@onar
Απλά..
ναι
και αν διαβάσεις τις τελευταίες 2-3 θα καταλάβεις τι υπάρχει και τι όχι..
είσαι σίγουρος ότι αν κάποιος δεν κάνει το update χρεώνεται το tethering??
Δημοσίευση 24/03/2010 - 16:50
@onar
Απλά..
ναι
και αν διαβάσεις τις τελευταίες 2-3 θα καταλάβεις τι υπάρχει και τι όχι..
Δημοσίευση 24/03/2010 - 16:51
Δημοσίευση 24/03/2010 - 17:27
Δημοσίευση 24/03/2010 - 21:45
ωραια μου λυθηκε και αυτη η απορια.@onar
ο πιο πάνω είπε ότι έφαγε χρέωση με το κανονικό tethering όχι με την χρήση του iProxy ! Το iProxy δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ συσκευής και υπολογιστή όπου ο υπολογιστής ναι μεν σερφάρει, αλλά η κάθε εταιρία τηλεφωνίας, δεν το ξέρει, βλέπει κίνηση μόνο στην συσκευή. Η έννοια του Proxy, δλδ του μεσάζοντα, γενικά!
Όσο για αυτό που είπανε για να αλλάξεις πάροχο κλπ, πωωω αντιεπαγγελματικό εντελώς
Δημοσίευση 24/03/2010 - 21:48
Δημοσίευση 24/03/2010 - 23:32
Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 24/03/2010 - 23:32.
Δημοσίευση 25/03/2010 - 01:35
Δημοσίευση 25/03/2010 - 05:59
Εγω παλι απο την Δευτερα το πρωι που μιλησα δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση! Ξεφτυλα...
Δημοσίευση 25/03/2010 - 10:06
Δημοσίευση 26/03/2010 - 15:28
xaxax ωραιος ο παιχτης.... μονο ετσι συγκινουνται....δυστυχως κι εγω εκανα το ιδιο αλλα ειναι 200 ευρω για να φυγω κ να αλλαξω εταιρια.... οταν τους ελεγα "με ποια λογικη καταργειτε μια τεχνολογια την οποια εχουν αλλοι δημιουργησει και ειναι ενας σημαντικος λογος για τον οποιο πολυ αγοραζουνε το iphone?" μου απαντησε. "πλεον η λειτουργια tethering δεν ειναι διαθεσιμη θα πρεπει να βαλετε προγραμμα"Φίλε μου άκου.. Πάρε στο 13830 ξανά και πες σε έναν υπάλληλο ''τι χρωστάω για να κάνω φορηότητα στην cosmote και διακοπή της σύνδεσης που έχω'' και τι θα πρέπει να κάνω ακριβώς για μεταφέρω τον αριθμό μου στην cosmote.. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σου πει ό ίδιος υπάλληλος του 13830 ή να σε συνδέσει με το τμήμα των λογαριασμών.. Αν σου πει ο ίδιος και δεν σε συνδέσει με το τμήμα λογαριασμών πες του να σου ανακοινώσουνε το ποσό επίσημα για να φύγεις και θα σε συνδέσει σίγουρα.. Θα σου πουν τότε σίγουρα γιατί θέλεις να φύγεις.. (πιθανότατα να σου κάνουν και προσφορές με το πιο πιθανό αυτής της έκπτωσης στο πάγιό σου κατά 30%).. Πες τους οκ να στην περάσουν , αλλά θα ήθελες το tetherting , γιατί η cosmote κι όλας το δίνει δωρεάν κι ότι δεν έχεις υπογράψει τίποτα στο συμβόλαιό σου και ότι είναι κλεψία κτλ κτλ.. Με τσαμπουκά όμως και να τους φωνάζεις.. Τότε ίσως να γίνει κάτι. Πρόσεξε όμως μπορεί να σου πει ότι θα δει τι μπορεί να κάνει και να σε πάρει σε λίγο και τελικά να μην σε ξαναπάρει ποτέ.. (οπότε πριν μιλήσεις ζήτησε να μάθεις το όνομά της και σημειωσέ το κάπου... είναι υποχρεωμένοι να λένε το όνομά τους) και αν δεν σε πάρει τότε που θα σου πει, ξαναπάρε εσύ και ζήτα να μιλήσεις με την υπάλληλο που μίλαγες)
Δημοσίευση 26/03/2010 - 15:40
xaxax ωραιος ο παιχτης.... μονο ετσι συγκινουνται....δυστυχως κι εγω εκανα το ιδιο αλλα ειναι 200 ευρω για να φυγω κ να αλλαξω εταιρια.... οταν τους ελεγα "με ποια λογικη καταργειτε μια τεχνολογια την οποια εχουν αλλοι δημιουργησει και ειναι ενας σημαντικος λογος για τον οποιο πολυ αγοραζουνε το iphone?" μου απαντησε. "πλεον η λειτουργια tethering δεν ειναι διαθεσιμη θα πρεπει να βαλετε προγραμμα"
Δημοσίευση 26/03/2010 - 16:40
Φίλε μου άκου.. Πάρε στο 13830 ξανά και πες σε έναν υπάλληλο ''τι χρωστάω για να κάνω φορηότητα στην cosmote και διακοπή της σύνδεσης που έχω'' και τι θα πρέπει να κάνω ακριβώς για μεταφέρω τον αριθμό μου στην cosmote.. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σου πει ό ίδιος υπάλληλος του 13830 ή να σε συνδέσει με το τμήμα των λογαριασμών.. Αν σου πει ο ίδιος και δεν σε συνδέσει με το τμήμα λογαριασμών πες του να σου ανακοινώσουνε το ποσό επίσημα για να φύγεις και θα σε συνδέσει σίγουρα.. Θα σου πουν τότε σίγουρα γιατί θέλεις να φύγεις.. (πιθανότατα να σου κάνουν και προσφορές με το πιο πιθανό αυτής της έκπτωσης στο πάγιό σου κατά 30%).. Πες τους οκ να στην περάσουν , αλλά θα ήθελες το tetherting , γιατί η cosmote κι όλας το δίνει δωρεάν κι ότι δεν έχεις υπογράψει τίποτα στο συμβόλαιό σου και ότι είναι κλεψία κτλ κτλ.. Με τσαμπουκά όμως και να τους φωνάζεις.. Τότε ίσως να γίνει κάτι. Πρόσεξε όμως μπορεί να σου πει ότι θα δει τι μπορεί να κάνει και να σε πάρει σε λίγο και τελικά να μην σε ξαναπάρει ποτέ.. (οπότε πριν μιλήσεις ζήτησε να μάθεις το όνομά της και σημειωσέ το κάπου... είναι υποχρεωμένοι να λένε το όνομά τους) και αν δεν σε πάρει τότε που θα σου πει, ξαναπάρε εσύ και ζήτα να μιλήσεις με την υπάλληλο που μίλαγες)
Δημοσίευση 26/03/2010 - 16:42
Τελευταία επεξεργασία από: Somnius, 26/03/2010 - 16:43.
Δημοσίευση 29/03/2010 - 00:44
Δημοσίευση 29/03/2010 - 08:34
Τελευταία επεξεργασία από: panepik, 29/03/2010 - 08:35.
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες