Να ξεκαθαρίσουμε πως ο οδηγός αυτός ουδεμία σχέση θα έχει με jailbreak...
Θα εξηγεί πως δουλεύει το iPhone (πως να κάνεις κλήσεις, τι κάνει το κάθε κουμπί και άλλα απλοϊκά θέματα για τις λειτουργίες του iPhone)
Άποψη μου είναι πως όλοι οι φορουμίστες είναι πολλά επίπεδα πιό πάνω από το να ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν απλά ένα iPhone... (γι'αυτό βρίσκονται εξάλλου στο φόρουμ)
Από την άλλη χαίρομαι να γίνεται ντόρος για το iPhone - καθώς ξέρω πολύ κόσμο που δεν ξέρει τα βασικά (που το έχει πάρει είτε για μόστρα είτε και από πραγματικό ενδιαφέρον αλλά περίμενε ένα γνώριμο λειτουργικό Nokia ή Ericsson) και ο κόσμος αυτός πρέπει πρώτα να μάθει να χειρίζεται και να καταλάβει τι είναι το iPhone πριν μάθει τη λέξη Cydia
Πιστέψτε με έχω κάνει αρκετά jailbreak σε iPhone φίλων οι οποίοι μετά... απλά έκαναν restore γιατί δεν είχαν το χρόνο ή την διάθεση ή και τις γνώσεις για να ασχοληθούν παραπέρα...
Σε αυτούς τους φίλους θα προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρουν το ΕΘΝΟΣ με το συγκεκριμένο ένθετο
Προς Θεού δεν κατακρίνω όποιον παίρνει ένα iPhone και δεν το χρησιμοποιεί όπως εγώ, απλά νομίζω ότι ένα 50% των ατόμων (στην Ελλάδα) που έχουν και ασχολούνται με το iPhone τους...κάνουν κάτι παραπάνω με την συσκευή τους και φυσικά επισκέπτονται ή/και συμμετέχουν στο iPhoneHellas.
Στο κάτω κάτω είναι ένα προίόν κινητής τηλεφωνίας και internet κι ο καθένας έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί όπως θέλει.
Αλλά δεν θα κρύψω πως χαίρομαι που πολύς κόσμος έχει - με τον τρόπο του ο καθένας - συμμετοχή σε κάτι παραπάνω από την "απλή" χρήση ενός iPhone και ποστάρει την γνώμη του, τις απορίες του ή τις συμβουλές του στο iPhoneHellas.
Υ.Γ. προσωπικά δεν αγοράζω πλέον εφημερίδες... όταν έρθει η μέρα που (όπως τα ΝΕΑ) θα έχουν εφαρμογές για iPhone και iPad αργότερα, θα χαρώ να τους πληρώσω και κάποια συνδρομή.
Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 05/03/2010 - 01:17