Epaminos είσαι μέγιστος και άπιαστος!
Δεν παίζεσαι στον τομέα hacks και mods... και ναι τέτοια ψαξιματάκια-κολπάκια δίνουν μια άλφα ικανοποίηση να τα κάνεις άσχετα με την "χρησιμότητα" σώνει και καλά ή αν υπάρχουν κι άλλοι τρόποι
Άσε που εμένα με ικανοποιεί και μόνο το ότι βουτάμε πραγματάκια από το iTunes Store
Η πλάκα είναι πως...δεν δοκίμασα ακριβώς την διαδικασία γιατί είμαι ακόμα στην 3.0 (οπότε δεν έχω ringtones στο iTunes) και μάλλον...
το πήγα ένα βήμα παραπέρα:Αφού λοιπόν (σκέφτηκα) κατεβάζει το ringtone από την cache μέσω του URL του, γιατί να μην δουλεύει και
με τα τραγούδια του iTunes Store;
Με 2 λόγια πως έφτιαξα
ringtone από
τραγούδι στο iTunes Store Έπαιξα το preview ενός τραγουδιού και έκανα όλη την διαδικασία που περιγράφει το video μέχρι το download (Δεν μιλάμε για όλο το κομμάτι, στην cache κατεβαίνουν ta 30 δευτερόλεπτα του preview)
Το πέρασα στον υπολογιστή με SSH (το κομμάτι των 30sec είναι μορφής AAC καρα-DRM-κλειδωμένο)
Εδώ έβαλα ένα πολύ ωραίο software-άκι το NoteBurner (PC/Mac) που είναι δωρεάν για ξεκλείδωμα DRM κομματιών μέχρι 3 λεπτά οπότε για ringtones τζάμι (Σημείωση: το έκανα σε δύο υπολογιστές (mac) και στον έναν δεν έπαιζε το NoteBurner οπότε έβαλα το παρόμοιο Tune4Mac - υπάρχει και Tune4PC)
-> Πέταξα το κομμάτι όπως είναι στο iTunes και το έβαλα σε νέο playlist
-> Έκανα burn playlist to CD στο iTunes επιλέγοντας το NoteBurner ως Virtual CD-Recorder (Στα preferences του NoteBurner έβαλα Output Format: AAC - να διατηρηθεί όπως είναι δλδ)
-> Στο νέο (ξεκλείδωτο πλέον) αρχείο απλά άλλαξα την κατάληξη σε .m4r
Έτοιμο! Έστειλα με SSH το κομμάτι στο folder ringtones και...απολαμβάνω ringtone από όποιο τραγούδι του iTunes Store θέλω...(Βασικά έχω ήδη custom ringtones, αλλά μου άρεσε η όλη διαδικασία
)
Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 31/10/2009 - 23:17