Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone
Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:10
Neopas οποιαδήποτε εξέλιξη συναντήσεις μοιράσου τη μαζί μας γιατι δεν βλέπω φώς
Ad
Δημοσίευση 29/06/2010 - 15:11
μετα θα τους Πω ενα ωραιο αντιο και τον λογο και φατε την μαλ....κες
Τελευταία επεξεργασία από: c200amgpacket, 29/06/2010 - 15:12.
Δημοσίευση 30/06/2010 - 09:23
Προσωπικά τον φεβρουάριο που λήγει το συμβόλαιό μου έφυγα για cosmote αν είναι ακόμα δωρεάν το tethering.
Μόλις πήρα την vodafone τηλέφωνο και μου είπαν ότι επειδή το συμβόλαιό μου έγινε πριν από τις 26/4/10 εγκρίθηκε το αίτημά μου για τους κωδικούς και περιμένω να μου τους στείλουν με e-mail.
Δημοσίευση 30/06/2010 - 11:17
Η Vodafone το έκανε δηλαδή για να μας .. προστατεύσει από τους εαυτούς μας. Της απάντησα αν την ίδια πολιτική ακολουθούν και όταν κάποιος χρησιμοποιεί παραπάνω χρόνο ομιλίας από αυτόν που προβλέπεται στο πρόγραμμα του.
Οταν τη ρώτησα γιατί δεν ενημερώθηκα μου είπε πως θα το μάθαινα αν .. είχα επισκευτεί κάποιο κατάστημα Vodafone! Επίσης θα έπρεπε να είχα 'λάβει κάποια ειδοποίηση μέσω email', την οποία όσο την λάβατε εσείς την έλαβα και εγώ.
Παρ'όλο που μου έδωσε προσωρινούς κωδικούς, λέγοντας μου ότι 'όλες οι εταιρίες θα αλλάξουν πολιτική στο θέμα του tethering', ζήτησα να καταγράψει τη διαμαρτυρία μου, για το ότι δεν μπήκαν στον κόπο να με ενημερώσουν, καθώς και την πρόθεση μου να κάνω φορητότητα στην Cosmote για το συγκεκριμένο λόγο.
Το ότι το tethering μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, αυτό αποτελεί γεγονός. Αν δείτε πχ. τους τιμοκαταλόγους της Vodafone για τα ατομικά προγράμματα iPhone, 4-5 Gigabyte να υπερβεί κανείς το όριο .. αγοράζει νέο 3GS (100-146 Ευρώ ανά GB) . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι φταίμε όλοι οι υπόλοιποι, αν κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση των χρεώσεων και πληρώνουν φουσκωμένους λογαριασμούς.
Δημοσίευση 30/06/2010 - 15:46
και πολύ τους χάλασε εάν ξεπέρναγαν το όριο κάποιοι με τις χρεώσεις που έχουν
Ναι, ο πολύς αλτρουισμός θα τους φάει, ειδικά με θέματα χρέωσης δεδομένων όλα αυτά τα χρόνια..
Κάτι άσχετο που πρόσεξα σήμερα : υπάρχει πια η δυνατότητα μεταφοράς των υπολειπόμενων λεπτών χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα και στα προγράμματα iPhone. Οταν το είχα ζητήσει πέρισυ τον Αύγουστο, με το 3GS μου, μου απάντησαν πως δεν γίνεται. Το ζήτησα σήμερα τηλεφωνικά στο 13880 και το δέχτηκαν.
Δημοσίευση 01/07/2010 - 19:32
Δημοσίευση 02/07/2010 - 13:22
Εμένα στο μενού Ρυθμίσεις->Γενικά->Δίκτυο υπάρχει η επιλογή "Ρύθμιση κοινής χρήσης ίντερνετ" και όταν πατάω πάνω της μου εμφανίζει μήνυμα να επικοινωνήσω με Vodafone. Έκανα κ ένα reset settings αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πρέπει να περιμένω να μου το ενεργοποιήσουν αυτοί κάπως;
Follow me on twitter
Δημοσίευση 03/07/2010 - 13:15
Σε όσους έχουν κωδικούς:
Εμένα στο μενού Ρυθμίσεις->Γενικά->Δίκτυο υπάρχει η επιλογή "Ρύθμιση κοινής χρήσης ίντερνετ" και όταν πατάω πάνω της μου εμφανίζει μήνυμα να επικοινωνήσω με Vodafone. Έκανα κ ένα reset settings αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πρέπει να περιμένω να μου το ενεργοποιήσουν αυτοί κάπως;
Όχι.. Πρέπει μόνο να συνδέσεις το iPhone με το usb στο laptop και όταν είναι συνδεδεμένο να ανοίξεις το tethering.. Και μετά θα σε βγάλει στη σελίδα της vodafone που έχω πιο πάνω σε screenshot.
Mόνο όταν δεν είναι συνδεδεμένο θα σου λέει το κλασικό "contact vf GR"
Nα προσθέσω ακόμα ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για χρεώσεις , γιατί αν ξεπεράσετε το 1gb την ημέρα, απλά θα κοπεί η σύνδεση .. δεν θα χρεωθείτε τίποτα εσείς.
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 03/07/2010 - 13:17.
Δημοσίευση 03/07/2010 - 16:13
Δημοσίευση 03/07/2010 - 21:33
Παντως είναι πλέον δασκαλεμενοι οι της εξυπηρέτησης πελατών, ακούς εκεί "η διακοπή του δωρεάν tethering οφείλεται στην Apple"!
Αν οφείλεται στην Apple τότε γιατί πρόσθεσαν τις εξής γραμμές στη σελίδα 'Προγράμματα συμβολαίου Vodafone Unlimited με Internet', στο site τους ?
-----------
H Vodafone, με σκοπό την προστασία της ποιότητας των υπηρεσιών της και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου υπερχρέωσης των συνδρομητών της, προέβη στο σχεδιασμό προγραμμάτων που αφορά διακίνηση δεδομένων αποκλειστικά και μόνο μέσω συσκευών Smartphone του συνδρομητή, ενώ στην περίπτωση που η συσκευή χρησιμοποιείται ως modem κατά την σύνδεσή της με υπολογιστή/laptop, θα δίνεται η δυνατότητα στον συνδρομητή να αγοράζει χρόνο πρόσβασης βάσει των χρεώσεων της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband on Demand.
-----------
http://www.vodafone....ion?pageId=8031
Αν μετά υπάρξει κόσμος που φύγει προς Cosmote, ας μην ξανακατηγορήσουν την 'κακιά' Apple
Δημοσίευση 04/07/2010 - 01:27
Αν οφείλεται στην Apple τότε γιατί πρόσθεσαν τις εξής γραμμές στη σελίδα 'Προγράμματα συμβολαίου Vodafone Unlimited με Internet', στο site τους ?
-----------
H Vodafone, με σκοπό την προστασία της ποιότητας των υπηρεσιών της και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου υπερχρέωσης των συνδρομητών της, προέβη στο σχεδιασμό προγραμμάτων που αφορά διακίνηση δεδομένων αποκλειστικά και μόνο μέσω συσκευών Smartphone του συνδρομητή, ενώ στην περίπτωση που η συσκευή χρησιμοποιείται ως modem κατά την σύνδεσή της με υπολογιστή/laptop, θα δίνεται η δυνατότητα στον συνδρομητή να αγοράζει χρόνο πρόσβασης βάσει των χρεώσεων της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband on Demand.
-----------
http://www.vodafone....ion?pageId=8031
Αν μετά υπάρξει κόσμος που φύγει προς Cosmote, ας μην ξανακατηγορήσουν την 'κακιά' Apple
Εγώ πάντως επειδή έψαξα πολύ το θέμα, νομίζω ότι αυτή την πολιτική έχει γενικά όλη η Vodafone σε όλες τις χώρες.. Πολύ πιθανό ,αν γίνεται, να τους το έχουν "επιβάλλει". Στο εξωτερικό το mobile internet και το mobile broadband γενικοτερα είναι πολύ πιο ανεπτυγμένο βέβαια και οι χρεώσεις είναι πολύ χαμηλές , οπότε δεν υπάρχει αυτή η δυσαρέσκεια που επικρατεί σε εμάς.
Δημοσίευση 04/07/2010 - 10:11
Δημοσίευση 04/07/2010 - 16:46
αν είσε κάποιος πελάτης που κάνεις πάνω από 50 ευρώ το μήνα τότε πριν την ανανέωση του συμβολαίου σου
πηγαίνης στην cosmote, και κάνει έτοιμα μεταφορά.
την επομένη σε πέρνει τηλέφωνο τμήμα της vodafone που προσπαθεί να κρατήσει τον πελάτη
τους ρίχνεις κάτι μπινελίκια και τους λες ότι για να μείνω θέλω ότι μου δίνει η cosmote και κάτι plus όπως επιπλεόν επιδότηση (σας δίνουν σίγουρα 100 ευρω με το καλημέρα)
μέσα λοιπόν σε αυτά θα ζητήσεις και tethering αν σου είναι όντως χρήσιμο και θα το έχεις.
τη συκγκεκριμένη μέθοδο την ακολουθώ τα τελευταία 2 χρόνια με επιτυχία, συγκεκριμένα πέρυσι τον αύγουστο μου δώσανε 200 ευρω και 3gb internet όταν δεν υπήρχαν ακόμη τα unlimited
αφου ζητήσεις ρεαλιστικά πράγματα τότε σου ζητάνε 1-2 ημέρες χρόνο να σε καλέσουν πίσω για την αντιπροσφορά
η οποία κατά 90% θα σε ικανοποιήση
μέχρι τότε υπομονή.
υ.γ. η πολιτική που ακολουθούν τη θεωρώ σωστή για το tethering και σύντομα θα την κάνει και η cosmote, επίσης θεωρώ σίγουρα ότι στα νέα dataplan του iphone 4 θα υπάρχουν 2 dataplan ένα mobile και ένα
on demand για tethering
Δημοσίευση 04/07/2010 - 16:58
Και αν η αίτηση για μεταφορά εγκριθεί πριν σε καλέσει η Vodafone;Η λύση είναι απλή και την ακολουθώ κάθε χρόνο
αν είσε κάποιος πελάτης που κάνεις πάνω από 50 ευρώ το μήνα τότε πριν την ανανέωση του συμβολαίου σου
πηγαίνης στην cosmote, και κάνει έτοιμα μεταφορά.
την επομένη σε πέρνει τηλέφωνο τμήμα της vodafone που προσπαθεί να κρατήσει τον πελάτη
τους ρίχνεις κάτι μπινελίκια και τους λες ότι για να μείνω θέλω ότι μου δίνει η cosmote και κάτι plus όπως επιπλεόν επιδότηση (σας δίνουν σίγουρα 100 ευρω με το καλημέρα)
μέσα λοιπόν σε αυτά θα ζητήσεις και tethering αν σου είναι όντως χρήσιμο και θα το έχεις.
τη συκγκεκριμένη μέθοδο την ακολουθώ τα τελευταία 2 χρόνια με επιτυχία, συγκεκριμένα πέρυσι τον αύγουστο μου δώσανε 200 ευρω και 3gb internet όταν δεν υπήρχαν ακόμη τα unlimited
αφου ζητήσεις ρεαλιστικά πράγματα τότε σου ζητάνε 1-2 ημέρες χρόνο να σε καλέσουν πίσω για την αντιπροσφορά
η οποία κατά 90% θα σε ικανοποιήση
μέχρι τότε υπομονή.
υ.γ. η πολιτική που ακολουθούν τη θεωρώ σωστή για το tethering και σύντομα θα την κάνει και η cosmote, επίσης θεωρώ σίγουρα ότι στα νέα dataplan του iphone 4 θα υπάρχουν 2 dataplan ένα mobile και ένα
on demand για tethering
(μπορεί να είπα βλακεία, δεν έχω κάνει ποτέ μεταφορά αριθμού)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες