Πάει στα κομάτια να είσαι ο τελευτάιος, φαντάζεσαι να είναι "υποχρεωτικό", 250ΜΒ και να μην έχεις dataplan!!! Μιλάμε για κλάμα. Πόσο πάει το MB σήμερα?Και τα ΟΤΑ μπορούν να είναι υποχρεωτικά. Αλλά το πιο "καινοτόμο" στοιχείο με τα ΟΤΑ είναι ότι πρέπει να βασιστείς στην εταιρεία κινητής. Και καλά να είσαι στην Αμερική. Εδώ στην Ελλάδα φαντάζεσαι πότε με το καλό θα αξιωνόταν η κάθε Vodafone/Cosmote (με τις καρτοκινητές τί γίνεται αλήθεια; manually?) να σου δώσει το OTA update στην τέλεια κάλυψη που υπάρχει πανελλαδικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έστω ότι το κάνει η εταιρεία αυτό, το κάθε update δεν έρχεται σε όλους ταυτόχρονα αλλά πρέπει να περιμένεις τη σειρά σου. Και καλά σε συσκευές όπως το Droid (που πλέον πουλιέται στα $50) όπου είναι σχετικά λίγοι. Στο iPhone με τους χιλιάδες χρήστες φαντάζεσαι να είσαι ο τελευταίος; ;p
Πάντως με τα ΟΤΑ δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, αλλά βλέπω πως για τα android μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα κάνεις apply manually, άρα δεν νομίζω να είσαι υποχρεωμένος να το κατεβάσεις over the air.
EDIT: Mα εννοείται πως το update μας καιει το jb, αλλά δεν δέχομαι ότι το jailbreak μας καίει για τα cracked apps, τουλάχιστον εμένα προσωπικά όπως δεν δέχομαι πως το τελευταίο update έγινε για να γράφω Ιαπωνικά χωρίς bugs.
Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 26/02/2010 - 18:46.