Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Sygic Aura navigation app

• Please log in to reply
225 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1,098 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 18/05/2010 - 22:28

Δεν ξέρω τι έκαναν σε αυτό το πρόγραμμα... αλλά πριν λίγο που το δοκίμασα, βράδυ δηλαδή, με μερική συννεφιά, κλείδωσε δορυφόρους με το που το άνοιξα... απίστευτο... κατά τ'αλλα στη δρομολόγηση φαίνεται καλό... δεν του έχω βάλει όμως και δύσκολα... το menu δε μου αρέσει και πολύ, αλλά γενικά φαίνεται ότι είναι καλό πρόγραμμα.

Εμένα κλειδώνει χάρτες αμέσως μέσα από το σπίτι. Δεν κάνω πλάκα! Το πρόγραμμα με έχει καταπλήξει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3,187 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 22:35

Me too! Μέσα στο δωμάτιο με βρίσκει!!

#123   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9,488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 18/05/2010 - 22:37

Μήπως έχετε τα δωμάτια σας στην ταράτσα ? :P Εμένα δεν με βρίσκει μέσα στο σπίτι πάντως..

ezgif_com_crop_2.gif

#124   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 18/05/2010 - 22:41

Και όμως, έκανα δοκιμή για πλάκα... Μέσα στο δωμάτιο, το ανοίγω και βρήκε αμέσως τη θέση μου με απόλυτη ακρίβεια!
Παρ'ολα αυτά το σήμα του GPS, που έχει κάτι μπάρες, δείχνει μόνο την πρώτη πορτοκαλί.

#125   kinetik

kinetik

Advanced Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 23:08

Oμοιως και εμενα...Με βρισκει και στου διαολου το κερατο να μπω! :D

#126   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 23:10

Και όμως, έκανα δοκιμή για πλάκα... Μέσα στο δωμάτιο, το ανοίγω και βρήκε αμέσως τη θέση μου με απόλυτη ακρίβεια!
Παρ'ολα αυτά το σήμα του GPS, που έχει κάτι μπάρες, δείχνει μόνο την πρώτη πορτοκαλί.

Το προγραμμα ειναι πολυ καλο, αλλα οι χαρτες ειναι γεια σου... με βαζει να στριψω αριστερα στην καθοδο Κφησιας , σε σημεια που δεν επιτρεπεται εδω και χρονια !!!
Αν βαλουν καλους χαρτες , σιγουρα θα γινει το καλυτερο προγραμμα πληγησης.

Υπαρχει τροπος να ορισεις τη τρεχουσα θεση σαν Αρχικη (σπιτι) και να σε οδηγει εκει με μια κινηση ?

#127   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1,098 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 23:11

Μήπως έχετε τα δωμάτια σας στην ταράτσα ? :P Εμένα δεν με βρίσκει μέσα στο σπίτι πάντως..

Μπα εγώ δεν έχω ταράτσα...Στο ισόγειο διώροφης μονοκατοικίας με στέγη είμαι και κλειδώνει αμέσως μόλις το ανοίξω!Λες αν πάω στον πάνω όροφο να μην πιάνει? Φίλε Θανάση μάλλον χάλασε το iPhone σου και πρέπει να μου το δώσεις... :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: Alk1S, 18/05/2010 - 23:13.

#128   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1,098 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2010 - 23:14

Υπαρχει τροπος να ορισεις τη τρεχουσα θεση σαν Αρχικη (σπιτι) και να σε οδηγει εκει με μια κινηση ?

Να την προσθέσεις στα αγαπημένα και να κάνεις και μία μετονομασία να είσαι κύριος.

#129   koukou

koukou

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Twitter:@ikoukou
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:koukou

Δημοσίευση 18/05/2010 - 23:20

Κι εγώ που μένω σε υπόγειο πάλι με βρίσκει!θα έχει σχέση με το a-gps!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#130   HariDimoS

HariDimoS

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/05/2010 - 07:27

@HariDimos: Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να κάνουμε import τον χάρτη που λές (AutoDriveHellas)?? Το έχεις προσπαθήσει? Μπορώ να δώ κάπου ποιους δρόμους περιλαμβάνει γιατί σε όσα Navigation apps έχω δει την οδό του σπιτιού μου δεν την έχω βρει...

Λοιπόν..Αυτό που λες φιλε μου γίνεται θεωρητικά αλλά πρακτικα είναι πολύ δύσκολο. :unsure: Οι χάρτες της Grarmin εχουν καταληξη *img. Ειναι οι γνωστοι gmapsupp.img και gmapprom.img (και καποιοι αλλοι που δεν χρειαζεται να πουμε). Ισως να υπαρχει καπου convert img to crc (νομιζω αυτο ειναι το extension των maps στο sygic). Στην πραξη ομως ειναι τρομερα δυσκολο μιας και χρειαζεται ενα καρο μετατροπη στοιχειων και παραμετρων. Καπου στο cydia ειδα ενα προγραμα που ''διαβαζε'' τους χαρτες του garmin για το iphone , το εβαλα αλλα δεν ηταν τοσο καλο και το βγαλα..

Παντως οσο αναφορα στο ποσο αναλυτικοι ειναι οι χαρτες του garmin ενα θα σας πω..Σε υψομετρο 1200 μ, στην ευρυτερη περιοχη της Τριπολης ,πανω σε κατι βουνα και σε λαγκαδια ξεχασμενα απ τον Θεο-σε δρομους λασπωμενους (χρησιμοποιουσαμε τζιπ και ..χαρτες!), ο autodrivehellas είχε ολους τους χωματοδρομους!! :huh:

#131   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1,429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 19/05/2010 - 08:25

Εμένα πάντως κάνει κανά λεπτό να με κλειδώσει (με καθαρό ουρανό πάντα). Το μενού δε μου πολυαρέσει. Μάλλον είχα συνηθίσει από τα προηγούμενα. Επίσης ξέρει κανείς αν μπορούμε να αλλάξουμε το συμβολάκι του αυτοκινήτου μας από αυτό το πορτοκαλί πραγματάκι στο κλασικό βελάκι; Και άλλη μια ερώτηση. Πως μπορούμε να κάνουμε edit τα POI; Δηλαδή να επιλέγω ποια θέλω να εμφανίζει;

#132   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3,187 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2010 - 13:01

Λοιπόν..Αυτό που λες φιλε μου γίνεται θεωρητικά αλλά πρακτικα είναι πολύ δύσκολο. :unsure: Οι χάρτες της Grarmin εχουν καταληξη *img. Ειναι οι γνωστοι gmapsupp.img και gmapprom.img (και καποιοι αλλοι που δεν χρειαζεται να πουμε). Ισως να υπαρχει καπου convert img to crc (νομιζω αυτο ειναι το extension των maps στο sygic). Στην πραξη ομως ειναι τρομερα δυσκολο μιας και χρειαζεται ενα καρο μετατροπη στοιχειων και παραμετρων. Καπου στο cydia ειδα ενα προγραμα που ''διαβαζε'' τους χαρτες του garmin για το iphone , το εβαλα αλλα δεν ηταν τοσο καλο και το βγαλα..

Παντως οσο αναφορα στο ποσο αναλυτικοι ειναι οι χαρτες του garmin ενα θα σας πω..Σε υψομετρο 1200 μ, στην ευρυτερη περιοχη της Τριπολης ,πανω σε κατι βουνα και σε λαγκαδια ξεχασμενα απ τον Θεο-σε δρομους λασπωμενους (χρησιμοποιουσαμε τζιπ και ..χαρτες!), ο autodrivehellas είχε ολους τους χωματοδρομους!! :huh:

Εε δε γίνεται...!! Εγώ θα φέρω τα πάνω κάτω να το φτιάξω!!

Φοβερό αυτό με τους χωματόδρομους που είπες!!

#133   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2010 - 13:27

Εε δε γίνεται...!! Εγώ θα φέρω τα πάνω κάτω να το φτιάξω!!

Φοβερό αυτό με τους χωματόδρομους που είπες!!

τι να πω φιλε αν τα καταφερεις τοτε θα εχουμε το τελειο navigation

#134   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3,187 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2010 - 13:58

τι να πω φιλε αν τα καταφερεις τοτε θα εχουμε το τελειο navigation

Το παλεύω...το θέλω τόσο πολύ που μάλλον κάτι θα κάνουμε!

#135   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2010 - 14:08

Το παλεύω...το θέλω τόσο πολύ που μάλλον κάτι θα κάνουμε!

βλεπω το εχεις παρει ζεστα το θεμα,εγω αυτο που εχω να σου πω ειναι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες