Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Κατεβάστε iPhone Ringtones, μέσω του iTunes Store της συσκευής ΔΩΡΕΑΝ!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
60 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 31/10/2009 - 13:19

Στο παρακάτω video θα δείτε έναν ενδιαφέρον τρόπο ώστε να αποκτήσετε δωρεάν τα ringtones που εισήγαγε η Apple τον Σεπτέμβριο, απλά χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone σας, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής, δημιουργία ringtone μέσω iTunes, συγχρονισμός, κλπ.

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι το κινητό σας να είναι jailbroken, και να έχετε εγκατεστημένα από το Cydia το iFile και το Safari Download Plugin (προσοχή, όχι το Safari Download Manager).

http://www.youtube.com/watch?v=K5eRcMnATgo

[Thanks to mfleigle from xsellize]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/10/2009 - 13:40

Epaminos λειτουργει αψογα....! ευχαριστουμε..!

ezgif_com_crop_2.gif

#3   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2009 - 13:58

μα καλά που το βρήκε ....αν έχεις όρεξη για ψάξιμο ....μια χαρά ...αν και δεν θα το δοκιμάσω ....έχω βρει άλλον τρόπο ..τα κόβω και τα μετατρέπω ...εξάλου πόσα ringtone να κάνεις καμια δεκαριά ε και πόσο συχνά να τα αλλάζεις ....Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να το παραφορτώνω με πολλά add γιατί μετά θα καταλήξει firefox .

#4   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 31/10/2009 - 15:06

Απλο , Αψογο .

#5   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 31/10/2009 - 19:13

Eμένα είτε με πετάει απο το ifile με το που κάνω paste είτε μου λέει cannot be moved. :(

#6   adenadoume

adenadoume

iPH Addict

• 610 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2009 - 23:15

Epaminos είσαι μέγιστος και άπιαστος!

Δεν παίζεσαι στον τομέα hacks και mods... και ναι τέτοια ψαξιματάκια-κολπάκια δίνουν μια άλφα ικανοποίηση να τα κάνεις άσχετα με την "χρησιμότητα" σώνει και καλά ή αν υπάρχουν κι άλλοι τρόποι

Άσε που εμένα με ικανοποιεί και μόνο το ότι βουτάμε πραγματάκια από το iTunes Store :D

Η πλάκα είναι πως...δεν δοκίμασα ακριβώς την διαδικασία γιατί είμαι ακόμα στην 3.0 (οπότε δεν έχω ringtones στο iTunes) και μάλλον... το πήγα ένα βήμα παραπέρα:

Αφού λοιπόν (σκέφτηκα) κατεβάζει το ringtone από την cache μέσω του URL του, γιατί να μην δουλεύει και με τα τραγούδια του iTunes Store;

Με 2 λόγια πως έφτιαξα ringtone από τραγούδι στο iTunes Store

Έπαιξα το preview ενός τραγουδιού και έκανα όλη την διαδικασία που περιγράφει το video μέχρι το download (Δεν μιλάμε για όλο το κομμάτι, στην cache κατεβαίνουν ta 30 δευτερόλεπτα του preview)

Το πέρασα στον υπολογιστή με SSH (το κομμάτι των 30sec είναι μορφής AAC καρα-DRM-κλειδωμένο)

Εδώ έβαλα ένα πολύ ωραίο software-άκι το NoteBurner (PC/Mac) που είναι δωρεάν για ξεκλείδωμα DRM κομματιών μέχρι 3 λεπτά οπότε για ringtones τζάμι (Σημείωση: το έκανα σε δύο υπολογιστές (mac) και στον έναν δεν έπαιζε το NoteBurner οπότε έβαλα το παρόμοιο Tune4Mac - υπάρχει και Tune4PC)

-> Πέταξα το κομμάτι όπως είναι στο iTunes και το έβαλα σε νέο playlist
-> Έκανα burn playlist to CD στο iTunes επιλέγοντας το NoteBurner ως Virtual CD-Recorder (Στα preferences του NoteBurner έβαλα Output Format: AAC - να διατηρηθεί όπως είναι δλδ)
-> Στο νέο (ξεκλείδωτο πλέον) αρχείο απλά άλλαξα την κατάληξη σε .m4r

Έτοιμο! Έστειλα με SSH το κομμάτι στο folder ringtones και...απολαμβάνω ringtone από όποιο τραγούδι του iTunes Store θέλω...(Βασικά έχω ήδη custom ringtones, αλλά μου άρεσε η όλη διαδικασία :D )

Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 31/10/2009 - 23:17

#7   Uphone

Uphone

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2009 - 01:31

Δυστυχώς δεν λειτουργεί σε μένα :(
Έχω 3GS 32gb 3.1 OTB upgrated to 3.1.2 -> jb, (με όλα τα απαραίτητα εργαλεία iFile, Safari Download Plugin)
Δοκίμασα 2-3 φορές αλλά τίποτα.
Το τραγούδι file.M4R που κατεβαίνει δεν παίζει με το player του iFile, και ούτε καν φαίνεται στου ήχους του iPhone, ενώ τα άλλα τραγούδια του iPhone ανοίγουν και παίζουν κανονικά με το iFile.
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; :blink:

#8   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/11/2009 - 09:30

Δυστυχώς δεν λειτουργεί σε μένα :(
Έχω 3GS 32gb 3.1 OTB upgrated to 3.1.2 -> jb, (με όλα τα απαραίτητα εργαλεία iFile, Safari Download Plugin)
Δοκίμασα 2-3 φορές αλλά τίποτα.
Το τραγούδι file.M4R που κατεβαίνει δεν παίζει με το player του iFile, και ούτε καν φαίνεται στου ήχους του iPhone, ενώ τα άλλα τραγούδια του iPhone ανοίγουν και παίζουν κανονικά με το iFile.
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; :blink:

Και σε εμενα μια απο τα ιδια :(

#9   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 01/11/2009 - 11:04

To m4P θέλει μετονομασία σε m4r!

Το κάνετε σωστά;

#10   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2009 - 11:45

ναι το κανω rename σωστα epaminos και μαλιστε μεσω του ifile βλεπω στο /library/ringtones μεσα με το που μπαινω και ανοιγω το αρχειο και μου λεει κανονικατοτα type:regular file size 1.007.985 bytes mime-type :audio/mp4 και επανω στο name το ονομα του ringtone με καταληξη .m4r

να ρωτησω κατι αλλο.ολα τα ringtones που εχει μεσα απο το τηλεφωνο απο τη μανα του μεσω του preview του ifile πεζουν κανονικοτατα.θπαρχει περιπτωση να πεζει τιποτα επειδη δεν εχω κανει registry το ifile?

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 01/11/2009 - 11:49

#11   tommacgr

tommacgr

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2009 - 12:44

Παιδια κ εγω βρισκομαι στην 3.1.2 με 3gs και ακολουθησα ολα τα βηματα κανονικα. Το δειχνει μεσα στα ringtones μου αλλα δεν ακουγεται τιποτα. Καμια λυση ?

#12   tommacgr

tommacgr

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2009 - 12:47

Το ξαναπροσπαθησα 2-3 φορες απο την αρχη κ παλι τιποτα. Φαινεται μεσα στις επιλογες του ringtone αλλα δεν ακουγεται. Περιεργο θα ελεγα.

#13   ntor

ntor

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2009 - 13:04

Υπαρχει καποιος ο οποιος να το εχει δοκιμασει και να του εχει πετυχει? Εχω και εγω 3GS με 3.1.2 και δεν λειτουργει αυτη η διαδικασια. Νομιζω ο λογος για τον οποιο δεν λειτουργει ειναι το γεγονος οτι τα αρχεια ειναι protected (DRM). Το παραδοξο ειναι οτι λειτουργουν αν τα μεταφερεις στο pc και τα ανοιξεις με VLC. Για να γινουν unprotected τα m4p θελουν μετατροπη σε mp3. Εστω και ετσι ομως η διαδικασια του ανοιξεις το plist και να παρεις τα λινκς και να κατεβασεις ετοιμα τα ringtones ειναι αρκετα χρησιμη. Και εγω παντως εκανα μια αντιστοιχη διαδικασια με τον φιλο adenadoume, το κομματι εγινε unprotected και μετα το περασα στο iphone.

#14   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2009 - 13:23

Υπαρχει καποιος ο οποιος να το εχει δοκιμασει και να του εχει πετυχει? Εχω και εγω 3GS με 3.1.2 και δεν λειτουργει αυτη η διαδικασια. Νομιζω ο λογος για τον οποιο δεν λειτουργει ειναι το γεγονος οτι τα αρχεια ειναι protected (DRM). Το παραδοξο ειναι οτι λειτουργουν αν τα μεταφερεις στο pc και τα ανοιξεις με VLC. Για να γινουν unprotected τα m4p θελουν μετατροπη σε mp3. Εστω και ετσι ομως η διαδικασια του ανοιξεις το plist και να παρεις τα λινκς και να κατεβασεις ετοιμα τα ringtones ειναι αρκετα χρησιμη. Και εγω παντως εκανα μια αντιστοιχη διαδικασια με τον φιλο adenadoume, το κομματι εγινε unprotected και μετα το περασα στο iphone.

μαλλον σε εμας που ειμαστε 3.1.2 σε IPHONE 3GS η λυση ειναι αυτη που λεει ο adenadoume.

#15   adenadoume

adenadoume

iPH Addict

• 610 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2009 - 13:46

Νομιζω ο λογος για τον οποιο δεν λειτουργει ειναι το γεγονος οτι τα αρχεια ειναι protected (DRM). Για να γινουν unprotected τα m4p θελουν μετατροπη σε mp3. Εστω και ετσι ομως η διαδικασια του ανοιξεις το plist και να παρεις τα λινκς και να κατεβασεις ετοιμα τα ringtones ειναι αρκετα χρησιμη. Και εγω παντως εκανα μια αντιστοιχη διαδικασια με τον φιλο adenadoume, το κομματι εγινε unprotected και μετα το περασα στο iphone.

Συμφωνώ,το DRM-protection πρέπει να είναι ο λόγος που δεν παίζουν ή δεν μεταφέρονται τα ringtones το οποίο δεν έχει να κάνει με το iFile ή με το firmware του iPhone

Πιθανόν κάποια ringtones να έχουν κλείδωμα DRM και κάποια όχι... δεν έχω δοκιμάσει ringtones κατευθείαν, αλλά τα κομμάτια των 30 sec που κατέβαζα με την διαδικασία αυτή που όντως είναι πολύ χρήσιμη (iFile, Safari DL) ΔΕΝ έπαιζαν στο iFile ούτε μπορούσα να τα μεταφέρω.

Για να δούμε αν ένα κομμάτι είναι κλειδωμένο συνδεόμαστε με το iPhone (Cyberduck, WinSCP, DiskAid) και πάμε στο var/mobile/Library/Downloads όπου το εικονίδιο του κομματιού εμφανίζεται με με ένα λουκέτο πάνω αριστερά, οπότε χρειάζεται ξεκλείδωμα πριν μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε στο iPhone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες