Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

SpringBoard Rotator

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
167 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/03/2010 - 00:54

ωραια καιρος να γεμισω παλι την καρτα
μπραβο iwizard συγχαρητηρια!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   DetonatoR

DetonatoR

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2010 - 06:07

οντως πολυ καλη δουλεια..συγχαρητηρια!

#93   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2010 - 12:50

SpringBoard Rotator Review

Ναι! Επιτέλους είναι κοντά μας το πολυπόθητο SBRotator, το μοναδικό tweak που μας επιτρέπει να περιστρέψουμε την οθόνη του iPhone μαζί με τα εικονίδια, το status bar και το Dock.

Για να δούμε τις λειτουργίες του:

- Η οθόνη περιστρέφεται ανάλογα με τις κινήσεις σας και τη θέση που θέλετε, δηλαδή είτε οριζόντια είτε κάθετα! Υπάρχει η δυνατότητα να περιστρέψετε το SpringBoard προς όλες τις μεριές ακόμα και ανάποδα! Δηλαδή το Home Button να κοιτάει προς τα πάνω!

Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

- Ας θέσουμε ένα θέμα μέσω WinterBoard (Abstract 2) και ας δούμε τις ρυθμίσεις του SBRotator:

Αναρτημένη εικόνα

Η 1η επιλογή ενεργοποιεί και απενεργοποιεί όλο το SBRotator.

Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

η 2η επιλογή μας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε την περιστροφή της εικόνας που έχουμε για background. Δείτε παρακάτω πως είναι όταν ανοίξουμε το διακόπτη (Οn) και πως αλλάζει όταν τον κλείσουμε (Off).

Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

Η 3η επιλογή περιλαμβάνει τρεις διακόπτες. Με τον πρώτο επιλέγουμε τη μεγέθυνση της background εικόνας όταν περιστρέφεται, με το δεύτερο το "κόψιμό" της και με τον τρίτο πρέπει να έχουμε τοποθετήσει στον φάκελο /User/Library/ μία εικόνα με το ακριβές όνομα: LockBackground-Wide.jpg . Αυτή η εικόνα θα χρησιμοποιείται μόνο όταν γυρίσουμε την οθόνη σε Landscape μορφή, δηλαδή οριζόντια.

Η 4η επιλογή χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του μεγέθους των εικονιδίων όταν θα εκτελείται η περιστροφή. Το προτεινόμενο μέγεθος είναι το προεπιλεγμένο δηλαδή 70% σμίκρυνση για τα εικονίδια και 80% για τα εικονίδια που βρίσκονται στο Dock. Υπάρχει επίσης η επιλογή να είναι πάλι τα εικονίδια σε 70% σμίκρυνση αλλά τα εικονίδια του Dock να μείνουν ως έχουν, δηλαδή στο 100%. Εναλλακτικά το μέγεθος των εικονιδίων θα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το Shrink (διαθέσιμο στο Cydia).

Γνωστά Bugs:

- Δε λειτουργεί με το Stacks, οπότε θα πρέπει να το απεγκαταστήσετε πρώτα.
- Αν μπείτε σε Wiggle mode όταν είστε σε portrait και γυρίσετε σε Landscape, το Wiggle σταματάει. Επίσης το ανάποδο προκαλεί μεγάλο πρόβλημα και διορθώνεται με ένα Respring.
- Δεν δουλεύει σωστά με το CategoriesSB όταν έχετε σε landscape το iPhone/iPod σας (διορθώνεται τώρα).
- Αν δεν υπάρχουν εικονίδια στο Dock δε λειτουργεί.
- Το Activator δε λειτουργεί σωστά σε Portrait όταν έχετε αναθέσει κάτι στο statusbar.
- Το Weather icon, αν έχετε ενεργοποιήσει την εμφάνιση της θερμοκρασίας στο status bar, δε λειτουργεί αν γυρίσετε σε Landscape.
- Εμφανίζεται πρόβλημα με το Overboard.
- Όταν πληκτρολογείτε κάτι στο Spotlight τα γράμματα φαίνονται όπως θα εμφανίζονταν σε Portrait mode αν τα πατήσετε.

#94   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 30/03/2010 - 12:59

Καλώς.. για να δούμε πως μπορούμε να τον βοηθήσουμε για τα bugs!

#95   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2010 - 13:09

παιδια εγω εκανα την αναβαθμιση που εβγαλε για το sbsetting αλλα δε με δουλευε καλα το overboard(δε μου δειχνει το εικονιδια σε καθε σελιδα αλλα μαυρες) δε εβαλα την εφαρμογη SpringBoard Rotator ...και λεω αν διορθωνεται αυτο?

#96   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 30/03/2010 - 13:13

παιδια εγω εκανα την αναβαθμιση που εβγαλε για το sbsetting αλλα δε με δουλευε καλα το overboard(δε μου δειχνει το εικονιδια σε καθε σελιδα αλλα μαυρες) δε εβαλα την εφαρμογη SpringBoard Rotator ...και λεω αν διορθωνεται αυτο?

φίλε μου μόλις έκανα την αναβάθμιση του sbsettings και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα με το overboard (έχω βάλει να ενεργοποιείται με pinch στην springboard). είμαστε λίγο offtopic αλλά στο αναφέρω καλού και κακού. δοκίμασε να κάνεις uninstall και reinstall το overboard ή να αλλάξεις το activation method.

#97   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2010 - 13:26

τα εκανα ολα αυτα...και το ειχα βαλει απο το podulo και τωρα πρεπει να ειναι down η πηγη και δε μπορουσα να το ξαναβαλω απο κει ...δε ξερω φτιαχνεισ κατι χαλαει αλλο

#98   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2010 - 13:49

Λοιπόν εγώ έχω five icon dock, custom theme, iconoclasm και categories (όχι το SB).

Και ξεκιναω, crashαρει το springbord μόλις το γυρίζω... Λέω οκ φταίει το iconoclasm ίσως γιατί του έχω custom layout και το απενεργοποιω. Γυρίζω λοιπόν πάλι, δουλεύει αλλά που πετάει το 5ο εικονίδιο από το dock. Πάω να ξαναβαλω το 5ο εικονίδιο στο dock και μαντεψτε.... Crashαρει το springboard του 3G!

#99   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 30/03/2010 - 14:44

φιλε iwizzard ειδη υποστηριξα την εφαρμογη σου μεσω paypal.να σε καλα και οτι δω απο bugs θα σε ενημερωσω.

#100   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 30/03/2010 - 14:58

Τελικά όλοι paypal παίζουμε, κανένας με amazon? :D

#101   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2010 - 15:34

Εγώ που δεν έχω τπτ από τα 2 τι να πω...?

#102   assterix78

assterix78

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 30/03/2010 - 17:26

Καλησπέρα και από εμένα.Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως έχεις τοποθετήσει έτσι τον καιρό πάνω στην lockscreen.Είναι κάποιο plugin του lockinfo?Σε ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση.

#103   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/03/2010 - 17:30

Δεν το βρίσκω στο Cydia Store..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif