινησουμε την διαδικασια downgrade 3.1.3 σε 3.1.2 oldbootrom 3Gs....
1)συνδεουμε το iphone (3Gs firmware 3.1.3) στο itunes κ το αφηνουμε να κανει back up..
2)μολις τελειωσει παταμε restore+shift κ επιλεγουμε την 3.1.2 firmware.ipsw κ μετα restore κ το αφηνουμε να κανει..σε καποιο σημειο θα μας εμφανισει error 1015,που ειναι πολυ φυσικο κ δεν συντρεχει κανενα φοβο ανησυχιας...
3)επαναλαμβανουμε την ιδια διαδικασια [το (2)] και περιμενουμε στο ιδιο σημειο να ξαναεμφανισει το ιδιο ακριβως error 1015!!(ΑΥΣΤΗΡΑ 2 φορες επαναλαμβανουμε την διαδικασια)
4)το αφηνουμε κ ανοιγουμε το redsnow 0.9.2 κ τρεχουμε την 3.1.2 παλι κ στο σημειο που ζηταει να πατησουμε ΝΑΙ αν ειναι MC-η συσκευη μας,ειδαλλως παταμε ΟΧΙ,αν δεν ειναι..
5)Παταμε ΝΑΙ,τρεχει το προγραμμα κ στη συνεχεια μασ εμφανιζει ενα παραθυρο με δυο επιλογες για τσεκαρισμα...Δημιουργια cydia κ just boot tethered right now.τσεκαρουμε ΜΟΝΟ την δευτερη,οχι το cydia!!!!κ συνεχιζουμε
6)παταμε finish μολις τελειωσει κ αυτοματα το iphone κανει restore την 3.1.2 κ ανοιγει το itunes..δεν πειραζουμε καθολου το κινητο κ απλα περιμενουμε στo itunes..
7)στη συνεχεια η διαδικασια εχει τελειωσει κ τρεχουμε blackrain(make it rain-double click)κ το κινητο ειναι ετοιμο.......
Κανε οτι ακριβως λεω,τιποτα παραπανω!τα λεμε μετα
Το είχα δοκιμάσει και δεν εβγαζε το error 1015 αλλα this device isnt illegible κατι τετοιο.....
Σιγουρα δεν χρειάζεται να ειναι prejailbroken το iphone??
παιζει ρόλο ποια έκδοση itunes χρησιμοποιώ?
και οταν αλλαζω το host αρχειο πρεπει το itunes να ειναι κλειστό??
Εχω iphone 3gs 3.1.3 MC model me 05.12.01 firmware και oldbootrom....
Δημοσίευση 05/03/2010 - 22:49
μετά το upgrade το modem firmware είναι 05.12.01
Το είχα δοκιμάσει και δεν εβγαζε το error 1015 αλλα this device isnt illegible κατι τετοιο.....
Σιγουρα δεν χρειάζεται να ειναι prejailbroken το iphone??
παιζει ρόλο ποια έκδοση itunes χρησιμοποιώ?
και οταν αλλαζω το host αρχειο πρεπει το itunes να ειναι κλειστό??
Εχω iphone 3gs 3.1.3 MC model me 05.12.01 firmware και oldbootrom....
Δημοσίευση 05/03/2010 - 23:18
τωρα εχω iBoot-359.3.2...οποτε τελος οι δοκιμες..απλα περιμενω ε?
το τραγικο ειναι οτι οταν το πηρα ειχε firmware 3.1.2 και με την ενεργοποιηση εκανα και upgrade se 3.1.3 γμτο!!!!!!$%^$#@
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες