Πως συνδέομαι με SSH (Windows)
Από
iPhoneHellas
, 03/09/2008 18:07
695 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Ad
Δημοσίευση 20/05/2011 - 20:04
οκ φιλε μου thanks...ειναι ευκολο στην χρηση?
Δημοσίευση 20/05/2011 - 20:40
ευχαριστω πολυ να εισε καλα φιλε μου!!! οντος μπαμ μπαμ!!!!!
Δημοσίευση 20/05/2011 - 20:56
το bossprefs οταν το πατάω μου γράφει initializing services τι σημαίνει όλα τα αλλα τα έχω κάνει σωστα
Δημοσίευση 11/06/2011 - 21:33
Παιδια οταν το κανω με βγαζει error και δεν λεει τι error του ετθχε κανενος
Δημοσίευση 12/06/2011 - 18:40
Παιδιά ποιο προτείνετε σαν πρόγραμμα να κατεβάσω για να ενώνομαι μέσω SSH με το καλώδιο usb; Απ' ότι είδα γράφετε το iFunBox και iSpirit; Να υποθέσω αυτά κάνουν την ίδια δουλειά με το WinSCP; Πχ θέλω να ακολουθήσω τις οδηγίες από το τόπικ για την αλλαγή του carrier logo και σιγά σιγά να ασχοληθώ και με αλλαγή θεμάτων κτλ, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο από αυτά τα 3 έτσι; Δεν με περιορίζει κάποιο ως προς τις δυνατότητές του;
Δημοσίευση 12/06/2011 - 18:51
Τα ifunbox & iSpirit δεν χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο ssh και δεν χρειάζεται να έχεις το openssh στο τηλέφωνό σου.
Αυτό τα κάνει πιο ασφαλή.
Το μειονέκτημα του ifunbox σε σύγκριση με το winscp είναι ότι στο ifunbox δεν μπορείς να αλλάξεις τα permissions των αρχείων, αλλά αυτό δεν είναι και κάτι το οποίο το κάνεις συνέχεια.
ΑΝ θες να το κάνεις γίνεται και μέσω ifile από το κινητό.
Αυτό τα κάνει πιο ασφαλή.
Το μειονέκτημα του ifunbox σε σύγκριση με το winscp είναι ότι στο ifunbox δεν μπορείς να αλλάξεις τα permissions των αρχείων, αλλά αυτό δεν είναι και κάτι το οποίο το κάνεις συνέχεια.
ΑΝ θες να το κάνεις γίνεται και μέσω ifile από το κινητό.
Δημοσίευση 12/06/2011 - 18:58
Άρα καταλήγουμε στο iSpirit τουλάχιστον για την αλλαγή των logos;
Γιατί δεν είναι και τόσο απόλυτο το να αλλάζω τα θέματα. Μόνο σε περίπτωση που χρειαζόταν εννοώ.
Γιατί δεν είναι και τόσο απόλυτο το να αλλάζω τα θέματα. Μόνο σε περίπτωση που χρειαζόταν εννοώ.
Δημοσίευση 12/06/2011 - 19:04
Εγώ χρησιμοποιώ το ifunbox.
Τα logos θα αλλάξουν μια χαρά και με αυτό.
Αυτό που σου λέω για τα permissions ενδεχομένως να μην το κάνει ούτε το iSpirit, αλλά είναι και κάτι το οποίο πλέον χρειάζεται πολύ σπάνια έως ποτέ.
Εγώ προτείνω ifunbox λόγω της ευχρηστίας του!
Τα logos θα αλλάξουν μια χαρά και με αυτό.
Αυτό που σου λέω για τα permissions ενδεχομένως να μην το κάνει ούτε το iSpirit, αλλά είναι και κάτι το οποίο πλέον χρειάζεται πολύ σπάνια έως ποτέ.
Εγώ προτείνω ifunbox λόγω της ευχρηστίας του!
Δημοσίευση 12/06/2011 - 19:06
Μάλιστα, ας δοκιμάσουμε το ifunbox τότε! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Δημοσίευση 14/06/2011 - 22:56
Sto winscp πριν συνδεθω μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ο server δεν ειναι εμπιστος και αν θελω να περασω κατι στην cache να πατησω ναι αλλιως αν δεν το εμπιστευομαι να πατησω οχι!
Tι να πατησω;;
Tι να πατησω;;
Δημοσίευση 15/06/2011 - 21:59
Συγγνωμη με το Winscp συνδεομαι ασυρματα με to ifunboxΣυνδέσου με iFunBox να ξεμπερδεύεις..
Ή iSpirit.. Μακρια απο WinSCP..
γινεται κατι τετοιο;;;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες