Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone
Δημοσίευση 23/03/2010 - 22:42
Κατ' αρχην βρήκα το σωστο αρχειο "Vodafone_gr.ipcc", (πριν το κόψιμο του tethering)
1. έκανα update to iTunes σε 9.0.3.15
2. έτρεξα την εντολη ("%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1 ) απο το start>run (windowsXP pro)
3. άνοιξα το iTunes
4. επέλεξα Shift+Restore, απο εκεί επέλεξα (.ipcc, και μετα το αρχείο "Vodafone_gr.ipcc") και φυσικά κλικ στο κουμπι restore.
Το Tethering επανήλθε κανονικα.
Μου την σπαει βέβαια που το iTunes μου λέει συνέχεια για "update carrier settings", αλλα μέχρι να αλλάξω εταιρεία θα το υποστω.
Ad
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:03
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:09
Ναι εμένα χρεώσανε 0.98 ευρώ. Και είναι και τα τελευταία τους.παιδια εγω δεν εχω κανει αποδοχη τα καινουρια carrier settings μιας και δεν μου εχει βγαλει ειδοποιηση το itunes!εχω το iphone 3g και υπαρχει κανονικα ακομα η επιλογη κοινη χρηση internet και στο μετρητη μονο απεστλαμενα και ληφθεντα!δεν νομιζω να εχω προβλημα γιατι ειδα σε ποιο πανω post πως καποιον τον χρεωσανε με 0.98 ευρω?ποιο ειναι το repo για το iproxy για να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο μεχρι να φυγουμε απο την vodafone μια για παντα?
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:12
παιδια εγω δεν εχω κανει αποδοχη τα καινουρια carrier settings μιας και δεν μου εχει βγαλει ειδοποιηση το itunes!εχω το iphone 3g και υπαρχει κανονικα ακομα η επιλογη κοινη χρηση internet και στο μετρητη μονο απεστλαμενα και ληφθεντα!δεν νομιζω να εχω προβλημα γιατι ειδα σε ποιο πανω post πως καποιον τον χρεωσανε με 0.98 ευρω?ποιο ειναι το repo για το iproxy για να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο μεχρι να φυγουμε απο την vodafone μια για παντα?
http://repo.hellasproject.com
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:15
Περισσότερες πληροφορίες στο thread εδώ στο iPhoneHellas
http://www.iphonehel...α-το-tethering/
και στο HellasProject.com
http://hellasproject...rojects/iproxy/
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:31
Ναι εμένα χρεώσανε 0.98 ευρώ. Και είναι και τα τελευταία τους.
Πώς στα χρεώσανε αυτά?? Από μόνοι τους ? Και πώς το κατάλαβεσ? Από τον λογαριασμό? Τι έγραφε ακριβώς? Δώσε λεπτομέρεις αν μπορείς πώς και γιατί..
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:31
Ναι εμένα χρεώσανε 0.98 ευρώ. Και είναι και τα τελευταία τους.
φιλε σε χρεωσανε παρολο που δεν σου εκανε ανοιγμα στη σελιδα της vodafone πρωτα?οι ρυθμισεις σου εμφανιζονται οπως οι δικες μου?
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:33
Σήμερα κατάφερα και έκανα restore carrier settings.
Κατ' αρχην βρήκα το σωστο αρχειο "Vodafone_gr.ipcc", (πριν το κόψιμο του tethering)
2. έτρεξα την εντολη ("%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1 ) απο το start>run (windowsXP pro)
3. άνοιξα το iTunes
4. επέλεξα Shift+Restore, απο εκεί επέλεξα (.ipcc, και μετα το αρχείο "Vodafone_gr.ipcc") και φυσικά κλικ στο κουμπι restore.
Μου την σπαει βέβαια που το iTunes μου λέει συνέχεια για "update carrier settings", αλλα μέχρι να αλλάξω εταιρεία θα το υποστω.
Πού ειναι λοιπον αυτο το σωστο αρχειο
Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 23/03/2010 - 23:33
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:37
Παιδιά το απόγευμα διάβασα στο iphonehellas για τη φραγή του tethering και ψιλιάστηκα. Τους πήρα τηλέφωνο στο τμήμα λογαριασμών και τους ρώτησα πόσο όγκο έχω ακόμα. Μου λένε δύο και κάτι GB. Τους ρωτάω 'έχω χρεωθεί τίποτα για data αυτό το μήνα'? Και μου απαντάνε 'έχετε χρεωθεί μέχρι χθές, ενα πολύ μικρό ποσό των 0.98 ευρώ για διακίνηση data'. ΠΩΣ προέκυψε αυτό το ποσό τους ρωταω? Μου λενε το θεικο : 'ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! Και ναι, δεν είδα ποτέ την ιστοσελίδα της βονταφον. Μια φορά έκανα tethering (Παρασκευή νομίζω) για λίγη ώρα και πρώτη σελίδα ήταν φυσικά το google. Ουδέποτε είδα σελίδα της βόνταφον.φιλε σε χρεωσανε παρολο που δεν σου εκανε ανοιγμα στη σελιδα της vodafone πρωτα?οι ρυθμισεις σου εμφανιζονται οπως οι δικες μου?
Τελευταία επεξεργασία από: KAGOURAS, 23/03/2010 - 23:39
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:39
για να μην σου την σπαει πηγαινε itunes - preferences - general - και ξετικαρε το automatichally update.. και δεν θα το ξαναδεις..Σήμερα κατάφερα και έκανα restore carrier settings.
3. άνοιξα το iTunes
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:49
για να μην σου την σπαει πηγαινε itunes - preferences - general - και ξετικαρε το automatichally update.. και δεν θα το ξαναδεις..
Φίλε DINFUN το έχω ξετικάρει εδώ και πολυ καιρο, από τότε που βγήκε η 3.1.3, παρ΄όλα αυτα εξακολουθεί και μου το βγάζει!!!!
Δεν ξέρω γιατι το κάνει, προφανος βλέπει το "update carrier settings" από κάπου αλλού.
Δημοσίευση 23/03/2010 - 23:57
iria...
Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 24/03/2010 - 00:00
Δημοσίευση 24/03/2010 - 00:22
μαλλον απο την καρτα sim .. τι να πω.. ok thanks για την πληροφορια..Φίλε DINFUN το έχω ξετικάρει εδώ και πολυ καιρο, από τότε που βγήκε η 3.1.3, παρ΄όλα αυτα εξακολουθεί και μου το βγάζει!!!!
Δεν ξέρω γιατι το κάνει, προφανος βλέπει το "update carrier settings" από κάπου αλλού.
Δημοσίευση 24/03/2010 - 02:07
Sorry, πριν ητανε σωστο αρχειο αλλα προ tethering εποχη...καποιος που να θελει να δωσει το σωστο?
iria...
Ρε παιδιά κανένας με το σωστο αρχείο?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες