Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Sygic Aura navigation app

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
225 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1.098 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 18/05/2010 - 15:07

Δεν ξέρω για ποιόν λόγο βγάζει error 5 όταν πάει να σχεδιάσει μια διαδρομή με αυτοκίνητο. Σαν πεζός, την σχεδιάζει την διαδρομή.

Δεν έσβησα κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει κάποια database πιο πριν; Ίσως υπάρχει πρόβλημα με αυτό.

Εγώ που το χρησιμοποιώ από χθες δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μήπως έσβησες και κάτι άλλο ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 15:08

Πως και που βάζουμε Custom POIs?

#108   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1.098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 18/05/2010 - 15:10

Πως και που βάζουμε Custom POIs?

Αν διαβάσεις προηγούμενα posts θα το μάθεις αμέσως.. ;)

#109   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/05/2010 - 16:01

Δεν ξέρω για ποιόν λόγο βγάζει error 5 όταν πάει να σχεδιάσει μια διαδρομή με αυτοκίνητο. Σαν πεζός, την σχεδιάζει την διαδρομή.

Δεν έσβησα κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει κάποια database πιο πριν; Ίσως υπάρχει πρόβλημα με αυτό.

κατι θα εκανες λαθος απεγκατεστησε το και βαλτο ξανα και προσεξε να διαγραψεις μονο τους φακελους που σου εγραψα τιποτα αλλο,εγω το εκανα και με τους 2 τροπους χωρις κανενα προβλημα

#110   HariDimoS

HariDimoS

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 16:03

Λοιπον επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με χαρτογραφησεις και navigation..Το προγραμμα είναι οντως πολύ καλο οσο αναφορα στο ''περιβλημα'' του. Δηλαδη, ωραία γραφικά ,εύχρηστο, γρηγορο-ειδικά σε 3GS, και πολύ καλά τα 3D Βuildings.. Εκεί που πάσχει όμως είναι στους χαρτες..Δεν είναι πχ Garmin (με χαρτες π.χ AutoDriveHellas ειδικά στην έκδοση 1.95 που κυριολεκτικά έχει μεχρι και τον πιο μικρό χωματοδρομο..). Συνεπως έχει να κανει με το update των χαρτων,κατι που ΔΕΝ ξέρω αν ποτέ θα φτασουν αυτούς της Garmin.. :blush: :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: HariDimoS, 18/05/2010 - 16:03

#111   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 16:12

@HariDimos: Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να κάνουμε import τον χάρτη που λές (AutoDriveHellas)?? Το έχεις προσπαθήσει? Μπορώ να δώ κάπου ποιους δρόμους περιλαμβάνει γιατί σε όσα Navigation apps έχω δει την οδό του σπιτιού μου δεν την έχω βρει...

#112   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 16:35

@HariDimos: Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να κάνουμε import τον χάρτη που λές (AutoDriveHellas)?? Το έχεις προσπαθήσει? Μπορώ να δώ κάπου ποιους δρόμους περιλαμβάνει γιατί σε όσα Navigation apps έχω δει την οδό του σπιτιού μου δεν την έχω βρει...

Αν γινοταν αυτο τοτε θα ηταν super, επειδη εχω δουλεψει το garmin σε windows mobile πραγματι ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα υπολοιπα σε θεμα χαρτογραφησεις,εχει ακομα και χαρτες για offroad διαδρομες.

#113   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 16:44

Που μπορώ να δώ τις οδούς που περιλαμβάνει ο χάρτης αυτός;

#114   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 18/05/2010 - 17:57

Φιλοι μου καλησπερα.
Ηθελα να ρωτησω οταν ξεκιναει το προγραμμα το εικονιδιο τις θεσεις ειναι ανθρωπακι και οχι βελος?
Εαν ξεκινησω καποια διαδρομη γινεται βελος στην αρχη σε εμενα τουλαχιστον ειναι παντε ανθρωπακι!!!
Στην λιστα φιλων στην κοινοτητα εχω βαλει καποια ονοματα τυχαια για να δουμε και πως λειτουργει και αυτο, ισως και καποιον απο εσας!!!

#115   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 18:26

Φιλοι μου καλησπερα.
Ηθελα να ρωτησω οταν ξεκιναει το προγραμμα το εικονιδιο τις θεσεις ειναι ανθρωπακι και οχι βελος?
Εαν ξεκινησω καποια διαδρομη γινεται βελος στην αρχη σε εμενα τουλαχιστον ειναι παντε ανθρωπακι!!!
Στην λιστα φιλων στην κοινοτητα εχω βαλει καποια ονοματα τυχαια για να δουμε και πως λειτουργει και αυτο, ισως και καποιον απο εσας!!!

οσες φορες εχω ξεκινησει το προγραμμα το εικονιδιο ειναι βελος το ανθρωπακι βγαινει οταν μετα την εισαγωγη της διευθηνσης επιλεξεις πεζοπορια εκει.

#116   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 18:31

Αρα καποιο σφαλμα θα ειναι σε εμενα!!!

#117   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 18:35

Αρα καποιο σφαλμα θα ειναι σε εμενα!!!

πιθανον κανε μια επανεγκατασταση μηπως και φτιαξει

#118   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 18:54

πιθανον κανε μια επανεγκατασταση μηπως και φτιαξει

Τιποτα, το ιδιο μου κανει!!

#119   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 21:41

Τιποτα, το ιδιο μου κανει!!

φιλε μου ειδα πριν λιγο οτι αν η τελευταια διαδρομη που βαλεις να σε παει ειναι πεζοπορια τοτε οταν ανοιγεις ξανα το προγραμμα εμφανιζει το ανθρωπακι,ισως αυτο να εχει γινει.Βαλε ενα καινουριο προορισμο και αφου δωσεις ολα τα στοιχεια κλικαρε πανω στην επιλογη "οδηγηση προς",τωρα κανονικα πρεπει να εμφανισει τη διαδρομη με το βελος στην εκινηση οπως επισης και οταν θα το ανοιξεις ξανα,αν οχι τοτε αν ειναι το σπασμενο μπορει να εχει καποιο προβλημα αλλα δεν μπορω να ξερω γιατι εγω χρησιμοποιω αγορασμενο

Τελευταία επεξεργασία από: giorgosp1980, 18/05/2010 - 21:43

#120   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 18/05/2010 - 22:14

Δεν ξέρω τι έκαναν σε αυτό το πρόγραμμα... αλλά πριν λίγο που το δοκίμασα, βράδυ δηλαδή, με μερική συννεφιά, κλείδωσε δορυφόρους με το που το άνοιξα... απίστευτο... κατά τ'αλλα στη δρομολόγηση φαίνεται καλό... δεν του έχω βάλει όμως και δύσκολα... το menu δε μου αρέσει και πολύ, αλλά γενικά φαίνεται ότι είναι καλό πρόγραμμα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες