SpringBoard Rotator
Δημοσίευση 14/03/2010 - 23:26
Ad
Δημοσίευση 15/03/2010 - 00:05
Αν το θεωρεί κανείς /must/ , ας το πει
Δημοσίευση 15/03/2010 - 00:09
too much αν θες την αποψη μου...δεν πιστευω να χρησιμευει σε κατι...τουλαχιστον εμενα...Λέτε να κάνω και την lockscreen να κάνει rotate αντίστοιχα, ή είναι too much?
Δημοσίευση 15/03/2010 - 00:15
Δημοσίευση 15/03/2010 - 00:26
Λέτε να κάνω και την lockscreen να κάνει rotate αντίστοιχα, ή είναι too much?
Απιστευτο !!!! τελειο!!! φοβερο!!! μπραβο εισαι μεγαλος!! δε μπορω να περιμενω.....
αν δεν το δω συντομα στο cydia θα σκάσω...
εγω πιστευω οτι πρεπει να κάνει rotate και το springboard ,αλλα αν σου παρει πολυ χρόνο βάλε το σε ενα update αργοτερα.
Θα ειναι πολυ cool να κάνει rotate το springboard!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: greek4life7, 15/03/2010 - 00:27
Δημοσίευση 15/03/2010 - 00:40
Απιστευτο !!!! τελειο!!! φοβερο!!! μπραβο εισαι μεγαλος!! δε μπορω να περιμενω.....
αν δεν το δω συντομα στο cydia θα σκάσω...
εγω πιστευω οτι πρεπει να κάνει rotate και το springboard ,αλλα αν σου παρει πολυ χρόνο βάλε το σε ενα update αργοτερα.
Θα ειναι πολυ cool να κάνει rotate το springboard!!!!
...Το SpringBoard κάνω rotate ως τώρα..
Δημοσίευση 15/03/2010 - 00:48
...Το SpringBoard κάνω rotate ως τώρα..
sorry λαθος....lockscreen ήθελα να γραψω.....
Δημοσίευση 15/03/2010 - 01:18
νομίζω ότι το συγκεκριμένο tweak είναι εξαιρετικό όταν έχεις βάλει το iphone πάνω σε κάποια βάση που σου κρατά το τηλέφωνο σε landscape για multimedia χρήση κτλ, με χαρακτηριστική αυτή που σου δίνουν δώρο οι θήκες της switcheasy. οπότε από το να γυρνάς το κεφάλι σου στo springboard μέχρι να βρεις το app που θες να ανοίξεις, βολεύει να έχεις το sb έτοιμο σε landscape (συν το ότι τα περισσότερα apps έχουν landscape υποστήριξη οπότε δεν χρειάζεται καν να σηκώσεις το τηλέφωνο από την βάση και κάνεις την δουλίτσα σου νιώθοντας ότι χειρίζεσαι ipad).αληθεια.. βρε παιδια περαν απο εφε.. και χωρις να θελω να προσβαλλω την δουλεια του φιλου μας.. πιο θα ηταν το οφελος μιας τετοιας εφαρμογης ειληκρινα..;
πάντως όσον αφορά το rotation στην lockscreen, το θεωρώ τελείως περιττό και καθαρά εφετζίδικο. αν δηλαδή το tweak έχει μια συγκεκριμένη χρήση στο sb, στην lockscreen δεν έχει καμία πέρα ίσως της αισθητικής ισορροπίας. το μόνο που θα ήθελα να δω πάντως, είναι μια ομαλή μετάβαση από portrait σε landscape κατα τα πρότυπα του mobileRSS (εμφανίζει ένα ημιδιαφανές εικονίδιο περιστροφής στην μέση της οθόνης και η αλλαγή γίνεται τελείως ομαλά).
Τελευταία επεξεργασία από: chresto, 15/03/2010 - 01:19
Δημοσίευση 15/03/2010 - 01:31
νομίζω ότι το συγκεκριμένο tweak είναι εξαιρετικό όταν έχεις βάλει το iphone πάνω σε κάποια βάση που σου κρατά το τηλέφωνο σε landscape για multimedia χρήση κτλ, με χαρακτηριστική αυτή που σου δίνουν δώρο οι θήκες της switcheasy. οπότε από το να γυρνάς το κεφάλι σου στo springboard μέχρι να βρεις το app που θες να ανοίξεις, βολεύει να έχεις το sb έτοιμο σε landscape (συν το ότι τα περισσότερα apps έχουν landscape υποστήριξη οπότε δεν χρειάζεται καν να σηκώσεις το τηλέφωνο από την βάση και κάνεις την δουλίτσα σου νιώθοντας ότι χειρίζεσαι ipad).
πάντως όσον αφορά το rotation στην lockscreen, το θεωρώ τελείως περιττό και καθαρά εφετζίδικο. αν δηλαδή το tweak έχει μια συγκεκριμένη χρήση στο sb, στην lockscreen δεν έχει καμία πέρα ίσως της αισθητικής ισορροπίας. το μόνο που θα ήθελα να δω πάντως, είναι μια ομαλή μετάβαση από portrait σε landscape κατα τα πρότυπα του mobileRSS (εμφανίζει ένα ημιδιαφανές εικονίδιο περιστροφής στην μέση της οθόνης και η αλλαγή γίνεται τελείως ομαλά).
εκτος απο εφε ...ειναι χρησιμο το rotate στο lockscreen , γιατι πολλα ατομα και εγω αναμεσα τους ,εχουμε καποιο lockinfo,cydget ή καποιο αλλο widget τελοσπαντων και καταλαβαίνεις οτι δε γινετε να βρίσκονται υπό διαφορετική γωνία απο αυτή που βρίσκεται το springboard,ούτε απο θέμα εμφάνισης αλλα και ούτε από θέμα χρηστικότητας.
Τελευταία επεξεργασία από: greek4life7, 15/03/2010 - 01:31
Δημοσίευση 15/03/2010 - 02:42
εκτος απο εφε ...ειναι χρησιμο το rotate στο lockscreen , γιατι πολλα ατομα και εγω αναμεσα τους ,εχουμε καποιο lockinfo,cydget ή καποιο αλλο widget τελοσπαντων και καταλαβαίνεις οτι δε γινετε να βρίσκονται υπό διαφορετική γωνία απο αυτή που βρίσκεται το springboard,ούτε απο θέμα εμφάνισης αλλα και ούτε από θέμα χρηστικότητας.
+1
Δημοσίευση 15/03/2010 - 03:13
Υ.Γ Εχεις πολυ καλες κριτηκες απο τα Γαλλικα (και οχι μονο) Forum οπως για παραδηγμα, iphon.fr/iPhonezine, κτλπ. Μεχρη και ο iSpatzio μας αναφερει! A ρε iphonehellas με τους developers σου! +1 και απο εμενα.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 15/03/2010 - 03:14
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 15/03/2010 - 09:24
Δημοσίευση 15/03/2010 - 10:19
Springboard: on/off
Lockscreen: on/off
Αν βγάλεις και toggle για το sbsettings θα είσαι θεός!!!!!!
Δημοσίευση 15/03/2010 - 11:40
Δημοσίευση 15/03/2010 - 13:21
Και το lockscreen σίγουρα θα είναι βολικό
Αναμένουμε!!!!
@CaLi@
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες