@HariDimos: Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να κάνουμε import τον χάρτη που λές (AutoDriveHellas)?? Το έχεις προσπαθήσει? Μπορώ να δώ κάπου ποιους δρόμους περιλαμβάνει γιατί σε όσα Navigation apps έχω δει την οδό του σπιτιού μου δεν την έχω βρει...
Λοιπόν..Αυτό που λες φιλε μου γίνεται θεωρητικά αλλά πρακτικα είναι πολύ δύσκολο.
Οι χάρτες της Grarmin εχουν καταληξη *img. Ειναι οι γνωστοι gmapsupp.img και gmapprom.img (και καποιοι αλλοι που δεν χρειαζεται να πουμε). Ισως να υπαρχει καπου convert img to crc (νομιζω αυτο ειναι το extension των maps στο sygic). Στην πραξη ομως ειναι τρομερα δυσκολο μιας και χρειαζεται ενα καρο μετατροπη στοιχειων και παραμετρων. Καπου στο cydia ειδα ενα προγραμα που ''διαβαζε'' τους χαρτες του garmin για το iphone , το εβαλα αλλα δεν ηταν τοσο καλο και το βγαλα..
Παντως οσο αναφορα στο ποσο αναλυτικοι ειναι οι χαρτες του garmin ενα θα σας πω..Σε υψομετρο 1200 μ, στην ευρυτερη περιοχη της Τριπολης ,πανω σε κατι βουνα και σε λαγκαδια ξεχασμενα απ τον Θεο-σε δρομους λασπωμενους (χρησιμοποιουσαμε τζιπ και ..χαρτες!), ο autodrivehellas είχε ολους τους χωματοδρομους!!