Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

Το Αγαπημένο σας iPhone Theme

• Please log in to reply
1204 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/05/2011 - 17:06

stasy μπορεις να μου το στειλεις????

Φοβερό θέμα.Που και πως μπορώ να το βρώ?
Υπάρχει στη cydia και αν ναι πως λέγεται?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 17:41

Λέγεται Buuf. Υπάρχει στο Cydia.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#378   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2,103 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/05/2011 - 17:49

Φοβερό θέμα.Που και πως μπορώ να το βρώ?
Υπάρχει στη cydia και αν ναι πως λέγεται?

Στο Cydia δεν είναι η έκδοση με το ρολόι αν δεν κάνω λάθος. Ασε που τα μισά λείπουν εκτός αν έχουν βάλει κάτι τώρα τελευταία πιο πλήρης.

#379   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 17:52

Καλησπέρα σε όλους.
Εχω μια απορία που όσο και αν έψαξα μέσα στο forum δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Βάζω μέσω του winterboard το θέμα "iDivHD iPhone Photo Weather" και όταν κάνω Respring και ξαναανοίγει το κινητό εμφανίζεται το θέμα αλλά ο καιρός είναι από άλλη χώρα,στη περίπτωσή μου έχει μια πόλη στην Ολανδία ενώ οι βαθμοί είναι σε F.Πως μπορώ να ορίσω την πόλη που θέλω και να δείχνει σε κελσίου?
Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ενώ στο winterboard έχω επιλέξει μέσα στο select themes την επιλογή user wallpapers δεν εμφανίζεται το wallpaper μου.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.

#380   Roo9ney

Roo9ney

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:05

Παιδια εχει τσεκαρει κανεις το iNitsua-z-twilight,ειναι το ωραιοτερο θεμα που εχω δει και αυτο φοραει το μηλο μου πλεον :P
Ριχτε του μια ματια στο youtube δεν θα χασετε ;)

Τελευταία επεξεργασία από: Roo9ney, 07/05/2011 - 18:10.

#381   Dante897

Dante897

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:11

Γεια σας,αυτη την εποχη μαρεσει το Mac Os X HD For Iphone 4 μαζι με το ClearLockscreen iOS4 και το Masks(lockscreen masks>Apple Mask) oλα απο Cydia.BTW πως μπορω να αλλαξω το χρωμα του statusbar ή των status icons γιατι ειναι λιγο δυσδιακριτα με αυτο το theme,ευχαριστω

Attached Files

Τελευταία επεξεργασία από: Dante897, 07/05/2011 - 18:16.

#382   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:14

Στο Cydia δεν είναι η έκδοση με το ρολόι αν δεν κάνω λάθος. Ασε που τα μισά λείπουν εκτός αν έχουν βάλει κάτι τώρα τελευταία πιο πλήρης.

Έχεις δίκιο. Την έκδοση με το ρολόι την κατεβάζεις μονο απο το φόρουμ ModMyi κάνοντας donate.

#383   demosthenes

demosthenes

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/05/2011 - 19:57

Επειδή εγω δεν έχω wifi για να τα κατεβασω απο το cydia μπορει κάποιος να μου πει απο που να τα κατεβασω για να τα περάσω απο το pc

#384   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,839 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 20:20

Καλησπέρα σε όλους.
Εχω μια απορία που όσο και αν έψαξα μέσα στο forum δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Βάζω μέσω του winterboard το θέμα "iDivHD iPhone Photo Weather" και όταν κάνω Respring και ξαναανοίγει το κινητό εμφανίζεται το θέμα αλλά ο καιρός είναι από άλλη χώρα,στη περίπτωσή μου έχει μια πόλη στην Ολανδία ενώ οι βαθμοί είναι σε F.Πως μπορώ να ορίσω την πόλη που θέλω και να δείχνει σε κελσίου?
Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ενώ στο winterboard έχω επιλέξει μέσα στο select themes την επιλογή user wallpapers δεν εμφανίζεται το wallpaper μου.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.

Tι θεμα ειναι αυτο?Περιεργο ονομα εχει.Δωσε κανα λινκ να το δουμε η αλλιως γραψε εδω με το ονομα του οτι περιεχει μεσα το θεμα

#385   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,839 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 20:53

Γεια σας,αυτη την εποχη μαρεσει το Mac Os X HD For Iphone 4 μαζι με το ClearLockscreen iOS4 και το Masks(lockscreen masks>Apple Mask) oλα απο Cydia.BTW πως μπορω να αλλαξω το χρωμα του statusbar ή των status icons γιατι ειναι λιγο δυσδιακριτα με αυτο το theme,ευχαριστω

Η να περασεις σαν θεματακι καινουργια εντελως statusbar η να δοκιμασεις να βαλεις στο φακελο UIImages του θεματος αλλο πιο σκουρο Translucent_Base.png η θα κατεβασεις το cleanstatus απο cydia και να παιξεις λιγο με τα χρωματα στις ρυθμισεις που εχει για το background και ολα τα αλλα που ειναι στη statusbar

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 07/05/2011 - 20:54.

#386   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 22:25

Tι θεμα ειναι αυτο?Περιεργο ονομα εχει.Δωσε κανα λινκ να το δουμε η αλλιως γραψε εδω με το ονομα του οτι περιεχει μεσα το θεμα

επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός,είμαι νέος με το μηλόφωνο.Νομίζω ότι το theme είναι το iDivHD και το iDivHD iphone Photo Weather είναι widget για τον καιρό.
Τα έχω κατεβάσει και τα δύο από το cydia με το τηλέφωνο.
Υπάρχει τρόπος αυτά τα themes να τα κατεβάζουμε στο pc και μετά να τα περνάμε στο τηλέφωνο?

#387   MIXARIS3

MIXARIS3

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 23:19

Γεια σας παιδια,θελω να ρωτησω για το codethemed,το οποιο εχω κατεβασει απο cydia πανω απο 3 φορες κ οταν παω να κανω login με το username k password που εχω κανει απο το pc,μ γραφει invalid..το εχω κατεβασει απο repo cr##ed..αν εχει καποιος λυση για αυτο,ας μου στειλει ενα πμ για ευννοητους λογους..ευχαριστω.

συγνωμη που το ποσταρα κ εδω,αλλα νομιζω ταιριαζει καλυτερα..

#388   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,839 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 01:20

επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός,είμαι νέος με το μηλόφωνο.Νομίζω ότι το theme είναι το iDivHD και το iDivHD iphone Photo Weather είναι widget για τον καιρό.
Τα έχω κατεβάσει και τα δύο από το cydia με το τηλέφωνο.
Υπάρχει τρόπος αυτά τα themes να τα κατεβάζουμε στο pc και μετά να τα περνάμε στο τηλέφωνο?

Το θεμα ειναι αυτο τελικα.Τωρα για το καιρο πηγαινε στο ξεχωριστο φακελο που ειναι για το καιρο και λειτουργει και σαν ξεχωριστο θεμα και ανοιξε το Wallpaper.html(λογικα ετσι το λενε) και βρες κατι σαν αυτο:var locale...εδω γραφει ενα νουμερο.Bρες το νουμερο της δικης σου πολης εδω.Απο κατω πρεπει να ορισεις και σαν true to Celcius.
Αυτα ολα και για να απαντησω στο ερωτημα σου για το πως τα τραβαμε τα θεματα στο pc μας τα κανουμε με τη βοηθεια του iFunbox(free),τα δε αρχεια αυτα τα επεξεργαζομαστε στο pc μας με το Notepad++(free επισης).Κατεβασε αυτα τα 2 στο κομπιουτερ σου και νομιζω θα εισαι οκ.Τυφλα θεματα απο cydia μην κατεβαζεις.

#389   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 09:38

Το θεμα ειναι αυτο τελικα.Τωρα για το καιρο πηγαινε στο ξεχωριστο φακελο που ειναι για το καιρο και λειτουργει και σαν ξεχωριστο θεμα και ανοιξε το Wallpaper.html(λογικα ετσι το λενε) και βρες κατι σαν αυτο:var locale...εδω γραφει ενα νουμερο.Bρες το νουμερο της δικης σου πολης εδω.Απο κατω πρεπει να ορισεις και σαν true to Celcius.
Αυτα ολα και για να απαντησω στο ερωτημα σου για το πως τα τραβαμε τα θεματα στο pc μας τα κανουμε με τη βοηθεια του iFunbox(free),τα δε αρχεια αυτα τα επεξεργαζομαστε στο pc μας με το Notepad++(free επισης).Κατεβασε αυτα τα 2 στο κομπιουτερ σου και νομιζω θα εισαι οκ.Τυφλα θεματα απο cydia μην κατεβαζεις.

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πολύ κατατοπιστικές σου οδηγίες.
Υπάρχει κάπου εδώ μέσα ο τρόπος λειτουργίας αυτών των προγραμμάτων ή να το ψάξω στο google?
Πήγα στο link που μου έχεις δώσει για τον καιρό αλλά δεν καταλαβαίνω που θα βρώ τον κωδικό για την Αθήνα!!
Μήπως πας εκει που λέει get the code και σου βγάζει ένα κώδικα μακρυνάρι?Αυτό είναι?

#390   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,839 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 12:12

Οχι το νουμερο σκετο που ειναι στο κυκλο βαζεις.

Αναρτημένη εικόνα

Στην ιδια θεση αν πατησεις στο κεντρο της σελιδας εκει που λεει Extended Forecast θα σου βγαλει ενα αλλο κωδικο,για την Αθηνα πχ GRXX0004 τον οποιο τον ζητανε αλλα θεματα.Αυτο απλα για να το εχεις υποψιν σου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες