Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   nipsis

nipsis

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/03/2010 - 16:50

@onar

Απλά..

ναι

και αν διαβάσεις τις τελευταίες 2-3 θα καταλάβεις τι υπάρχει και τι όχι..

είσαι σίγουρος ότι αν κάποιος δεν κάνει το update χρεώνεται το tethering??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   iria

iria

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2010 - 16:51

Για αυτούς που θέλουν να πειραματιστουν βρήκα αυτό.
Δημιουργια Custom.ipcc file

http://www.volkspost.info/ipcc_fw3/

#168   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 24/03/2010 - 17:27

Εγω παλι απο την Δευτερα το πρωι που μιλησα δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση! Ξεφτυλα...

#169   onar

onar

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/03/2010 - 21:45

@onar

ο πιο πάνω είπε ότι έφαγε χρέωση με το κανονικό tethering όχι με την χρήση του iProxy ! Το iProxy δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ συσκευής και υπολογιστή όπου ο υπολογιστής ναι μεν σερφάρει, αλλά η κάθε εταιρία τηλεφωνίας, δεν το ξέρει, βλέπει κίνηση μόνο στην συσκευή. Η έννοια του Proxy, δλδ του μεσάζοντα, γενικά!

Όσο για αυτό που είπανε για να αλλάξεις πάροχο κλπ, πωωω αντιεπαγγελματικό εντελώς

ωραια μου λυθηκε και αυτη η απορια.
επι την ευκαιρια να δωσω τα συγχαρητηρια μου για το iproxy.
εκανες καταπληκτικη δουλεια και μακαρι να ειχαμε αλλους 10 σαν εσενα.
σιγουρα θα το τιμησω το ιproxy.
οι οδηγιες για μακ ειναι οτι πιο ευκολο και πολυ αναλυτικες οι εικονες.
μπραβο ξανα

#170   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 24/03/2010 - 21:48

@onar
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, ότι μπορούμε κάνουμε αδερφέ..

Επίσης έχω βάλει γνωστό μου να μου το βγάλει για Windows Xp και vista/7..

Τώρα όμως έμαθα και άλλη φάση αλλαγής "σχεδίου" και πλέον έχω φτάσει στο αποκορύφωμα, τα νεύρα μου τσατάλια με τα γαϊδούρια..

http://www.connectio...g/wind-3gb.html

Και ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε..

Και παραθέτω το σχόλιό μου εκεί..

ένα έχω να πω.. νύχτα μάθανε να τα κάνουνε (βλέπε tethering vodafone) και έτσι θα το πάνε, δεν πρόκειται να πιστέψω ότι δεν ξέρανε ότι θα κανιβαληστεί η όλη ιστορία από χρήστες, και στην τελική μια χαρά ταχύτητα είχε, το δοκίμαζα κάθε μέρα. Το ξέρανε πολύ καλά, θέλανε στο μπαμ να φέρουνε κόσμο και το καταφέρανε, τώρα όποιος κάτσει, ευτυχώς δεν μετέφερα τον αριθμό μου, αλλά την εφαγα με 5+5+5€ κάρτες συν 40€ συσκευή για την πάρτη τους.. άαααντε μωρέ!

#171   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2010 - 23:32

Στο παρα πεντε προλαβα τον αδερφο μου που ηθελε να χτυπησει καρτουλα F2GO για το HTC του, γιατι το χρησιμοποιει σαν modem. Φρικαρε μολις το ειδε αυτο που του εστειλα...εχουμε χασει το μετρο της κοροϊδιας ρε παιδια. Θα φοβομαστε τί μας ξημερωνει! Χωρις να σημαινει οτι εχω μετοχες ή οτιδηποτε αλλο :D , μονο η Cosmote (προς το παρον!) δεν εχει δειξει τετοια σημαδια απατεωνιας! Ηδωμεν... 8)

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 24/03/2010 - 23:32

#172   Alexandros_T

Alexandros_T

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2010 - 01:35

Με το παλιό ipcc που κατέβασα από άλλο site εξαφανίστηκε ο μετρητής tethering. Ίσως δε χρεώνει.

#173   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 25/03/2010 - 05:59

Εγω παλι απο την Δευτερα το πρωι που μιλησα δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση! Ξεφτυλα...

Φίλε μου άκου.. Πάρε στο 13830 ξανά και πες σε έναν υπάλληλο ''τι χρωστάω για να κάνω φορηότητα στην cosmote και διακοπή της σύνδεσης που έχω'' και τι θα πρέπει να κάνω ακριβώς για μεταφέρω τον αριθμό μου στην cosmote.. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σου πει ό ίδιος υπάλληλος του 13830 ή να σε συνδέσει με το τμήμα των λογαριασμών.. Αν σου πει ο ίδιος και δεν σε συνδέσει με το τμήμα λογαριασμών πες του να σου ανακοινώσουνε το ποσό επίσημα για να φύγεις και θα σε συνδέσει σίγουρα.. Θα σου πουν τότε σίγουρα γιατί θέλεις να φύγεις.. (πιθανότατα να σου κάνουν και προσφορές με το πιο πιθανό αυτής της έκπτωσης στο πάγιό σου κατά 30%).. Πες τους οκ να στην περάσουν , αλλά θα ήθελες το tetherting , γιατί η cosmote κι όλας το δίνει δωρεάν κι ότι δεν έχεις υπογράψει τίποτα στο συμβόλαιό σου και ότι είναι κλεψία κτλ κτλ.. Με τσαμπουκά όμως και να τους φωνάζεις.. Τότε ίσως να γίνει κάτι. Πρόσεξε όμως μπορεί να σου πει ότι θα δει τι μπορεί να κάνει και να σε πάρει σε λίγο και τελικά να μην σε ξαναπάρει ποτέ.. (οπότε πριν μιλήσεις ζήτησε να μάθεις το όνομά της και σημειωσέ το κάπου... είναι υποχρεωμένοι να λένε το όνομά τους) και αν δεν σε πάρει τότε που θα σου πει, ξαναπάρε εσύ και ζήτα να μιλήσεις με την υπάλληλο που μίλαγες)

#174   andymourtz

andymourtz

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Twitter:@@andymourtz
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 25/03/2010 - 10:06

Λοιπον έκανα restore στην 3.1.3 και μετα REDSN0W και αντε για γκάβακες της γκαβαφον.Φυσικα μου λέει για το update αλλα θα πάρουν .....3 :lol: :lol: :lol: :lol:

#175   onar

onar

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2010 - 15:28

Φίλε μου άκου.. Πάρε στο 13830 ξανά και πες σε έναν υπάλληλο ''τι χρωστάω για να κάνω φορηότητα στην cosmote και διακοπή της σύνδεσης που έχω'' και τι θα πρέπει να κάνω ακριβώς για μεταφέρω τον αριθμό μου στην cosmote.. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σου πει ό ίδιος υπάλληλος του 13830 ή να σε συνδέσει με το τμήμα των λογαριασμών.. Αν σου πει ο ίδιος και δεν σε συνδέσει με το τμήμα λογαριασμών πες του να σου ανακοινώσουνε το ποσό επίσημα για να φύγεις και θα σε συνδέσει σίγουρα.. Θα σου πουν τότε σίγουρα γιατί θέλεις να φύγεις.. (πιθανότατα να σου κάνουν και προσφορές με το πιο πιθανό αυτής της έκπτωσης στο πάγιό σου κατά 30%).. Πες τους οκ να στην περάσουν , αλλά θα ήθελες το tetherting , γιατί η cosmote κι όλας το δίνει δωρεάν κι ότι δεν έχεις υπογράψει τίποτα στο συμβόλαιό σου και ότι είναι κλεψία κτλ κτλ.. Με τσαμπουκά όμως και να τους φωνάζεις.. Τότε ίσως να γίνει κάτι. Πρόσεξε όμως μπορεί να σου πει ότι θα δει τι μπορεί να κάνει και να σε πάρει σε λίγο και τελικά να μην σε ξαναπάρει ποτέ.. (οπότε πριν μιλήσεις ζήτησε να μάθεις το όνομά της και σημειωσέ το κάπου... είναι υποχρεωμένοι να λένε το όνομά τους) και αν δεν σε πάρει τότε που θα σου πει, ξαναπάρε εσύ και ζήτα να μιλήσεις με την υπάλληλο που μίλαγες)

xaxax ωραιος ο παιχτης.... μονο ετσι συγκινουνται....δυστυχως κι εγω εκανα το ιδιο αλλα ειναι 200 ευρω για να φυγω κ να αλλαξω εταιρια.... οταν τους ελεγα "με ποια λογικη καταργειτε μια τεχνολογια την οποια εχουν αλλοι δημιουργησει και ειναι ενας σημαντικος λογος για τον οποιο πολυ αγοραζουνε το iphone?" μου απαντησε. "πλεον η λειτουργια tethering δεν ειναι διαθεσιμη θα πρεπει να βαλετε προγραμμα"

#176   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 26/03/2010 - 15:40

xaxax ωραιος ο παιχτης.... μονο ετσι συγκινουνται....δυστυχως κι εγω εκανα το ιδιο αλλα ειναι 200 ευρω για να φυγω κ να αλλαξω εταιρια.... οταν τους ελεγα "με ποια λογικη καταργειτε μια τεχνολογια την οποια εχουν αλλοι δημιουργησει και ειναι ενας σημαντικος λογος για τον οποιο πολυ αγοραζουνε το iphone?" μου απαντησε. "πλεον η λειτουργια tethering δεν ειναι διαθεσιμη θα πρεπει να βαλετε προγραμμα"

Μα δεν είπε κανείς να φύγεις.. Και εγώ έχω πάρει μεγάλη επιδότηση.. Απλώς να τους πεις και καλά μπορείτε να μου πείτε πόσα χροστάω για να κάνω φορητότητα?? (χωρίς να το κάνεις.. απλώς να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι.. εξάλλου δεν μπορει να σου κάνει φορητότητα η vodafone φυσικά.. θα πρέπει να επικοινωνήσεις με άλλον πάροχο για να γίνει.. Η ζήτα πληροφορίες του στυλ πρέπει να έρθω σε ένα κατάστημα σας για να σας πληρώσω? κατι τετοιο( Φυσικά με τις οδηγίες στο προηγούμενό μου ποστ. Εγώ τώρα έτσι έχω δωρεάν tethering + 30% έκπτωση στο πάγιό μου.

#177   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2010 - 16:40

Alex...ποσο δικιο ειχες! Πηρα και το 30% εκπτωση και στις δυο γραμμες μου, και περιμενω γραπτη ενημερωση μεσω e-mail αλλα και ταχυδρομικα για το ποσο ειναι νομικα σωστη αυτη η κινηση της, ενω δεν αναφερεται στο συμβολαιο και τα σχετικα. Μια χαρα. Και tethering μεσω iproxy δωρεαν!!! Αυτα ειναι... ;)

#178   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 26/03/2010 - 16:42

Αυτά είναι φίλε, πήρες και την εκπτωσούλα..!!!!

iProxy παιδιά, πείτε το σε όλους..

Τελευταία επεξεργασία από: Somnius, 26/03/2010 - 16:43

#179   andymourtz

andymourtz

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Twitter:@@andymourtz
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 29/03/2010 - 00:44

Ρε γαμωτο εγραφα κατι και πατησα enter και αντι για αυτο που ηθελα εκανε αποδοχη τα carrier settings χωρις να κανω synchronization το τηλέφωνο όμως.Μπορώ να κάνω κάτι γιατι προχτές έκανα το restore :unsure:

#180   panepik

panepik

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 29/03/2010 - 08:34

Κανοντας LOCK το αρχείο user/Library/iTunes/iPhone Carrier Support/Vodafone_gr.ipcc αποφευγονται τέτοια ατυχήματα....

Και όλοι μαζί πίεση στην Vodafone!

Τελευταία επεξεργασία από: panepik, 29/03/2010 - 08:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;