Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Οδηγός jailbreak 3.1.3 Redsn0w για iPhone 2G,3G Windows,Mac!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
385 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/04/2010 - 21:53

εαν εχεις pin βαλε την sim σε μια αλλη συσκευη αφαιρεσε το pin και ξανακανε επαναφορα ρυθμισεων δικτυου.. εαν δεν γινει κανε την διαδικασια jailbreak απο την αρχη κατι εχεις κανει λαθος..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:01

πηγαινε εκει που λεει carrier και κανε αναζητηση χειροκινητα και πεσ'μου αποτελεσμα.εαν εχεις και μια αλλη καρτα δοκιμασε την.

παω εκει που λες ρυθμισεις/γενικα/πληροφοριες στο φορεας-carrier γραφει μη διαθεσημο πως να κανω χειροκινητη αναζητηση? εχω και ενα 3GS το δικο μου και βλεπω απο εκει τι γραφει για να διασταβρωνω τι θα πρεπει να γραφει και στο 3G.εβαλα αλλη καρτα τιποτα τζιφος,
συγνωμη που σε τρελενω

#123   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:05

παω εκει που λες ρυθμισεις/γενικα/πληροφοριες στο φορεας-carrier γραφει μη διαθεσημο πως να κανω χειροκινητη αναζητηση? εχω και ενα 3GS το δικο μου και βλεπω απο εκει τι γραφει για να διασταβρωνω τι θα πρεπει να γραφει και στο 3G.εβαλα αλλη καρτα τιποτα τζιφος,
συγνωμη που σε τρελενω

πατιεται η επιλογη η οχι?εαν ναι κανε αναζητηση εαν οχι κανε κατι αλλο...βγαλε το pin απο την συσκευη και ξανακανε reset network settings και εαν δεν πιασει και αυτο τοτε θα κανεις την διαδικασια του jb ξανα...

copy απο τον dinfun.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 11/04/2010 - 22:06

#124   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:10

κανε κατι αλλο...βγαλε το pin απο την συσκευη και ξανακανε reset network settings και εαν δεν πιασει και αυτο τοτε θα κανεις την διαδικασια του jb ξανα...

copy απο τον dinfun.

δεν εχω pin καθολου και εχω κανει 3 φορες εππανεκινηση δικτυου τιποτα ομως, τωρα να ξανακανω τις ίδιες διαδικασιες απο την αρχη ...........δηλαδη restore apo itunes se 3.1.3 και ολα τα αλλα? θα το κανω ρεστορε και θα το κανω αuριο jailbrake, λογικα θα ειναι οπως ηταν πριν ετσι δεν ειναι?
με το 3GS δεν ειχα κανενα προβλημα μονο με αυτο το ρημαδι με ταλαιπωρεί

Τελευταία επεξεργασία από: haya, 11/04/2010 - 22:12

#125   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:12

δεν εχω pin καθολου και εχω κανει 3 φορες εππανεκινηση δικτυου τιποτα ομως, τωρα να ξανακανω τις ίδιες διαδικασιες απο την αρχη ...........δηλαδη restore apo itunes se 3.1.3 και ολα τα αλλα? θα το κανω ρεστορε και θα το κανω αuριο jailbrake, λογικα θα ειναι οπως ηταν πριν ετσι δεν ειναι?

εφοσον το κανεις restore θα ειναι οπως το ειχες παρει στην αρχη...πες μας αφου κανεις restore αν εξακολουθεις να εχεις το προβλημα.μηπως πριν εκανες restore from backup κατα την ενεργοποιηση του κινητου?

δοκιμασε και με μια αλλη καρτα.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 11/04/2010 - 22:13

#126   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:17

εφοσον το κανεις restore θα ειναι οπως το ειχες παρει στην αρχη...πες μας αφου κανεις restore αν εξακολουθεις να εχεις το προβλημα.μηπως πριν εκανες restore from backup κατα την ενεργοποιηση του κινητου?

δοκιμασε και με μια αλλη καρτα.

ειχα κανει restore σαν new phone και εβαλα και αλλη καρτα τιποτα παλι, τωρα το εβαλα να κανει ξανα restore

#127   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:18

ειχα κανει restore σαν new phone και εβαλα και αλλη καρτα τιποτα παλι, τωρα το εβαλα να κανει ξανα restore

τοτε κατι ειχε γινει λαθος κατα την διαδικασια του restore+jb...λογικα τωρα με το restore θα ειναι ολα κομπλε.

#128   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:28

ολα καλα με restore δουλευει αρχιζω διαδικασιες jailbrake και ο θεος βοηθος κανω το σταυρο αλλις το πεταω απο το μπαλκονι και ας παει να παρει ενα απλο κινητο η γυναικα με θελει και iphone σπασμενο ακους εκει, σας ενημερωνω μολις τελιωσω αν παραμενη το προβλημα
χιλια ευχαριστω για την βοηθεια παιδια

#129   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:31

κανε σωστα τα βηματα και προσεκτικα γιατι εχει παει και αργα η ωρα...περιμενουμε νεα...καλη επιτυχια...

#130   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 23:10

τι εγινε?ολα καλα?τα καταφερες?

#131   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2010 - 09:57

τιποτα παιδια τζιφος εκανα ολες τις διαδικασιες σωστα 2 φορες παλι το ιδιο προβλημα, το κινητο δουλευει αψογα μπενω σε ολες τις εφαρμογες wifi ολα καλα, αλλα δεν δουλευει το τηλ εκανα ξανα επανεκκινηση δικτυου αλλα τζιφος μηδεν, mayday sos, ειναι πεθαμενο, δεν ξερω βρε παιδια τι αλλο να κανω διαβαζα χτες μεχρι τις 3 το βραδυ δεν ειχε καποιο παρομοιο περιστατικο για να δω καποια απαντηση.

#132   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2010 - 10:02

Όταν κανείς restore η συσκευή σου λειτουργεί κανονικά; Εάν ναι μπες στο cydia βρες το blacksnow και τρεξτο να δεις τι θα γίνει..

#133   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2010 - 11:07

Όταν κανείς restore η συσκευή σου λειτουργεί κανονικά; Εάν ναι μπες στο cydia βρες το blacksnow και τρεξτο να δεις τι θα γίνει..

οταν κανω restore δουλευει κανονικα.να κανω ξανα την διαδικασια με το redshnow και μετα απο cydia να κατεβασω το blackshnow και να το τρεξω? ή να κατεβασω απο το pc μεσο cydia το blackshnow?

#134   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2010 - 13:25

οταν κανω restore δουλευει κανονικα.να κανω ξανα την διαδικασια με το redshnow και μετα απο cydia να κατεβασω το blackshnow και να το τρεξω? ή να κατεβασω απο το pc μεσο cydia το blackshnow?

το blacksnow βρισκεται στο cydia.. εαν δεν υπαρχει .. βαλε το repo blackra1n.com.. και θα σου το βγαλει.. το τρεχεις απο το iphone.. και μου λες τι εγινε..

#135   haya

haya

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2010 - 18:20

το τρεχεις απο το iphone.. και μου λες τι εγινε..

εκανα 3 προσπαθειες σημερα τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια, τωρα πριν 10 λεπτα αποφασισα να κανω αυτο που μου ειπες εκανα restore και εκανα ξανα μα ξανα τις ιδιες διαδικασιες και με το που ανοιγει δεν ξερω τι εγινε ολα ηταν μια χαρα το εκλεισα το ανοιξα παλι καλα το ξανακλεινω , ανοιγω ολα καλα , αμαν τι εγινε το ανοιγωκλεινω κανα δεκαρια φορες ολα καλα, δεν ξερω τι εγινε.
Παντος χιλια ευχαριστω για την αμεση ανταπόκριση και την βοηθεια που μου δωσατε...... ελπιζω να μην το καβαλιση τιποτα στην πορεια και μας τρελανει παλι. ειδομεν..............

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες