Πως συνδέομαι με SSH (Windows)
Ad
Δημοσίευση 03/11/2011 - 01:18
κ.ο το βγάζω τώραEίναι απαραίτητο για να συνδεθείς με WinSCP.
Αν δε το χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο, δεν το χρειάζεσαι το OpenSSH.
Τελευταία επεξεργασία από: nikap4, 03/11/2011 - 01:18
Δημοσίευση 03/11/2011 - 01:22
αν καποια στιγμη ,ασχοληθεις περισσοτερο ,θα καταλαβεις ποσο χρησιμο ειναι το winscp και ssh .Μεχρι τοτε καλο ειναι και το ifunbox .Καληνυχτακ.ο το βγάζω τώρα
http://el.wikibooks...._χρήσης_OpenSSH
Δημοσίευση 03/11/2011 - 01:26
έλα φίλε μου για πες κάτι ακόμα?αν καποια στιγμη ,ασχοληθεις περισσοτερο ,θα καταλαβεις ποσο χρησιμο ειναι το winscp και ssh .Μεχρι τοτε καλο ειναι και το ifunbox .Καληνυχτα
http://el.wikibooks...._χρήσης_OpenSSH
το iPhoneExplorer παίζει ρόλο με το OpenSSH?
Τελευταία επεξεργασία από: nikap4, 03/11/2011 - 01:28
Δημοσίευση 29/12/2011 - 19:00
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Τι να κάνω?
Τελευταία επεξεργασία από: mais, 29/12/2011 - 19:01
Δημοσίευση 30/12/2011 - 13:48
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το OpenSSH. Κατεβάζω το OpenSSH από cydia, το ενεργοποιώ από sbsettings και συνδέομαι κανονικότατα μέσω WinSCP. Κάνω disconnect από το WinSCP, κλείνω το SSH. Όταν το ενεργοποιώ ξανά το SSH ενώ δείχνει αναμένο δεν κλείνει και δεν συνδέεται και μεσω WinSCP. Κάνω refresh από sbsettings και δείχνει κλειστό. Tο πρόβλημα λύνεται με επανεγκατάσταση του OpenSSH από cydia αλλά λειτουργεί για μία φορά και πάλι τα ίδια.
δοκιμασες να αλλαξεις το default password ? (alpine)
Δημοσίευση 30/12/2011 - 13:54
Αναφέρω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε μετά από untethered στην 5.0.1 και λύνεται προσωρινά με rebootΑντιμετωπίζω πρόβλημα με το OpenSSH. Κατεβάζω το OpenSSH από cydia, το ενεργοποιώ από sbsettings και συνδέομαι κανονικότατα μέσω WinSCP. Κάνω disconnect από το WinSCP, κλείνω το SSH. Όταν το ενεργοποιώ ξανά το SSH ενώ δείχνει αναμένο δεν κλείνει και δεν συνδέεται και μεσω WinSCP. Κάνω refresh από sbsettings και δείχνει κλειστό. Tο πρόβλημα λύνεται με επανεγκατάσταση του OpenSSH από cydia αλλά λειτουργεί για μία φορά και πάλι τα ίδια.
και μέχρι να το ξαναχρησιμοποιήσω πάλι ...
Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:34
δοκιμασες να αλλαξεις το default password ? (alpine)
Αναφέρω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε μετά από untethered στην 5.0.1 και λύνεται προσωρινά με reboot
και μέχρι να το ξαναχρησιμοποιήσω πάλι ...
Ο φίλος Skipper03 έδωσε τα φώτα του και το πρόβλημα λύθηκε. Πρέπει να τρέξεις το redsnow b3 (λογικά το έχεις κάνει με b1) και να ξετικάρεις το Install Cydia. Μετά λειτουργεί άψογα.
Δημοσίευση 09/01/2012 - 14:35
Προσπάθησα να αλλάξω το Password alpine μεσώ mobile terminal. Βρήκα έναν οδηγό που έλεγε, γράφεις "passwd" old, μετά new και είμαι ένταξη.
Το έκανα μετά προσπάθησα να συνδεθώ με το Winscp και δεν με άφηνε. Ξανά πήγα στο Terminal και άλλαξα με την ίδια εντολή το Password ξανά σε Alipne. Άλλα όταν θέλω να συνδεθώ όμως στο winscp δεν με αφήνει.
Υπάρχει άλλος τρόπος να δω αν έκανα κάτι λάθος με το password ?
P.S με το Pc.suite συνδέομαι κανονικά. Άλλα είναι το Kineziko και δεν μου αρέσει και τόσο πολύ.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 09/01/2012 - 15:04
Δημοσίευση 09/01/2012 - 15:14
Δεν κανεις ενα reset το password να εισαι σιγουρη τουλαχιστον?
ΠΩς να το κανω αυτο ?
Δημοσίευση 02/02/2012 - 03:13
Δημοσίευση 25/02/2012 - 22:55
Ειμαι κατοχος ενος iphone 4 ios 5.01 εδω και ενα χρονο. Σημερα πηρα το iphone 4s ios 5.01.
Εχω το εξης προβλημα.
Θελω να μεταφερω το αρχειο sms.db απο το iphone 4 στο iphone 4s.
Το προβλημα μου ειναι οτι εχω κατεβασει και στα δυο κινητα το openssh και δουλευω cyberduck σε mac. Μου βγαζει συνεχεια connection timed out.
Παρακαλω βοηθηστε με γιατι το ψαχνω ολη μερα σημερα και δεν βρισκω ακρη.
Ευχαριστω
Δημοσίευση 25/02/2012 - 23:16
Καλησπερα φιλε μου,Παιδια καλησπερα,
Ειμαι κατοχος ενος iphone 4 ios 5.01 εδω και ενα χρονο. Σημερα πηρα το iphone 4s ios 5.01.
Εχω το εξης προβλημα.
Θελω να μεταφερω το αρχειο sms.db απο το iphone 4 στο iphone 4s.
Το προβλημα μου ειναι οτι εχω κατεβασει και στα δυο κινητα το openssh και δουλευω cyberduck σε mac. Μου βγαζει συνεχεια connection timed out.
Παρακαλω βοηθηστε με γιατι το ψαχνω ολη μερα σημερα και δεν βρισκω ακρη.
Ευχαριστω
Γιατι δεν συνδεεσαι μεσω usb; Κατεβασε ενα απο τα ifunbox, ispirit, iphone folders, iphone explorer (ολα δωρεαν), συνδεεις το iphone στον υπολογιστη με το καλωδιο και τα μεταφερεις ετσι..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες