Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

Το Αγαπημένο σας iPhone Theme

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1204 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/05/2011 - 15:00

Οχι το νουμερο σκετο που ειναι στο κυκλο βαζεις.

Αναρτημένη εικόνα

Στην ιδια θεση αν πατησεις στο κεντρο της σελιδας εκει που λεει Extended Forecast θα σου βγαλει ενα αλλο κωδικο,για την Αθηνα πχ GRXX0004 τον οποιο τον ζητανε αλλα θεματα.Αυτο απλα για να το εχεις υποψιν σου.

ok!Παω με το ifunbox βρισκω το θέμα και εκεί μέσα με το notepad++ κάνω τις αλλαγές και βάζω τον κώδικα της πόλης.Μετά το κάνω save. αλλά.Οταν πηγαίνω όμως στο τηλέφωνο μέσω του ifile και μπαίνω μέσα στο αρχείο που έκανα τις αλλαγές παρατηρώ ότι δεν τις έχει κάνει.!
Κάνω κάτι λάθος?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/05/2011 - 15:05

Δε σου εμφανίζει τη πόλη σου δηλαδή?

Respring κάνεις?

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 08/05/2011 - 15:05

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#393   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.839 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 15:25

Επισης θα ηταν προτιμοτερο τις αλλαγες αυτες μεσω Notepad++ να τις κανεις στο pc σου δηλ τραβα το αρχειο .html με το iFunbox στην επιφανεια εργασιας σου,τροποποιησε οτι θες,κανε save και μετα το ριχνεις παλι μεσα στο τηλ.

#394   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 15:25

Δε σου εμφανίζει τη πόλη σου δηλαδή?

Respring κάνεις?

Προσπαθώ να τροποποιήσω το htc fx και όχι το προηγούμενο πρόγραμμα(ξέχασα να το αναφέρω-συγνώμη)αλλά δεν γίνεται και πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος.Ναι στο τέλος κάνω respring αλλά τίποτα.
Στο htc fx μέσα στο αρχείο που τροποποιώ πάω στην γραμμή που γράφει:var locate='New York, NY' και στην θέση του New York βάζω τον κωδικό 946738 χωρίς να πειράξω τα αποσιοποιητικά το , και το NY.Κάνω καλά? Να αναφέρω ότι τις αλλαγές τις κάνω με το notepad++ και στην συνέχεια πάω με το ifile απο το τηλ και επιβεβαιώνω ότι αυτές πράγματι έγιναν.

#395   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.839 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 15:30

Γραψε Athens, GR η Athens, Greece κανε αντιγραφη απο δω.Και μην αλλαζουμε θεμα γιατι οποιος διαβαζει μπερδευεται

#396   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 15:31

Γραψε Athens, GR η Athens, Greece κανε αντιγραφη απο δω.Και μην αλλαζουμε θεμα γιατι οποιος διαβαζει μπερδευεται

σ'ευχαριστώ πολύ ελπίζω να πιάσει αυτήν την φορά και συγνώμη και πάλι για την αναστάτωση με την αλλαγή θέματος.

#397   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/05/2011 - 15:38

Προσπαθώ να τροποποιήσω το htc fx και όχι το προηγούμενο πρόγραμμα(ξέχασα να το αναφέρω-συγνώμη)αλλά δεν γίνεται και πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος.Ναι στο τέλος κάνω respring αλλά τίποτα.
Στο htc fx μέσα στο αρχείο που τροποποιώ πάω στην γραμμή που γράφει:var locate='New York, NY' και στην θέση του New York βάζω τον κωδικό 946738 χωρίς να πειράξω τα αποσιοποιητικά το , και το NY.Κάνω καλά? Να αναφέρω ότι τις αλλαγές τις κάνω με το notepad++ και στην συνέχεια πάω με το ifile απο το τηλ και επιβεβαιώνω ότι αυτές πράγματι έγιναν.

Δοκίμασε αυτο το κωδικό.

GRXX0004
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#398   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 15:40

Δοκίμασε αυτο το κωδικό.

GRXX0004

εντάξει φίλε μου δούλεψε μια χαρά με το Athens,Greece.
Σου είμαι υπόχρεος,να΄σαι καλά.

#399   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 20:48

Μήπως κάποιος μπορει να μου πει γιατί μόνο το ρολόι δεν μου εμφανίζει εικονίδιο; Είναι το πρώτο στο dock όπως φαίνεται στην φωτο. Μόνο την ονομασία έχει. Καμία ιδέα πως να το φτιάξω;Αναρτημένη εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

stacy, μάλλον καταλαβα γιατι το ρολόι δεν σου εμφανίζει εικονίδιο.
Το εικονίδιο του ρολογιού υπαρχει μονο για το Lockscreen, αυτο που ειναι στον φακελο LiveOS LockScreen.theme.
Ενω για το Homescreen τα εικονίδια βρίσκονται στον φακελο LiveOS.theme/Icons. Εκει λοιπόν το εικονίδιο Clock (αλλα και το Clock@2x) ειναι τελείως διάφανο, σαν να μη υπαρχει καθολου.

Αναρτημένη εικόνα

Δοκίμασε το εξής:
Παρε εικονίδιο Clock απ' τον φακελο LiveOS LockScreen.theme, αλλαξε του διαστάσεις, καν' τες ή 118x120 ή 595x725 (αυτες νομίζω πως ειναι σωστές αλλα τσεκαρε τες κι εσυ), κανε δυο ιδια τετοια εικονίδια (το ενα με ονομα Clock.png, το αλλο - Clock@2x.png). Βαλε αυτα τα εικονίδια στον φακελο LiveOS.theme/Icons και κανε respring.
Πες μου αν σου εμφανίζει το εικονίδιο τωρα.

P.S. Και κατι αλλο - το σωστο μαλλον ειναι στο Winteboard ο φακελος LiveOS LockScreen.theme θα πρεπει να ειναι πανω απο τον φακελο LiveOS.theme.

Τελευταία επεξεργασία από: Aster, 08/05/2011 - 20:57

#400   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/05/2011 - 07:06

stacy, μάλλον καταλαβα γιατι το ρολόι δεν σου εμφανίζει εικονίδιο.
Το εικονίδιο του ρολογιού υπαρχει μονο για το Lockscreen, αυτο που ειναι στον φακελο LiveOS LockScreen.theme.
Ενω για το Homescreen τα εικονίδια βρίσκονται στον φακελο LiveOS.theme/Icons. Εκει λοιπόν το εικονίδιο Clock (αλλα και το Clock@2x) ειναι τελείως διάφανο, σαν να μη υπαρχει καθολου.

Αναρτημένη εικόνα

Δοκίμασε το εξής:
Παρε εικονίδιο Clock απ' τον φακελο LiveOS LockScreen.theme, αλλαξε του διαστάσεις, καν' τες ή 118x120 ή 595x725 (αυτες νομίζω πως ειναι σωστές αλλα τσεκαρε τες κι εσυ), κανε δυο ιδια τετοια εικονίδια (το ενα με ονομα Clock.png, το αλλο - Clock@2x.png). Βαλε αυτα τα εικονίδια στον φακελο LiveOS.theme/Icons και κανε respring.
Πες μου αν σου εμφανίζει το εικονίδιο τωρα.

P.S. Και κατι αλλο - το σωστο μαλλον ειναι στο Winteboard ο φακελος LiveOS LockScreen.theme θα πρεπει να ειναι πανω απο τον φακελο LiveOS.theme.

Το εφτιαξα. Είχα δοκιμάσει αυτο που είπες αλλα μου έβγαινε άσπρο γύρω γύρω οπότε το βρήκα απο άλλο θέμα και το πέταξαν μέσα στα icons. Τέλος καλο όλα καλα. :)
Αναρτημένη εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

#401   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 09/05/2011 - 08:47

καλημερα παιδια .. περασα το θεμα iBuuf2 αλλα τα εικονιδια και η lockscreen παραμενουν ιδια...Δε ξερω τι μπορει να φταιει ??? Αν καποιοσ εχει καμια ιδεα τι μπορει να κανω ας μου στειλει...Δεν εχω κανει τιποτα μεσω iFunBox...
Οποιος ξερει ας μου πει τη διαδικασια παρακαλω ή οποιος εχει ετοιμο θεμα με ικονιδια και γενικα edited ας με βοηθησει λιγακι με την ολη διαδικασια..Ευχαριστω παιδια!

ΥΓ : iPhone 3Gs 4.3.3 εχω

#402   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 08:57

Απλα θελω να μου πειτε που βαζω τα ικονιδια με χρηση του iFunBox...

#403   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.676 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/05/2011 - 09:15

Παιδιά μια ερώτηση:

Έχω βάλει το prestige HD αλλά η εικόνα που βάζω για wallpaper δεν φαίνεται στην κεντρική σελίδα από πίσω, παρα μόνο στην lock screen.

Πως μπορώ να κάνω το wallpaper να φαίνεται και στην σελίδα με τα apps κανονικά? Με το prestige hd on πάντα...

#404   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 09:23

1.Ποιο ειναι το path για να περναω wallpapers μεσω winterboard ( με iFunBox )?
2.Πως αλλαζω τα ICONS ?

#405   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.839 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 10:44

Παιδιά μια ερώτηση:

Έχω βάλει το prestige HD αλλά η εικόνα που βάζω για wallpaper δεν φαίνεται στην κεντρική σελίδα από πίσω, παρα μόνο στην lock screen.

Πως μπορώ να κάνω το wallpaper να φαίνεται και στην σελίδα με τα apps κανονικά? Με το prestige hd on πάντα...

To Prestige εχει μεσα στο φακελο του συγκεκριμενα wallpaper για τη Lockscreen και τη Homescreen.Οποια θες να αλλαξεις πας στο θεμα και βαζεις την δικια σου εικονα αντικαθιστωντας αυτη που εχει.Τα ονοματα φυσικα παραμενουν τα ιδια οποτε τις default τις μετονομαζεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες