Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Οδηγός jailbreak 3.1.3 Redsn0w για iPhone 2G,3G Windows,Mac!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
385 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 30/04/2010 - 12:38

Ποια εκδοση προσπαθεις να περασεις φιλε μου?Η συσκευη που εχεις ποια ειναι?Μου φαινεται πολυ περιεργο να μην μπορεις να το κανεις?Μηπως εχεις κατεβασει λαθος εκδοση λογισμικου?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   tslimnos

tslimnos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 23:27

Έχω ενα 3G με την 3.1.3 περασμένη και προσπάθησα να κάνω ότι λέει στην αρχή του συγκεκριμένου θέματος για να το επαναφέρω στην 3.1.2
Το συγκεκριμένο iPhone είναι unlocked και όπως λέει και στην αρχή ήθελα μόνο το jailbreak. Δυστυχώς όμως δεν κάνει και τώρα δεν μου κάνει ούτε restore απο το iTunes. Είναι πολύ περίεργο και μου κάνει και εμένα εντύπωση αλλά όπως είπα και στη προηγούμενη προσπαθώ περνώντας στο Redsnow την 3.1.2 και ενώ ξεκινάει κανονικά μετά μόλις φτάσει στο σημείο που προανέφερα ξανακάνει reboot και μετά έχει το καλώδιο με το itunes...
Όσες δοκιμές και αν έκανα ακόμα και απο το Acer laptop τώρα (αφού ο σταθερός χτύπησε κόκκινα και δεν δουλεύει καν το iTunes) πάλι έχω τα ίδια αποτελέσματα...
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και αν μπορέσει κάποιος να βρεί κατι καλύτερο ας μου πεί και μένα και σίγουρα αν μπορέσω να δώσω λύση θα γράψω για τους επόμενους.

#213   kostasRX8

kostasRX8

iPH Enthousiast

• 379 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 00:41

Έχω ενα 3G με την 3.1.3 περασμένη και προσπάθησα να κάνω ότι λέει στην αρχή του συγκεκριμένου θέματος για να το επαναφέρω στην 3.1.2
Το συγκεκριμένο iPhone είναι unlocked και όπως λέει και στην αρχή ήθελα μόνο το jailbreak. Δυστυχώς όμως δεν κάνει και τώρα δεν μου κάνει ούτε restore απο το iTunes. Είναι πολύ περίεργο και μου κάνει και εμένα εντύπωση αλλά όπως είπα και στη προηγούμενη προσπαθώ περνώντας στο Redsnow την 3.1.2 και ενώ ξεκινάει κανονικά μετά μόλις φτάσει στο σημείο που προανέφερα ξανακάνει reboot και μετά έχει το καλώδιο με το itunes...
Όσες δοκιμές και αν έκανα ακόμα και απο το Acer laptop τώρα (αφού ο σταθερός χτύπησε κόκκινα και δεν δουλεύει καν το iTunes) πάλι έχω τα ίδια αποτελέσματα...
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και αν μπορέσει κάποιος να βρεί κατι καλύτερο ας μου πεί και μένα και σίγουρα αν μπορέσω να δώσω λύση θα γράψω για τους επόμενους.

φιλε μου μηπωσ θυμασδε το baseband που εχει η συσκευη σ??σε περιπτωση που ειναι 05.12.01 δεν μπορεισ να κανεισ downgreat σπο οτι ξερω.μπορει να χρειαστει να περασεισ στη 3.1.3 και να πεπιμενεισ για το jbαλλα διστυχωσ δεν εχει unlock και απο οτι ακουγετε μαλλον δεν θα βγαλουν. τωρα εαν θελεισ μπορεισ να δοκιμασεισ με ενα custom firmware μεσο του sn0wbeeze!δεσ το ακολουθο video μηποσ σε βοηθησει καθολου!

εαν σε βοηθησει!

#214   tslimnos

tslimnos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 15:57

Φίλε μου δοκίμασα και με Snowbeeze αλλά πάλι τίποτα δεν έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί απο το iTunes δεν μου το ξανανοίγει έστω στην 3.1.3!!!
Δεν κάνει τίποτα κι αυτό και μου λεει error 1015.
Μετά και από το iTunes με τί άλλο θα μπορούσα να το ανοίξω;
Θα το ξαναδώ κι αυτό και αν βρώ κάτι θα γράψω.
Αν πάλι κάποιος βρεί κάποια λύση να το ανοίξω ας γράψει μια εδώ...
Ευχαριστώ και πάλι...

Τελευταία επεξεργασία από: tslimnos, 01/05/2010 - 15:58

#215   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 16:02

Το error 1015 αντιμετωπίζεται με δυο τρόπους.Ο ένας με εντολές από terminal και ο άλλος με το quickpwn22.Υπαρχει οδηγός στο iPhone hints and tips στο φόρουμ.

#216   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 17:42

Φίλε μου δοκίμασα και με Snowbeeze αλλά πάλι τίποτα δεν έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί απο το iTunes δεν μου το ξανανοίγει έστω στην 3.1.3!!!
Δεν κάνει τίποτα κι αυτό και μου λεει error 1015.
Μετά και από το iTunes με τί άλλο θα μπορούσα να το ανοίξω;
Θα το ξαναδώ κι αυτό και αν βρώ κάτι θα γράψω.
Αν πάλι κάποιος βρεί κάποια λύση να το ανοίξω ας γράψει μια εδώ...
Ευχαριστώ και πάλι...

αντιγραφη απο post του Carpenuctum για την αντιμετωπιση του error 1015

Posted 27 March 2010 - 03:12 PM
Αντιμετωπίζοντας το error 1015 κατά τη διάρκεια του Downgrade (Μέρος 2ο)

Πολλοί χρήστες Windows έχουν αναφέρει ότι δε μπορούν να αντιμετωπίσουν το error 1015 κατά τη διάρκεια του downgrade με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ στο δεύτερο ποστ χρησιμοποιώντας το iRecovery. Κανένα πρόβλημα. Ας δούμε έναν ακόμα τρόπο που φαίνεται να λειτουργεί σε όσους δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία με τον προηγούμενο.

* Κατεβάστε το Quickpwn22 (κάτω στη σελίδα υπάρχουν οι εκδόσεις για Windows και Mac) και κάντε το unzip σε ένα φάκελο στο desktop.
* Μόλις κάνετε το downgrade και δείτε το error 1015, έχοντας ακόμα συνδεδεμένο το iPhone με το USB τρέξτε το Quickpwn22.
* Θα σας εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα: “Hold Sleep and Home for 15sec then let go of Home and continue to hold Sleep for 2 seconds”
* Ακολουθήστε ακριβώς αυτή την οδηγία: Κρατήστε δηλαδή το Sleep και το Home button για 15 δευτερόλεπτα, αφήστε το Home και συνεχίστε να πατάτε το Sleep για ακόμα 2 δευτερόλεπτα. Μόλις περάσουν και αυτά τα δύο δευτερόλεπτα αφήστε και το Sleep.
* Κλείστε το Quickpwn22.
* Τρέξτε το Blackra1n για να κάνετε το Jailbreak (αν έχετε επιστρέψει στην 3.1.2) και είστε έτοιμοι.

Ελπίζω να βοηθήσει και αυτούς που δεν είχαν καταφέρει μέχρι τώρα να ξεπεράσουν το error 1015.

http://carpenoctum.g...ror-1015-part2/

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 01/05/2010 - 17:44

#217   tslimnos

tslimnos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 17:44

Αφού δοκίμασα σχεδόν όλες τις εκδοχές να σας πώ ότι το τηλ άνοιξε και λειτουργεί κανόνικά έχοντας επιλέξει την 3.1.2 στο Redsnow αλλά με επιλογές Install Cydia και Verbose boot !
Δεν ξέρω (δυστυχώς) τί ακριβώς κάνει αυτό και για αυτό σας ρωτάω αλλά κατάφερε να ολοκληρωθεί ο οδηγός και να ανοίξει κανονικά το iPhone.
Βλέποντας ξανά τα χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο μηλαράκι έχει την 3.1.3 (7Ε18), είναι μοντέλο ΜΒ489Β και έχει σαν firmware to 05.13.03.
Αφού λοιπόν ολοκλήρωσε την διαδικασία με το Redsnow και χάρηκα και εγώ , πηγαίνοντας στο Cydia πάει να το ανοίξει αλλά τίποτα!
Ξανακλείνει αμέσως και δεν το ανοίγει.
Να ρωτήσω λοιπόν εσάς που ξέρετε και κάτι παραπάνω πριν να δοκιμάσω κάτι άλλο γίνεται να έχω jailbreak στο συγκεκριμλένο iPhone ή όχι;
Και εάν ναι ποιός είναι ο τρόπος για να το καταφέρω αυτό.
Για παράδειγμα αν του κάνω τώρα με το blackra1n θα το ξεκλειδώσει ή θα έχω τα ίδια με πρίν...
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και τον χρόνο σας!

Υ.Γ. Τώρα είδα το post σου DINFUN και θέλω να σε ξαναρωτήσω τώρα που άνοιξε και βλέπω τις ρυθμίσεις του δεν λέει 3.1.2 άρα κα΄τι δεν έχω κάνει καλά σωστά;

Τελευταία επεξεργασία από: tslimnos, 01/05/2010 - 17:47

#218   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 17:47

καλησπερα και καλο μηνα..
καταρχην το cydia χρειαζεται wifi.. για να λειτουργησει.. και δευτερον.. σου εχω παραθεσει το πως να ξεπερασεις.. το 1015.. γιατι δεν ακολουθεις τον οδηγο redsnow.. για να κανεις σωστα jailbreak στην συσκευη σου.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 01/05/2010 - 17:56

#219   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 17:54

Ποια συσκευή έχεις φίλε μου;Το 05.13.03 είναι το modem firmware της 4.0,τι ακριβώς είχες κάνει;

#220   tslimnos

tslimnos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 17:54

Καλησπέρα και καλό μήνα και σε σένα!
Αυτόν ακολούθησα αλλά δεν λειτούργησε μέχρι τώρα που έβαλα και το Verbose Boot.
Θα ακολουθήσω και τις οδηγίες σου αύριο και αν αλλάξει κάτι θα ξαναγράψω.
Προς το παρόν λειτουργεί σαν τηλέφωνο άρα είμαστε σε καλό δρόμο.
Ευχαριστώ και πάλι και θα ξαναγράψω μόλις αλλάξει κάτι.

#221   tslimnos

tslimnos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 17:57

Το συγκεκριμένο μηλαράκι έχει την 3.1.3 (7Ε18), είναι μοντέλο ΜΒ489Β και έχει σαν firmware to 05.13.03.
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που γράφει μέσα στις ρυθμίσεις και είναι ένα 3G 8G.

#222   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 18:05

αυτο που λεει ο Παρης.. ειναι οτι η συγκεκριμενη συσκευη ειχε αναβαθμιστει σε OS 4.0 firmware.. και ξαναεγινε downgrade.. στην 3.1.2.. με αναβαθμισμενο ομως το firmware modem.. 05.13.03 :)

#223   tslimnos

tslimnos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 18:10

Αυτό για μένα σημαίνει ότι δεν λειτουργεί ο συγκεκριμένος οδηγός;
Γιατί τώρα πού έβαλα και αυτό το Verbose boot ολοκληρώθηκε ο οδηγός; Τί ακριβώς κάνει αυτό γιατί απο την μεταφρασή του δεν καταλαβαίνω και πολλά;
Τώρα να ρωτήσω για άλλη μία φορά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να κάνω jailbreak αφού αυτός που το είχε πρίν απο μένα δοκίμασε και την 4.0 ;

#224   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 18:16

Στο 3G μπορείς να κανείς ανα πάσα στιγμή jb φίλε μου.Το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι restore στην 3.1.3 και μετά να ακολουθήσεις τον οδηγό κατα γράμμα και θα είσαι μια χαρά.Πάτησε όμως μόνο το install cydia και τίποτε άλλο.

#225   tslimnos

tslimnos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2010 - 22:48

Παιδιά να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές και την προσπάθεια και να γράψω ότι ενώ έκανα ότι ακριβώς λέει ο οδηγός στην αρχή δεν είχα επιτυχία με Windows XP, Windows 7 starter και το αποτέλεσμα ήρθε στα Vista!
Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αυτό αλλά μόνο στον Η/Υ με Vista δούλεψε κανονικά το Quickpwn και στο error 1015 που έλεγε το iTunes κατάφερε να ανοίξει το κινητό με την 3.1.3 και με firmware 05.13.03
Στην συνέχεια αφού κατάφερα να το ανοίξω χρησιμοποίησα το Spirit και όπως και το blackra1n είναι πάρα πολύ απλό και πολύ έυκολο για το jailbreak.
Θέλω να ρωτήσω όμως τί ακριβώς πρέπει να κάνω τώρα ώστε να μην έχω τα ίδια πάλι σε περίπτωση που πάω για restore?
Το fussy baseband που υπάρχει στο Cydia είναι καλό ή θα κλείσει και πάλι το κινητό και δεν θα έχω τίποτα?
Τώρα είναι λειτουργικό και έχει γινει jailbreak.
Και ένα τελευταίο από το Cydia το App Sync που πρέπει να περάσω είναι το 3.1 ή το 3.2 που έχει βγεί τώρα τελευταία?
Ευχαριστώ πολύ και πάλι! :D :D :D :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3