Φοβερό θέμα.Που και πως μπορώ να το βρώ?stasy μπορεις να μου το στειλεις?
Υπάρχει στη cydia και αν ναι πως λέγεται?
Δημοσίευση 07/05/2011 - 17:06
Φοβερό θέμα.Που και πως μπορώ να το βρώ?stasy μπορεις να μου το στειλεις?
Δημοσίευση 07/05/2011 - 17:41
Δημοσίευση 07/05/2011 - 17:49
Στο Cydia δεν είναι η έκδοση με το ρολόι αν δεν κάνω λάθος. Ασε που τα μισά λείπουν εκτός αν έχουν βάλει κάτι τώρα τελευταία πιο πλήρης.Φοβερό θέμα.Που και πως μπορώ να το βρώ?
Υπάρχει στη cydia και αν ναι πως λέγεται?
Δημοσίευση 07/05/2011 - 17:52
Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:05
Τελευταία επεξεργασία από: Roo9ney, 07/05/2011 - 18:10
Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:11
Τελευταία επεξεργασία από: Dante897, 07/05/2011 - 18:16
Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:14
Στο Cydia δεν είναι η έκδοση με το ρολόι αν δεν κάνω λάθος. Ασε που τα μισά λείπουν εκτός αν έχουν βάλει κάτι τώρα τελευταία πιο πλήρης.
Δημοσίευση 07/05/2011 - 19:57
Δημοσίευση 07/05/2011 - 20:20
Καλησπέρα σε όλους.
Εχω μια απορία που όσο και αν έψαξα μέσα στο forum δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Βάζω μέσω του winterboard το θέμα "iDivHD iPhone Photo Weather" και όταν κάνω Respring και ξαναανοίγει το κινητό εμφανίζεται το θέμα αλλά ο καιρός είναι από άλλη χώρα,στη περίπτωσή μου έχει μια πόλη στην Ολανδία ενώ οι βαθμοί είναι σε F.Πως μπορώ να ορίσω την πόλη που θέλω και να δείχνει σε κελσίου?
Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ενώ στο winterboard έχω επιλέξει μέσα στο select themes την επιλογή user wallpapers δεν εμφανίζεται το wallpaper μου.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.
Δημοσίευση 07/05/2011 - 20:53
Η να περασεις σαν θεματακι καινουργια εντελως statusbar η να δοκιμασεις να βαλεις στο φακελο UIImages του θεματος αλλο πιο σκουρο Translucent_Base.png η θα κατεβασεις το cleanstatus απο cydia και να παιξεις λιγο με τα χρωματα στις ρυθμισεις που εχει για το background και ολα τα αλλα που ειναι στη statusbarΓεια σας,αυτη την εποχη μαρεσει το Mac Os X HD For Iphone 4 μαζι με το ClearLockscreen iOS4 και το Masks(lockscreen masks>Apple Mask) oλα απο Cydia.BTW πως μπορω να αλλαξω το χρωμα του statusbar ή των status icons γιατι ειναι λιγο δυσδιακριτα με αυτο το theme,ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 07/05/2011 - 20:54
Δημοσίευση 07/05/2011 - 22:25
επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός,είμαι νέος με το μηλόφωνο.Νομίζω ότι το theme είναι το iDivHD και το iDivHD iphone Photo Weather είναι widget για τον καιρό.Tι θεμα ειναι αυτο?Περιεργο ονομα εχει.Δωσε κανα λινκ να το δουμε η αλλιως γραψε εδω με το ονομα του οτι περιεχει μεσα το θεμα
Δημοσίευση 07/05/2011 - 23:19
Δημοσίευση 08/05/2011 - 01:20
Το θεμα ειναι αυτο τελικα.Τωρα για το καιρο πηγαινε στο ξεχωριστο φακελο που ειναι για το καιρο και λειτουργει και σαν ξεχωριστο θεμα και ανοιξε το Wallpaper.html(λογικα ετσι το λενε) και βρες κατι σαν αυτο:var locale...εδω γραφει ενα νουμερο.Bρες το νουμερο της δικης σου πολης εδω.Απο κατω πρεπει να ορισεις και σαν true to Celcius.επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός,είμαι νέος με το μηλόφωνο.Νομίζω ότι το theme είναι το iDivHD και το iDivHD iphone Photo Weather είναι widget για τον καιρό.
Τα έχω κατεβάσει και τα δύο από το cydia με το τηλέφωνο.
Υπάρχει τρόπος αυτά τα themes να τα κατεβάζουμε στο pc και μετά να τα περνάμε στο τηλέφωνο?
Δημοσίευση 08/05/2011 - 09:38
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πολύ κατατοπιστικές σου οδηγίες.Το θεμα ειναι αυτο τελικα.Τωρα για το καιρο πηγαινε στο ξεχωριστο φακελο που ειναι για το καιρο και λειτουργει και σαν ξεχωριστο θεμα και ανοιξε το Wallpaper.html(λογικα ετσι το λενε) και βρες κατι σαν αυτο:var locale...εδω γραφει ενα νουμερο.Bρες το νουμερο της δικης σου πολης εδω.Απο κατω πρεπει να ορισεις και σαν true to Celcius.
Αυτα ολα και για να απαντησω στο ερωτημα σου για το πως τα τραβαμε τα θεματα στο pc μας τα κανουμε με τη βοηθεια του iFunbox(free),τα δε αρχεια αυτα τα επεξεργαζομαστε στο pc μας με το Notepad++(free επισης).Κατεβασε αυτα τα 2 στο κομπιουτερ σου και νομιζω θα εισαι οκ.Τυφλα θεματα απο cydia μην κατεβαζεις.
Δημοσίευση 08/05/2011 - 12:12
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες