Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 08/07/2010 - 23:20

Αυτο τρεχει παντα ή μονο οταν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη;
γιατι δεν βρηκα κατι στο substrate

για την χρεωση εννοω γενικα και απο pdanet και απο tether
γιατι αν δεις τα νεα carrier settings στο 3ο apn εχει αλλη δρομολογιση

Στην έκδοση που έχω στο Repo μου, τρέχει μόνο όταν είναι Open το App, εκτός κι αν έχεις Backgrounder να το ρίξεις πίσω..

Τι εννοείς δεν βρήκες κάτι στo Substrate ? Δεν έχει κάποιο dylib attached, είναι απλό app!

Κάτσε κοιτάω να γίνει compile σε sdk 4.0 μήπως παίξει με native multitasking!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/07/2010 - 23:52

καλα κι ετσι μια χαρα ειναι, υπαρχει και το backgrounder οπως ειπες

Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 08/07/2010 - 23:53

#438   im2

im2

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 09/07/2010 - 10:55

Μετά απ΄π έγγραφο παράπονο
δέχθηκα σήμερα κλήση από μια πολύ ευγενική κοπέλα της vodafone
μου εξήγηση και το νομικό σκέλος της υπόθεσης και το τι πραγματικά έγινε με τη vodafone ευρώπης
προς τιμή τους, για να τηρίσουν τους όρους του συμβολαίου, μου έδωσε κωδικούς μέχρι τη λήξη του, 31/7/2010 αλλά και αν επιλέξω να συνεχίσω να είμαι με τη vodafone θα μου δώσει κωδικούς για άλλο ένα χρόνο
δικαίωμα η εταιρεία να αλλάζεις τους όρους έχει, όπως και ο πελάτης να επιλέγει άλλη εταιρεία
θεωρώ fairplay τους κωδικούς και για μένα το θέμα λίγει εδώ με σωστή πολιτική της vodafone

οι κωδικοί πάντως είναι υπεραρκετοί. σου δίνουν επι της ουσίας 30gb το μήνα max σε δεκαήμερα των 10gb

31/7/2010 ? ....κι εμένα το ίδιο.... Μήπως είχες τσακώσει 3GS κι εσύ πέρυσι την πρώτη μέρα κυκλοφορίας;

Κι εμένα μου έδωσαν κωδικούς μέχρι 31/7.. Αλλά δεν μου είπαν για παραπάνω δυστυχώς και με βλέπω να κάνω αίτημα μεταφοράς στην COSMOTE

#439   Giorgo

Giorgo

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2010 - 10:09

Αγαπητέ κε ΧΧΧ,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Vodafone!

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η στις 26-04-2010 η εταιρίας μας ανακοίνωσε την αλλαγή πολιτικής στην υπηρεσία Mobile Tethering

(Source: http://www.vodafone....ion?pageId=5664)

H Vodafone, με σκοπό την προστασία της ποιότητας των υπηρεσιών της και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου υπερχρέωσης των συνδρομητών της, προέβη στο σχεδιασμό προγραμμάτων που αφορά διακίνηση δεδομένων αποκλειστικά και μόνο μέσω συσκευών Smartphone του συνδρομητή, ενώ στην περίπτωση που η συσκευή χρησιμοποιείται ως modem κατά την σύνδεσή της με υπολογιστή/laptop, θα δίνεται η δυνατότητα στον συνδρομητή να αγοράζει χρόνο πρόσβασης βάσει των χρεώσεων της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband on Demand.

Η πολιτική ισχύει και υλοποιήθηκε σε όλα τα Vodafone Smartphones εκτός από την συσκευή iPhone όπου υπήρξε μια καθυστέρηση στην τεχνική υλοποίηση μέχρι τώρα (iPhone OS version 4).

Δυστυχώς η Vodafone δεν είναι υπεύθυνη για τον προγραμματισμό αυτών των υλοποιήσεων από τον κατασκευαστή.

Η σύμβαση που υπογράψατε δεν αναφέρει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή σας για να κάνετε πλοήγηση με το δωρεάν όγκο του προγράμματος σας. Η σύμβαση καλύπτει τους γενικούς όρους της υπηρεσίας και δεν είναι δυνατόν από νομικής άποψής να συμπεριλαμβάνει όλες τις πιθανόν περιπτώσεις που μπορεί ένας χρήστης να αντιμετωπίσει.

Η Vodafone για να μπορέσει να καλύψει σωστά τις ανάγκες του κάθε χρήστη έχει σχεδιάσει ξεχωριστά προγράμματα με τις αντίστοιχες χρεώσεις τους δίνοντας πολλές εναλλακτικές λύσεις για τον τελικό πελάτη.

Μέσα στις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά με την υπηρεσία του tethering και τα νέα προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα για τη χρήση αυτή.

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σας.

Το τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών της Vodafone είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στα παρακάτω τηλέφωνα:

Αυτό το mail έλαβα ύστερα και απο έγγραφη διαμαρτυρία. Πραγματικά δεν ασχολούμαι άλλο πέρα και απτη συνομιλία που θα έχουμε εντός των ημερών όπως λένε. Έχουμε και σοβαρότερες δουλειές. Το σίγουρο είναι οτι δεν θα τους κάνω τη χάρη, και με τον πλάγιο τρόπο που προσπαθούν τα παιδιά παραπάνω(Συγχαρητήρια για αυτό by the way, και καλά αποτελέσματα) ή αλλάζοντας συμβόλαιο θα μπούν αυτοί μέσα όχι εγώ. :mad:

#440   mkokkinas

mkokkinas

iPH Member

• 305 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 07:43

Καλημέρα παιδιά,

Κάλεσα χτες στο Τμημα εξυπηρέτησης και αφου με συνδεσανε με το κατάλληλο τμημα ενας υπαλληλος με ενημερωσε οτι θα μου στειλει τους κωδικους για tethering σημερα και θα ισχυουν μεχρι το τελος του συμβολαιου μου (δηλ. Μάρτιος 2011)

μια χαρα μου ακούστησε !!!!

#441   mkokkinas

mkokkinas

iPH Member

• 305 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2010 - 09:03

Σήμερα δοκίμασα και τους κωδικούς που μου έστειλαν και είναι οκ.

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

καλημερα φιλε μου ,

θα μου δωσεις το link , μου στειλανε τους κωδικους αλλα δεν στειλανε πληροφοριες που θα μπουμε
ευχαριστω .

#442   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 24/07/2010 - 14:17

καλημερα φιλε μου ,

θα μου δωσεις το link , μου στειλανε τους κωδικους αλλα δεν στειλανε πληροφοριες που θα μπουμε
ευχαριστω .

Απλά θα συνδέσεις το iPhone σου με το laptop με το γνωστό καλώδιο.. Μετά θα πας από το μενού του iPhone Settings > General > Network > Internet Tethering και θα το βάλεις στο ON . Μετά θα επιλέξεις εκεί που λέει "With USB". Θα περιμένεις 5 δευτερόλεπτα και θα ανοίξεις τον Internet Explorer, Firefox (ή ό,τι χρησιμοποιείς για να μπεις στο internet από το λαπτοπ σου) και αυτόματα θα σε βγάλει στη σελίδα της Vodafone παραπάνω που έδωσα σε screenshot kαι θα βάλεις στο πεδίο τον κωδικό και είσαι έτοιμος.

#443   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2010 - 10:10

αμα βαλετε το sim απο το ιντερνετ στικακι της vodafone στο iphone και βαλετε τα παρακατω
apn: web.session
user: user
pass: pass
θα εχετε ιντερνετ και στο iphone και στο laptop μεσω καλωδιου η bluetooth tethering
δεν θα εχετε τηλεφωνο ομως

#444   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 25/07/2010 - 10:24

αμα βαλετε το sim απο το ιντερνετ στικακι της vodafone στο iphone και βαλετε τα παρακατω
apn: web.session
user: user
pass: pass
θα εχετε ιντερνετ και στο iphone και στο laptop μεσω καλωδιου η bluetooth tethering
δεν θα εχετε τηλεφωνο ομως

είναι τεσταρισμένο δουλεύει;

#445   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2010 - 11:23

είναι τεσταρισμένο δουλεύει;

το iphone μπαινει ετσι το εκανα και ειναι και ενεργοποιημενο και το tethering
το tethering δεν το δοκιμασα γιατι ανακαλυψα κατι πιο σημαντικο:

1) το στικακι στο netbook
2) κανουμε στο νετμπουκ switch to acess point (απο client που ειναι κανονικα)
3) μοιρασμα ασυματης συνδεσης

και ενωνουμε με wifi το iphone στο netbook και μπαινουν και τα 2 στο ιντερνετ ταυτοχρονα (και εχεις και τηλεφωνο)

#446   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 25/07/2010 - 11:36

το iphone μπαινει ετσι το εκανα και ειναι και ενεργοποιημενο και το tethering
το tethering δεν το δοκιμασα γιατι ανακαλυψα κατι πιο σημαντικο:

1) το στικακι στο netbook
2) κανουμε στο νετμπουκ switch to acess point (απο client που ειναι κανονικα)
3) μοιρασμα ασυματης συνδεσης

και ενωνουμε με wifi το iphone στο netbook και μπαινουν και τα 2 στο ιντερνετ ταυτοχρονα (και εχεις και τηλεφωνο)

ok ευχαριστώ

#447   Giorgo

Giorgo

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 12:04

Παιδιά το upload μετράει σαν κίνηση data και αφαιρείται απτο σύνολο των mb που έχουμε στο πρόγραμμά μας?

#448   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 14:00

Παιδιά το upload μετράει σαν κίνηση data και αφαιρείται απτο σύνολο των mb που έχουμε στο πρόγραμμά μας?

ναι

#449   mkokkinas

mkokkinas

iPH Member

• 305 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 18:13

Απλά θα συνδέσεις το iPhone σου με το laptop με το γνωστό καλώδιο.. Μετά θα πας από το μενού του iPhone Settings > General > Network > Internet Tethering και θα το βάλεις στο ON . Μετά θα επιλέξεις εκεί που λέει "With USB". Θα περιμένεις 5 δευτερόλεπτα και θα ανοίξεις τον Internet Explorer, Firefox (ή ό,τι χρησιμοποιείς για να μπεις στο internet από το λαπτοπ σου) και αυτόματα θα σε βγάλει στη σελίδα της Vodafone παραπάνω που έδωσα σε screenshot kαι θα βάλεις στο πεδίο τον κωδικό και είσαι έτοιμος.

καλησπέρα φιλε μου , στις επιλογες του Network (κινητο δικτθο δεδομενων) δεν μου βγαζει την επιλογη για Internet Tethering , μονο για Δεδομενα - μμς - αυτα.

ειναι καπου αλλου ??

#450   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 27/07/2010 - 01:27

καλησπέρα φιλε μου , στις επιλογες του Network (κινητο δικτθο δεδομενων) δεν μου βγαζει την επιλογη για Internet Tethering , μονο για Δεδομενα - μμς - αυτα.

ειναι καπου αλλου ?? Από ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις το μενού στα ελληνικά και μπερδεύτηκες.. Πήγαινε Γενικά - και μετά Δίκτυο (Network) με το που μπεις εκεί θα σου εμφανιστεί η εικόνα παρακάτω.

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 27/07/2010 - 01:32

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;