SpringBoard Rotator
Δημοσίευση 31/03/2010 - 14:58
Ad
Δημοσίευση 31/03/2010 - 15:44
Δημοσίευση 31/03/2010 - 22:43
@Kaska: Χρησιμοποιείς το Infiniboard? Υπάρχει επιλογή που λέει "Hide behind Dock".
Και αυτό για τον καιρό λέγεται "Weather Icon". Το αναφέρω και στο "Γνωστά Bugs". Διαβάζετε πιο προσεχτικά παρακαλώ!
Όχι, ούτε Infiniboard αλλά ουτε Weather Icon και βλέπω οτι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Έχω ενεργοποιημένο το FiveRows , FiveColumn και 5 icon Dock.
Δυστηχώς δεν είναι συμβατό με το FiveRows icons το Rotator.
Για τον φίλο που ρωτάει ποιό Theme χρησιμοποιώ , τα icons είναι resized απο διάφορα themes
Βάζω και snapshot να δείτε πόσα icons έχω σε σχέση με το προηγούμενο μου post που έχουν εξαφανιστεί
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 31/03/2010 - 23:06
Δημοσίευση 01/04/2010 - 13:45
Δημοσίευση 02/04/2010 - 04:49
Τι παρατήρησα:
1)σοβαρό λαγκάρισμα του spotlight ακόμα και όταν το rotation ήταν απενεργοποίημένο.
Το εν λόγω πρόβλημα παραμένει κ μετά την απεγκατάσταση. Λύνεται βέβαια με ένα respring μετά από την απεγκατάσταση.
2) Οχι δεν είναι συμβατό με overboard! Μετά την εγκατάσταση το overboard έχει προβλήματα όχι μόνο σε landscape αλλά και σε portait.
Παρόλαυτά τα προβλήματα φαίνεται να είναι μόνο θέμα γραφικών:«ξεχνιούνται» τα ονόματα των εφαρμογών του dock κατα την ενεργοποίηση του overboard σε portrait, η μισή οθόνη έχει την όψη του springboard και η άλλη μισή εμφανίζει τις σελίδες όταν ενεργοποιείται το overboard. Αν επιλέξεις τη σελίδα που θες να μεταβείς μέσω overboard (αν αυτή φαίνεται πουθενά..)αυτό θα δουλέψει οπότε δν επιρρεάζεται άμεσα η βασική λειτουργια του overboard.
3)overall χωρίς overboard και αλλά αντίστοιχα addons λειτουργεί πολύ καλά!
Δημοσίευση 02/04/2010 - 09:07
Δημοσίευση 02/04/2010 - 09:09
Πολύ καλό το αγόρασα. Όμως δεν μου εμφανίζει σωστά τα εικονίδια. μου εμφανίζει μια κάθετη στήλη στο κέντρο και χάνονται οι υπόλοιπες. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ίσως να έκανες και ένα rotate στο phone.app. Εγώ θα το αγόραζα και αυτό γιατί είναι πού καλό για το αυτοκίνητο
Η κάθετη στήλη είναι επειδή μάλλον έχεις στο iconoclasm κάποια περίεργη διάταξη εικονιδίων (asterisk, free-layout, triangle) που προς το παρόν δεν υποστητίζεται. Αν την αλλάξεις θα δουλέψει σωστά.
Δημοσίευση 02/04/2010 - 09:50
Δημοσίευση 04/04/2010 - 22:13
Δημοσίευση 04/04/2010 - 23:14
Δημοσίευση 06/04/2010 - 17:15
Για ανεξήγητους λόγους κολάει το springboard μόνο με χρηση του infinidock,
Δεε δουλεύει καλά το rotation (θέλει προσπάθεια για να καταφέρει κανείς να το γυρίσει τη πρώτη φορά...)
Αλλες φορές κολάει και ξεκολάει όλο το κινητό μετά απο λίγο... Γενικά δεν έχει φυσική συμπεριφορά..
Επίσης, όταν κολήσει και κάνω επανεκίνηση στο κινητο, κρατάει αρκετή ώρα το restart (3gs). Κάτι άλλο είναι ότι
το infinidock πρέπει να το πατήσεις σε συγκεκριμένα σημεία για να μετακινηθεί η κάτω μπάρα.
Δημοσίευση 07/04/2010 - 11:42
Εχει αρκετά θεματάκια,όπως φάνηκε από πολλούς χρήστες, ελπίζω πως τα διόρθωσα όλα. Θα βγει update σε λίγες ώρες.
Που είναι το update ? Εχω επίσης πρόβλημα με την μπαταρία , απο 90% το πρωί είναι στο 10%.
Δεν είμαι σίγουρος οτι το προκαλεί το sbrotator αλλά δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα άλλο.
Υπάρχει περίπτωση σε landscape mode να μην κάνει sleep το iphone (3gs) ?
Ευχαριστώ. Περιμένουμε για update
Δημοσίευση 08/04/2010 - 16:59
Δημοσίευση 09/04/2010 - 11:33
Version 1.2 Change Log:
- Improved performance (about 300%)
- Improved stability with several devices
- Fixed compatibility with Infinidock to 100%
- Fixed compatibility with Infiniboard (however, if Infiniboard is active, it causes some big lag while rotating)
- Fixed compatibility with FCSB, FiveIconDock
- Fixed compatibility with LockInfo HomeScreen (unless you also have infiniboard, which has a conflict itself)
- Fixed all keyboard bugs (Except for inverted flyouts)
- Fixed compatibility with Iconoclasm (all layouts should work, except free layout , avoid it)
- Fixed blurred icons in landscape
- Added compatibility for FiveIRows, iBlank, libhide, CategoriesSB, ProSwitcher
- Added themes for landscape backgrounds
- Added more customization options to Settings page
- Added taskbar icon for instant locking of rotation position
- Added animation themes
- Added animation duration selection (you can also disable animation)
- Added more sizing options
- Added stretch background option
- Added labels hide/show option
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες