Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   djc

djc

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/03/2010 - 15:15

επισης εαν δεν εχεις παρα πολυ μεγαλο data plan καλο θα ηταν να αποφευγεις το tethering γιατι οι σελιδες στο pc ανοιγουν κανονικα και οχι σε mobile μορφη...και θελει πολυ μεγαλη προσοχη στα βιντεο απο youtube...

ευχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.753 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 22/03/2010 - 15:16

ευχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια!

τιποτα φιλε μου...να'σαι καλα....

#78   nonliner

nonliner

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 15:31

συγνώμη για τα greeklish.

μίλησα με vodafone και μου είπαν ότι είναι υπο εξέταση το θέμα γιατί επεσε πολύ παράπονο και θα το διορθωσουν.

και με διαβεβαίωσε ότι με restore το επαναφέρω και ΔΕΝ χρεώνομαι κάτι.

και ο Άγιος φοβέρα θέλει τελικά..

#79   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 15:45

Εμαθε κανεις πια ειναι η διαφορα μεταξυ του webonly.... και του internet....? Γιατι απο εποχη 2G εχω την δευτερη επιλογη και με data plan! Δεν χρεωθηκα τιποτα. Τωρα το εχω και στο 3GS...

#80   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 15:58

Μετα απο δοκιμη καταλαβα οτι με internet... δεν υπαρχει καθολου η επιλογη κοινης χρησης. Μονο με webonly... οποτε δυστυχως αναμενωμεν... επισης και το pdanet δεν εκανε απολυτως τιποτα, ουτε με reboot...ακυρο ειναι! (Αναφερομαι παντα στο 3GS γιατι ειδα οτι σε 3G δουλευουν και οι δυο αυτες επιλογες!)

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 22/03/2010 - 16:00

#81   georgeadams

georgeadams

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • GameCenter:georgeadams

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:16

Μια διαφορά του webonly με το internet είναι πως με το webonly δεν παίζουν σωστά κάποιες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, με το webonly, εδώ και λίγο καιρό δεν λειτουργεί καθόλου η εφαρμογή Foursquare στο iPhone, ενώ παλιά δούλευε.

Τελευταία επεξεργασία από: georgeadams, 22/03/2010 - 16:22

#82   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:28

Παιδιά για τους Vodafo-καμμένους στο Tethering υπάρχει και το θέμα εδώ στο iPhoneHellas περί του iProxy

iProxy (Cydia App) - Πολεμήστε για το Tethering (ελληνικό app fork του tcurdt)
http://www.iphonehel..._1

Το έχει δει κανείς? :)

#83   SPB

SPB

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:32

Να ρωτήσω κάτι γιατί και εγώ αποδέχτηκα την αναβάθμιση των carrier settings αλλά το tethering δουλέυει κανονικά σε εμένα.

Όλοι εσείς που έχετε πρόβλημα στο tethering έχετε unlimited ομιλία? Το ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι απαγορεύει το tethering σε όσους έχουν πακέτο ομιλίας unlimited. Έστειλα και εγώ βέβαια με την σειρά μου το ξεχεστήριο email στους αλητήριους της Vodafone αλλά απλά θέλω να επιβεβαιώσω ότι το πρόβλημα βρίσκεται σε όσους έχουν unlimited πακέτο ομιλίας.

#84   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:33

Κοίτα, μπορεί να παίζει τώρα το Tethering, ξέρεις όμως αν χρεώνεσαι διαφορετικά και πόσο?

#85   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:49

Αν και εβαλα το iproxy (οποτε αφοδευμενους τους εχω!!!), πηρα τηλεφωνο και αρχισα το κραξιμο. Μου ελεγε διαφορα το κοριτσακι, οτι σε ολα τα "εξυπνα" τηλεφωνα ειναι ετσι, και εγινε τωρα και στο iphone...της λεω κατ'αρχην χωρις καμια ενημερωση-ειδοποιηση! Δευτερον σε ολα τα "εξυπνα" τηλεφωνα δεν πληρωνεις για κατι τετοιο. Τριτον πού αναφερει στο συμβολαιο που εχω υπογραψη οτι μπορει να αλλαξει αυτο, οτι προσωρινα ειναι δωρεαν ή κατι αλλο παρομοιο? Απαντηση: να καταγραψω το παραπονο σας και να επικοινωνησουν μαζι σας. Γελοιοι!!!!!!!! Ξεφτυλισμενοι!!!!!!!!!! Σε μια εποχη που ολα εχουν γινει τοσο δυσκολα, εσεις ζητατε κι αλλα, κι αλλα, κι αλλα...Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες ρεεεεεεε!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 22/03/2010 - 16:49

#86   nonliner

nonliner

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:57

1. You also need to download the carrier settings file listed above (Vodafone_gr.ipcc) (KANTE TO RENAME KAI ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ .ΖΙΡ) ( SEE MY ATTACHMENT FILE) and save it somewhere ( I chose desktop)

2. then copy this: sudo defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE

3. then open terminal on a mac that you sync itunes with. then paste the copied info into terminal and hit enter. password may needed

4. once you have this then you just sync your iphone, then after it says ok to disconnect, then hold options and click restore.

5. It will then ask you to chose what file to restore. search and go to where you saved the att carrier file it is called (Vodafone_gr.ipcc) (KANTE TO RENAME KAI ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ .ΖΙΡ) ( SEE MY ATTACHMENT FILE) it will NOT be grayed out if you run that terminal command. If by chance it is grayed out, run the command again, then go to options restore and it will then be available to click on.

6. Chose the file and restore. It will then add it to your iphone as the instructions above show

7. once done you can go into settings on iphone while its connected to your computer, then go to general, then network and you will see where you can turn tethering on.

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: nonliner, 22/03/2010 - 17:01

#87   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 17:08

Απλα κανει restore μονο το συγκεκριμενο αρχειο ετσι? Μην παθουμε καμια πλακα με 3.1.3 και εχουμε αλλα... :D

(αντε να παω σπιτι να το δοκιμασω κι αυτο :lol: )

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 22/03/2010 - 17:08

#88   nonliner

nonliner

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 17:09

Απλα κανει restore μονο το συγκεκριμενο αρχειο ετσι? Μην παθουμε καμια πλακα με 3.1.3 και εχουμε αλλα... :D

πατας αλτ + restore και βαζεις το αρχειο που εχω attachment (χωρις το .zip)

μου δουλεύει αψογα. αν το κανεις ριξε μια γραμμη εδω

#89   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 17:13

Εννοειτε! Εσυ δηλαδη το δοκιμασες ετσι?
Γενικα την καταλαβα την διαδικασια και ειναι υπερ-ευκολη.
Απλα αυτο ηθελα να σιγουρεψω, οτι κανει restore το συγκεκριμενο αρχειο. Αλλα θα μου πεις, αφου μονο αυτο επιλεγεις! :D

Περισσοτερα νεα το βραδακι που θα το εχω κανει! 8)

#90   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 17:16

1. You also need to download the carrier settings file listed above (Vodafone_gr.ipcc) (KANTE TO RENAME KAI ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ .ΖΙΡ) ( SEE MY ATTACHMENT FILE) and save it somewhere ( I chose desktop)

2. then copy this: sudo defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE

3. then open terminal on a mac that you sync itunes with. then paste the copied info into terminal and hit enter. password may needed

4. once you have this then you just sync your iphone, then after it says ok to disconnect, then hold options and click restore.

5. It will then ask you to chose what file to restore. search and go to where you saved the att carrier file it is called (Vodafone_gr.ipcc) (KANTE TO RENAME KAI ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ .ΖΙΡ) ( SEE MY ATTACHMENT FILE) it will NOT be grayed out if you run that terminal command. If by chance it is grayed out, run the command again, then go to options restore and it will then be available to click on.

6. Chose the file and restore. It will then add it to your iphone as the instructions above show

7. once done you can go into settings on iphone while its connected to your computer, then go to general, then network and you will see where you can turn tethering on.

Θα το δοκιμάσω στο δοκιμαστικό 2g μου και αν είναι οκ ανεβαίνει και στο repository μου, αν όχι σήμερα σίγουρα αύριο!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ αδερφέ, τέτοιες κινήσεις χρειάζονται σε περιπτώσεις ανάγκης όπως αυτή!

Τέτοιες!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15