Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

SpringBoard Rotator

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
167 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/03/2010 - 21:27

Βάλε επιλογή για το αν θέλουμε ή όχι τα animations!
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   xrisis

xrisis

iPH Member

• 292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/03/2010 - 22:52

To toggle είναι σαφώς απαραίτητο και θα υπάρχει by default κατά το download της εφαρμογής.

αυτος εισαι!! :D
περιμενουμε την κυκλοφορια του οπως επισης και του element γιατι μου εκανε εντυοωση!

#63   fillipos

fillipos

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 23:45

Μήπως μπορείς να μου πεις πια είναι η εφαρμογή που έχεις στο lock screen? ευχαριστώ

#64   Altair77

Altair77

iPH User

• 157 μηνύματα
  • GameCenter:Altair77

Δημοσίευση 19/03/2010 - 23:55

Λέτε να κάνω και την lockscreen να κάνει rotate αντίστοιχα, ή είναι too much?

Αν το θεωρεί κανείς /must/ , ας το πει

Είναι λίγο too much κατά την γνώμη μου αλλά καλό θα ήταν να το βάλεις σαν επιλογή μόνο και άμα θες το απενεργοποιείς.Επίσης υποστηρίζει μήπως infiniboard?

#65   iWizard

iWizard

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Twitter:@limneos
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 20/03/2010 - 11:17

Είναι λίγο too much κατά την γνώμη μου αλλά καλό θα ήταν να το βάλεις σαν επιλογή μόνο και άμα θες το απενεργοποιείς.Επίσης υποστηρίζει μήπως infiniboard?

Για την LockScreen υπάρχει ήδη επιλογή (off by default) στα settings που διαλέγεις αν θα κάνει και αυτή Rotate ή όχι.

Κατά τις δοκιμές μου, υποστηρίζει 100%:

InfiniBoard, InfiniDock >=1.3, Five Icon Dock, Five-column SpringBoard, Iconoclasm, Shrink, WinterBoard Themes, Dock Themes, Boss Paper (αλλαγή background και σε landscape mode), SBSimplify, LockInfo (κατά το LockScreen Rotation).

Αν γνωρίζετε κάποια άλλη tweak εφαρμογή που ίσως θα πρέπει να ελέγξω, πείτε μου να την δοκιμάσω.

#66   iWizard

iWizard

iPH Member

• 228 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2010 - 11:20

Μήπως μπορείς να μου πεις πια είναι η εφαρμογή που έχεις στο lock screen? ευχαριστώ

http://www.iphonehel..._1

#67   iWizard

iWizard

iPH Member

• 228 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2010 - 11:33

Κατά τις δοκιμές μου, υποστηρίζει 100%:

InfiniBoard, InfiniDock >=1.3, Five Icon Dock, Five-column SpringBoard, Iconoclasm, Shrink, WinterBoard Themes, Dock Themes, Boss Paper (αλλαγή background και σε landscape mode), SBSimplify, LockInfo (κατά το LockScreen Rotation).

Ξέχασα, υποστηρίζει και OverBoard (ναι, δουλεύει και σε LandScape mode)

Συνημμένα αρχεία

#68   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 20/03/2010 - 11:35

Και τι περιμένεις και δεν το δημοσιεύεις ??? :lol:

#69   iWizard

iWizard

iPH Member

• 228 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2010 - 11:54

Και τι περιμένεις και δεν το δημοσιεύεις ??? :lol:

Heh...θέλει αρκετό testing μέχρι να βγει, για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.

Μόλις πρόσθεσα και δυνατότητα theming από WinterBoard με Landscape εικόνα. π.χ. , θα λανσάρω και 1-2 θέματα σας δείγματα για WinterBoard με 2 backgrounds, ένα portrait και ένα landscape.
(LockBackground.jpg και LockBackground-wide.jpg).

Όταν είναι σε portrait θα δειχνει to κλασσικό portrait background, όταν γυρνάει σε landscape θα δείχνει το -wide background. Αυτό θα "παίζει" και με boss paper, όπου θα διαλέγεις άλλα backgrounds για portrait και άλλα για landscape, ώστε να έχουμε καλύτερη απεικόνιση και δυνατότητα theming.

Φυσικά θα έχεις και την επιλογή (default) να διατηρήσεις το κλασσικό backround και απλά να στο κάνει rotate όταν γυρνάει...

#70   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2010 - 11:56

Heh...θέλει αρκετό testing μέχρι να βγει, για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.

Μόλις πρόσθεσα και δυνατότητα theming από WinterBoard με Landscape εικόνα. π.χ. , θα λανσάρω και 1-2 θέματα σας δείγματα για WinterBoard με 2 backgrounds, ένα portrait και ένα landscape.
(LockBackground.jpg και LockBackground-wide.jpg).

Όταν είναι σε portrait θα δειχνει to κλασσικό portrait background, όταν γυρνάει σε landscape θα δείχνει το -wide background. Αυτό θα "παίζει" και με boss paper, όπου θα διαλέγεις άλλα backgrounds για portrait και άλλα για landscape, ώστε να έχουμε καλύτερη απεικόνιση και δυνατότητα theming.

Φυσικά θα έχεις και την επιλογή (default) να διατηρήσεις το κλασσικό backround και απλά να στο κάνει rotate όταν γυρνάει...

Δεν σε πιστεέυω ! Είσαι ωραίος ! Άνοιξες τον δρόμο για την δημιουργία Landscape Themes Btw!!!

#71   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2010 - 12:23

Φίλε μου ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα!

#72   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 20/03/2010 - 13:17

εγώ απλά θέλω να σου πω να μην το γεμίσεις με επιλογές και το κάνεις πολύ περίπλοκο γιατί θα μπερδευτούμε. όσο πιο απλό και εύχρηστο το κάνεις, τόσο πιο χρηστικό και εύκολο θα είναι στα χέρια ολονών μας.

#73   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2010 - 14:39

εγώ απλά θέλω να σου πω να μην το γεμίσεις με επιλογές και το κάνεις πολύ περίπλοκο γιατί θα μπερδευτούμε. όσο πιο απλό και εύχρηστο το κάνεις, τόσο πιο χρηστικό και εύκολο θα είναι στα χέρια ολονών μας.

Ε αυτό είναι υπερβολή. Ας υπάρχουν αυτά που πρέπει να υπάρχουν και ζητάει ο κόσμος και από εκεί και πέρα ο καθένας ας κάτσει να μάθει πως λειτουργούν.(αν και δύσκολο να έχει κάποιος jailbreak και να μην καταλαβαίνει παραπάνω απο τα βασικά) ;)

#74   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2010 - 16:11

Στο xSellize έχουν ανοίξει και συζήτηση και όλοι ρωτάνε: "Πως γίνεται να έχει το Element?? Το θέλω κι εγώ!!"-->Χαχαχαχαχα!!!
Αυτά είναι φίλοι μου! Δεν υπάρχουν μόνο ξένοι devs (MeDevil), κι η Ελλάδα έχει!!!

#75   DetonatoR

DetonatoR

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2010 - 17:22

Νέο video του SpringBoard Rotator:

http://www.youtube.com/watch?v=w2w8Pfj5bro

Ο developer δηλώνει στο YouTube:

"Following my previous video on SpringBoard Rotator, I'm posting some animation experiments during rotation. Animations are now smooth, both on 3GS and 3G. (Forgive me for the ackward , speechless videos, i make them after I've spent all night coding. A proper presentation will come soon)"

μια ερωτηση σε αυτο το video πως λεγεται η εφαρμογη που εχει στην LockScreen κατι σαν το lockinfo Που ειναι αλλα πολυ ποιο καλο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες