Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   itmakesense

itmakesense

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/07/2010 - 12:36

Τους κωδικούς τους δίνουν σε όσους έχουν κάνει συμβόλαιο πριν από τις 26 Απριλίου. Έτσι μου είχαν πει εμένα.
Μας έδωσαν κωδικούς επειδή φοβήθηκαν κάποια καταγγελία.

Δε νομίζω ότι θα βοηθήσει η καταγγελία τώρα. Αν δεν έδινε δωρεάν κωδικούς μπορεί να βοηθούσε. Όλοι μπορούν να πάρουν κωδικούς αρκεί να τους πιέσουν. Εγώ τους πήρα 5 φορές για να μου τους στείλουν.

Για να δινουν τους κωδικους ετσι αντιλαμβανεστε βεβαια οτι καταλαβαινουν τι λαλακια εχουν κανει...
Σημερα μου εστειλαν κ μενα αν κ εκκρεμει να μου στειλουν κ εγγραφη απαντηση μετα την υποβολη παραπονου.
Εκει που κολλησαν βεβαια ηταν οταν τους ειπα το εξης: "δεν διακοψατε μια υπηρεσια που και ετσι να ηταν αποτελει καταχρηστικη και μονομερη τροποποιηση των ορων της μεταξυς μασ συμβασης διχως προηγουμενη ενημερωση (αρα ειστε φαουλ), αρα χρεωνετε πλεον εξτρα για μια ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ."
Επεμενα στο γεγονος οτι επενεβησαν στην λειτουργια του τηλεφωνου μου και οτι το tehtering δεν ειναι υπηρεσια αλλα λειτουργια. Πηρε λιγη ωρα μεχρι να καταλαβουν την διαφορα αλλα τελικα ειπαν οτι οπως το διατυπωνω εχω δικιο και θα πρεπει να το μελετησουν πριν μου απαντησουν. Στελνουν κ τους κωδικους βεβαια για να με γλυκανουν που ειναι για καμια 10 αρια μηνες ακομα... ΘΑ ειναι για τοσο? θα δειξει...

Εχω και μια ερωτηση παιδια.
Επειδη επανεφερα τα carrier settings προ αλλαγης και φαινομενικα το tehhering λειτουργει οπως παλια, παιζει να με χρεωνουν? (Ρωτω αν το ξερετε κ ναμην το μαθω μεσω δοκιμης κ εγω). Επισης με αυτα τα settings που θα πρεπει να γραφω τους κωδικους καθε φορα για να μπαινω οεο??
Διαφωτιστε με παρακαλω...
ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία από: itmakesense, 07/07/2010 - 12:37

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   than1981

than1981

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/07/2010 - 14:26

Εχω και μια ερωτηση παιδια.
Επειδη επανεφερα τα carrier settings προ αλλαγης και φαινομενικα το tehhering λειτουργει οπως παλια, παιζει να με χρεωνουν? (Ρωτω αν το ξερετε κ ναμην το μαθω μεσω δοκιμης κ εγω). Επισης με αυτα τα settings που θα πρεπει να γραφω τους κωδικους καθε φορα για να μπαινω οεο??
Διαφωτιστε με παρακαλω...
ευχαριστω.

Αν επανέφερες τα παλιά carier και στο iphone στις πληροφορίες στον φορέα λέει vf GR 5.0 και ΟΧΙ 7.0 τότε είσαι εντάξει. Δε γίνεται να σε χρεώσουν χωρίς να το ξέρεις (μόνο αν ξεπεράσεις τον όγκο δεδομένων ή αν αγοράσεις πακέτο ondemand). Αν γίνει κι αυτό τότε τους χρειάζεται μια γερή μήνυση από όλους τους χρήστες iphone.

Γράφεις τον κάθε κωδικό κάθε 10 ή 11 μέρες. Απλά σημειώνεις ποιον κωδικό έβαλες για να μην μπερδευτείς. Ο κάθε κωδικός είναι για μία φορά. Αν έχεις όμως τα παλιά carrier settings λογικά δε χρειάζεσαι τους κωδικούς αλλά κράτησέ τους σε ενδεχόμενο που θα τους χρειαστείς.

Τελευταία επεξεργασία από: than1981, 07/07/2010 - 14:29

#423   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/07/2010 - 14:29

πως τα επανεφερες ρε συ; εχω δοκιμασει διαφορα, αλλα δεν λειτουργισε τιποτα

#424   im2

im2

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2010 - 16:09

Αν επανέφερες τα παλιά carier και στο iphone στις πληροφορίες στον φορέα λέει vf GR 5.0 και ΟΧΙ 7.0 τότε είσαι εντάξει. Δε γίνεται να σε χρεώσουν χωρίς να το ξέρεις (μόνο αν ξεπεράσεις τον όγκο δεδομένων ή αν αγοράσεις πακέτο ondemand). Αν γίνει κι αυτό τότε τους χρειάζεται μια γερή μήνυση από όλους τους χρήστες iphone.

Γράφεις τον κάθε κωδικό κάθε 10 ή 11 μέρες. Απλά σημειώνεις ποιον κωδικό έβαλες για να μην μπερδευτείς. Ο κάθε κωδικός είναι για μία φορά. Αν έχεις όμως τα παλιά carrier settings λογικά δε χρειάζεσαι τους κωδικούς αλλά κράτησέ τους σε ενδεχόμενο που θα τους χρειαστείς.

Να σε ρωτήσω, που βλέπεις τον "φορέα" ?
Δεν έχει σχέση το APN; Νομίζω το APN αλλάζει και πάει σε καποιο χρεώσιμο

#425   itmakesense

itmakesense

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2010 - 18:26

Και ναι λεει VF GR 5.0 !!
To βλεπεις στο settings\about\carrier.
Το θεμα ειναι οτι με τους κωδικους θα εχω πολυ παραπανω ογκ να χρησιμοποιω απ οτι ειχα στο πακετο μου εγω.
Οποτε ελεγα να τους χρησιμοποιησω τελικα. θα πρεπει να κανω Update τα carrier settings?
Δεν νομιζω. Δεν θα μπορω λογικα μεσω της σελιδας που σε πεταγε παλια να μπαινω κ εγω κ ν απαιζω ετσι??

Επαναφορα των settings εκανα οπως περιγραφεται νωριτερα σε αυτο το ποστ.

τρεχεις αυτο: "C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
με τα " απλα αλλαζεις το αρχικο path για τον φακελο που ειναι το itunes.
Μετα κανεις shift+restore και φορτωνεις το παλιο αρχειο το οποιο κ βρηκα εδω μεσα καπου (ή και αλλου παιζει κ να θυμαμαι λαθος γιατι το εψαχνα...).
Αν δεν το βρειτε να το ανεβασω καπου μιας κ το εχω προχειρο... admins επιτρεποντως.....

#426   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2010 - 18:43

με 5.1 και πανω δεν το περναει παντως, ουτε καν με ssh δεν δουλευει

εχω 3gs + ios4

#427   than1981

than1981

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 08/07/2010 - 00:32

Το θεμα ειναι οτι με τους κωδικους θα εχω πολυ παραπανω ογκ να χρησιμοποιω απ οτι ειχα στο πακετο μου εγω.
Οποτε ελεγα να τους χρησιμοποιησω τελικα. θα πρεπει να κανω Update τα carrier settings?
Δεν νομιζω. Δεν θα μπορω λογικα μεσω της σελιδας που σε πεταγε παλια να μπαινω κ εγω κ ν απαιζω ετσι??

Λογικά θα μπορείς να μπεις στη σελίδα της vodafone στο mobile broadband on demand και να βάλεις τους κωδικούς. Αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν θα κατεβάζει όγκο από το πακέτο σου ή από το vodafone on demand.

Τελευταία επεξεργασία από: than1981, 08/07/2010 - 00:33

#428   im2

im2

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2010 - 10:06

H Vodafone εκμεταλλεύεται πολύ απλά την κλειστή αρχιτεκτονική του iphone που της παρέχει η apple. Με jailbroken συσκευή νομιζω μπορείς να επέμβεις..

#429   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2010 - 14:04

UPDATE!

Το tethering δουλευει με το pdanet, αλλα επιδη μου την εσπαγε
το κλειδωμα του native tethering το παλευα να το βρω.

μετα απο πολλααααα προβληματα (το κινητο δεν ανοιγε κλπ κλπ)
πειραζοντας itunes - commcenter - ipcc - plists
βρηκα μια.. πως να την χαρακτιρισω λυση...

Δοκιμαστε το και πειτε μου.

1. Απο cydia βαλτε το mywi (no rock), εγω εβαλα απο το xsellize
2. Μετα το install το κινητο θα κολλησει και θα μπει σε safe mode
3. Aπο safe mode ανουγουμε το mywi και κατω κατω ανοιγουμε το usb tethering (οχι το wifi)
αν εχει προβλημα κλειστε το wifi και ξαναδοκιμαστε, αν παλι εχει προβλημα επιλεξτε το fix tethering κατω-κατω

4. κλειστε το mywi και πηγεντε στις ρυθμισεις και δειτε οτι ΠΑΙΖΕΙ το tethering, το ανοιγουμε
5. απο το cydia σβηνουμε το mywi και κανουμε respring
6. το κινητο ειναι οκ (οχι safe mode) και η επιλογη tethering παλι ενεργη!

Οποτε τωρα εχουμε 2 μεθοδους
την "πλαγια" μεσω pdanet
και την ενσωματωμενη.

Το θεμα ειναι να δουμε μην τυχων κατι χρεωνεται και δεν το καταλαβουμε.

Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 08/07/2010 - 14:04

#430   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2010 - 18:00

Μετά απ΄π έγγραφο παράπονο
δέχθηκα σήμερα κλήση από μια πολύ ευγενική κοπέλα της vodafone
μου εξήγηση και το νομικό σκέλος της υπόθεσης και το τι πραγματικά έγινε με τη vodafone ευρώπης
προς τιμή τους, για να τηρίσουν τους όρους του συμβολαίου, μου έδωσε κωδικούς μέχρι τη λήξη του, 31/7/2010 αλλά και αν επιλέξω να συνεχίσω να είμαι με τη vodafone θα μου δώσει κωδικούς για άλλο ένα χρόνο
δικαίωμα η εταιρεία να αλλάζεις τους όρους έχει, όπως και ο πελάτης να επιλέγει άλλη εταιρεία
θεωρώ fairplay τους κωδικούς και για μένα το θέμα λίγει εδώ με σωστή πολιτική της vodafone

οι κωδικοί πάντως είναι υπεραρκετοί. σου δίνουν επι της ουσίας 30gb το μήνα max σε δεκαήμερα των 10gb

#431   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 08/07/2010 - 20:26

UPDATE!

....

1. Απο cydia βαλτε το mywi (no rock), εγω εβαλα απο το xsellize
2. Μετα το install το κινητο θα κολλησει και θα μπει σε safe mode
3. Aπο safe mode ανουγουμε το mywi και κατω κατω ανοιγουμε το usb tethering (οχι το wifi)
αν εχει προβλημα κλειστε το wifi και ξαναδοκιμαστε, αν παλι εχει προβλημα επιλεξτε το fix tethering κατω-κατω

4. κλειστε το mywi και πηγεντε στις ρυθμισεις και δειτε οτι ΠΑΙΖΕΙ το tethering, το ανοιγουμε
5. απο το cydia σβηνουμε το mywi και κανουμε respring
6. το κινητο ειναι οκ (οχι safe mode) και η επιλογη tethering παλι ενεργη!

....

Φιλε Νέοπας

Είσαι ΘΕΌΣ εποιασε μια χαράδρα απλα στο δικό μου 3GS (old iboot) αντί για respring σε safe (#fail) mode ήθελε hard restart με home+sleep δυο φορές (σε κάθε που χρειαζόταν δλδ).

Ολα καλά φίλε, ολα καλά... Μπράβο σου αν το εντοπισες εσύ!!
Πραγματικά μπράβο σου!!!!

#432   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2010 - 20:53

Yπόψιν παιδιά..

γιατί βλέπω παιδεύεστε λίγο πιο πάνω..

Ένας τρόπος υπάρχει ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Η VODA τις χρεώσεις ή την χρήση που κάνετε, κι αυτός ο τρόπος είναι μέσω SOCKS5 Proxy Server..

Είχα φτιάξει πριν καιρό το πρόγραμμα iProxy και θέλω να το δοκιμάσετε, γιατί παίζει σε όλα τα iOS πάνω από 2.x μια χαρά

περισσότερα http://hellasproject...rojects/iproxy/

και φωτό..

Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

Χαρείτε το.. χωρίς να πληρώσετε PdaNet ή MyWi

#433   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2010 - 21:00

το proxy στην ουσια forward δεν κανει; οπως κανει και το pdanet;

θα το δοκιμασω κι αυτο, ευχαριστω :lol:

το προβλημα ειναι με τις νεες δρομολογισεις δεδομενων να μην αρχισει και χρεωνει
κι εμεις νομιζουμε οτι ειμαστε τσαμπα...

Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 08/07/2010 - 21:02

#434   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2010 - 21:28

Κοιτά ανοίγοντας socks μέσω του adhoc στην ουσία σερφαρεις στο ΝΕΤ απο το pc σου αλλά το κινητο νομίζει οτι τραβάει π.χ. ο MobileSafari! Αρα πως θα το καταλάβουν;

#435   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα

Δημοσίευση 08/07/2010 - 22:42

Αυτο τρεχει παντα ή μονο οταν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη;
γιατι δεν βρηκα κατι στο substrate

για την χρεωση εννοω γενικα και απο pdanet και απο tether
γιατι αν δεις τα νεα carrier settings στο 3ο apn εχει αλλη δρομολογιση