Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Sygic Aura navigation app

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
225 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/05/2010 - 21:13

Εννοώ αν υπάρχουν official χάρτες επί πληρωμή...Δεν αναφέρομε σε Cracked υλικό.

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 21:40

Γεια μας τους υπολοιπους εκτος Αθηνας - Θεσσαλονικης αξιζει;

#93   geo2006

geo2006

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:GeOGraV

Δημοσίευση 17/05/2010 - 22:13

Δεν μπορώ να βρω για Ελλάδα με τιποτααααααααα

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 17/05/2010 - 22:15

#94   WishmasteR

WishmasteR

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 07:06

παντως παιδες αφου τη δοκιμασετε την εκδοση που θα βρειτε πιστευω πως θα σας πεισει να την αγορασετε οπως εκανα κι εγω, το customer service της sygic ειναι απλα κορυφαιο, μεχρι και personal assistant μ'εκανε add στο friendlist μεσω του ιδιου του προγραμματος για να μπορω να επικοινωνησω με καποιον αν εχω καποιο προβλημα, εχουν υποσχεθει 6μηνες ανανεωσεις, περισσοτερα 3d κτιρια, κτλ κτλ. μπορεις επισης μεσω του Aura connect να βλεπεις τον καιρο σε καθε σημειο του χαρτη, traffic updates (αυτο πρεπει να το τσεκαρω αν δουλευει στην ελλαδα) να κανεις chat με φιλους που χρησιμοποιουν το ιδιο προγραμμα, και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το live situation update (πχ καποιος ειναι στην εθνικη και εχει γινει τρακα στη χαλκιδα? το γραφει στο προγραμμα και αυτοματα ενημερωνονται οσοι οδηγουν προς εκεινη την κατευθυνση!)
στο δρομο ειναι οντως πολυ γρηγορο αφου ειναι το 1ο προγραμμα πλοηγησης που χρησιμοποιει το graphics acceleration chip του iphone.
κι εγω αφαιρεσα ολους τους περιτους χαρτες του eastern europe πλην της ελλαδας και προσθεσα αγγλια, ιταλια, γερμανια, ισπανια και ολα αψογα. :)
χρησιμοποιω πλοηγους εδω και 6-7 χρονια και τους εχω δοκιμασει ολους. αυτη τη στιγμη εχω ενα pna της tomtom στο αμαξι, αλλα το Aura ειναι απλα το καλυτερο απ'ολα (δεν νομιζω να χρειαζεται να μιλησω για ΠΟΤΕstinator, ΔενDrive, NavΑργον ή iGo-δε-Go)...

Τελευταία επεξεργασία από: WishmasteR, 18/05/2010 - 07:11

#95   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1.077 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/05/2010 - 08:59

Και 'γω μπορώ να πώ οτι ενθουσιάστηκα.
Πάει αρκετά γρήγορα,δεν αργει στα zoom,είναι πολύ ομορφο 3D κτήρια κλπ!
Μου αρεσε πολύ..

#96   HariDimoS

HariDimoS

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/05/2010 - 10:00

Τα 3 αρχεία από Hotfile εννοείς; Ένας φίλος το κατέβασε και είπε ότι όντως είναι η 1.15.1. Το κατεβάζω τώρα και ενημερώνω.

Ναι τα 3 αρχεια λεω..Όχι η 1.15 είναι δυστυχως..Βρήκα την 1.15.1 σε ένα σιτε (cr**ced μιλαω πάντα) αλλά δυστυχώε δεν έχω καταφερει να το κανω download γιατι είναι fail το αρχειο :mad: :mad: :mad: :mad: Ίσως μεσα στη μέρα το φτιάξουν, θα δούμε..

#97   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 10:27

Απο χαρτες και διαδρομες τι λεει?
Ειναι ενημερωμενο ?

#98   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 10:52

Δεν το λέω και ενημερωμένο, έψαξα για Mezzaluna αλλά έχει το Panino (είναι το παλιό στην ίδια θέση) στη Βουλιαγμένη, έψαξα για το Messiah τίποτα, έψαξα για room και kingdom τίποτα, για McDonalds τίποτα. Στην αναζήτηση περιοχής για Γλυφάδα μου βγάζει καμιά δεκαριά γλυφάδες.!!!! Δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος...

#99   koukou

koukou

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Twitter:@ikoukou
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:koukou

Δημοσίευση 18/05/2010 - 12:26

Eπειδή δεν κατάλαβα ακριβώς.. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να κατεβάσω κάποια λίστα με pois από κάποιο site π.χ. http://index.pois.gr...d.asp?POI_ID=87 και να τα περάσω στο Aura με κάποιο τρόπο χωρίς να έχω κάνει jailbreak στη συσκευή. Το υποστηρίζει αυτό η εφαρμογή?

Oχι προς το παρόν.Θα πρασπαθήσουμε ομως να το προσθέσουμε!
Χωρίς jb θα είναι αδύνατον να το περάσεις πάντος!

Τελευταία επεξεργασία από: koukou, 18/05/2010 - 12:31

#100   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/05/2010 - 13:16

Κυκλοφόρησε σε ελληνικό tracker. Είναι όντως η 1.15.1. Το δοκίμασα. Το κακό είναι ότι είναι private tracker.

#101   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 18/05/2010 - 14:06

Πως θα γίνει να αφήσουμε τώρα, μόνο τον χάρτη της Ελλάδας στο app;

#102   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/05/2010 - 14:13

Πως θα γίνει να αφήσουμε τώρα, μόνο τον χάρτη της Ελλάδας στο app;

το ανοιγεις με winrar βρισκεις τον φακελο map σβηνεις τα παντα εκτος τους φακελους grc&wcl .Αν το εχεις εγκαταστησει μπορεις να κανεις το ιδιο αφου συνδεθεις μεσω SSH πηγαινεις var/mobile/applications βρισκεις τον φακελο του προγραματος και στην συνεχεια σβηνεις αυτα που σου λεω παραπανω,με τον ιδιο τροπο μπορεις να διαγραψεις και τις περιτες φωνες απο τον φακελο res/voises.

#103   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 14:34

ok thanks θα το δοκιμάσω τώρα!

Edit: Μια χαρά, βγάζει μόνο στην Ελλάδα τις διαδρομές και όχι στον υπόλοιπο πλανήτη :-)

Τελευταία επεξεργασία από: Peris, 18/05/2010 - 14:40

#104   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1.098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 18/05/2010 - 14:37

Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από την χρήση της εφαρμογής. Έχει πολλές δυνατότητες και custom pois.Κάτι το οποίο με ενδιαφέρει πολύ! Από χθες που το χρησιμοποιώ, έχω μείνει κατάπληκτος. Για μένα ίσως το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης χωρίς υπερβολές!

Τελευταία επεξεργασία από: Alk1S, 18/05/2010 - 14:43

#105   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 15:03

το ανοιγεις με winrar βρισκεις τον φακελο map σβηνεις τα παντα εκτος τους φακελους grc&wcl .Αν το εχεις εγκαταστησει μπορεις να κανεις το ιδιο αφου συνδεθεις μεσω SSH πηγαινεις var/mobile/applications βρισκεις τον φακελο του προγραματος και στην συνεχεια σβηνεις αυτα που σου λεω παραπανω,με τον ιδιο τροπο μπορεις να διαγραψεις και τις περιτες φωνες απο τον φακελο res/voises.

Δεν ξέρω για ποιόν λόγο βγάζει error 5 όταν πάει να σχεδιάσει μια διαδρομή με αυτοκίνητο. Σαν πεζός, την σχεδιάζει την διαδρομή.

Δεν έσβησα κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει κάποια database πιο πριν; Ίσως υπάρχει πρόβλημα με αυτό.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες