Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/03/2010 - 20:39

Όσοι χρειάζονται το tethering,ας κατεβάσουν το PdaNet απο cydia για να συνεχίσουν χωρίς να διπλοπληρώνουν τον τσαμπουκά της vodafone,το τέσταρα και δουλέυει κανονικά χωρίς να προσθέτει KB στον νέο μετρητή "tethering data"

Όσο για την συμπεριφορά της vodafone προς τους συνδρομητές της δεν έχω λόγια,και σε ερώτηση μου γιατί δεν ειδοποιηθήκαμε,εισέπραξα το μνημειώδες "είναι δύσκολο να ενημερώσουμε άμεσα όλους τους ενδιαφερόμενους συνδρομητές μας",ναι ρε ένα mass sms είναι μεγάλος κόπος,τραμπουκισμός και αλητεία...

ΑΚΡΙΒΩΣ. PDAnet και τέλος το νταβαντζιλίκι της βόδιαφον.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 23/03/2010 - 20:44

PDAnet είανι εμπορικό όμως, το iProxy που έφτιαξα είναι FREE! :D

#123   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.754 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 23/03/2010 - 20:57

αυτο που ειδες φιλε μου ειναι το πολυ γνωστο σε ολους(λογικα) internet on the go...η προσφορα που βλεπεις ειναι για 24μηνη συνδεση στο προγραμμα αυτο και παιρνεις δωρο ενα netbook...επισης εχει 39 ευρω παγιο τον μηνα χωρις τα τελη κινητης...στο συνολο δηλαδη περιπου 42 ευρω...στα λεω ολα αυτα γιατι το εχω παρει δωρο στην κοπελα μου...

Edit:φιλε somnius πλεον δεν επιδοτουν για laptop(εχει ληξει αυτη η προσφορα).ισχυει για τα netbook και μονο...πλεον παρεχεται και το sony vaio δωρεαν ενω πριν πληρωνες και 99 ευρω επιπλεον...

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 23/03/2010 - 20:59

#124   andymourtz

andymourtz

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Twitter:@@andymourtz
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 23/03/2010 - 21:21

αυτο που ειδες φιλε μου ειναι το πολυ γνωστο σε ολους(λογικα) internet on the go...η προσφορα που βλεπεις ειναι για 24μηνη συνδεση στο προγραμμα αυτο και παιρνεις δωρο ενα netbook...επισης εχει 39 ευρω παγιο τον μηνα χωρις τα τελη κινητης...στο συνολο δηλαδη περιπου 42 ευρω...στα λεω ολα αυτα γιατι το εχω παρει δωρο στην κοπελα μου...

Edit:φιλε somnius πλεον δεν επιδοτουν για laptop(εχει ληξει αυτη η προσφορα).ισχυει για τα netbook και μονο...πλεον παρεχεται και το sony vaio δωρεαν ενω πριν πληρωνες και 99 ευρω επιπλεον...

ναι sorry το είδα μετά και απέσυρα το post μου.Thanks anyway ;)Από τα νεύρα μου είναι.Εστειλα και email στην Vodafone και τα έχωσα.Θα αναρτήσω τυχων απάντηση τους

Τελευταία επεξεργασία από: andymourtz, 23/03/2010 - 21:23

#125   KAGOURAS

KAGOURAS

iPH User

• 135 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:NEEMOS

Δημοσίευση 23/03/2010 - 21:25

Καλησπέρα (σε αυτό το τόπικ δυστυχώς)...Είχα κάνει carrier update και μου έκλεισε το tethering (Set up internet tethering) αλλά έκανα ssh στο τηλέφωνο, έσβησα το carrier folder που είχε δημιουργηθεί τη συγκεκριμένη ώρα, έκανα reboot και επανήλθε το tethering (και ξανά το itunes μου ζήταγε να κάνει update τα carrier settings οπότε έλεγα όχι). Βλέπω βέβαια ότι αρκετοί κάνατε restore το ipcc αντί για το δικό μου 'μπακάλικο' ξερό σβήσιμο του folder οπότε δεν είμαι σίγουρος αν έκανα σωστά αλλά για να μου ζητάει πάλι να κάνει update τότε μάλλον κι ο δικός μου τρόπος γίνεται. Είναι επιβεβαιωμένο ότι με το PDAnet ΔΕΝ χρεώνει το tethering? Να το βάλω δηλαδή ή να τρέμω μην το πάρουν χαμπάρι οι Voda-φονικοί?

Υ.Γ. : Ενώ έχω 3 gb unlimited internet από την vodafone, μου περάσανε μια χρέωση data 0.98 ευρώ. Μάλλον για όσο το χρησιμοποίησα με το laptop. Το νου σας.

Τελευταία επεξεργασία από: KAGOURAS, 23/03/2010 - 21:28

#126   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 23/03/2010 - 21:40

Στο 13830 μου είπαν πάντως ότι ο αριθμός των παραπόνων που κράτησαν σχετικά με το tethering είναι μόνο 40 (!!!) αν ισχύει αυτό τι να πω.. Τους άλλους δεν τους πειράζει και συμφωνούν με αυτό? Μου είπαν πως αν υπάρξει μεγάλος αριθμός παραπόνων , σίγουρα θα το πάρουν πίσω, αλλά μέχρι τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

#127   KAGOURAS

KAGOURAS

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2010 - 21:47

Στο 13830 μου είπαν πάντως ότι ο αριθμός των παραπόνων που κράτησαν σχετικά με το tethering είναι μόνο 40 (!!!) αν ισχύει αυτό τι να πω.. Τους άλλους δεν τους πειράζει και συμφωνούν με αυτό? Μου είπαν πως αν υπάρξει μεγάλος αριθμός παραπόνων , σίγουρα θα το πάρουν πίσω, αλλά μέχρι τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Και πόσοι δεν θα το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα..........

#128   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2010 - 21:55

Γι'αυτό είτε περνάτε τα λογότυπα με τα παλιά carriers ή χρησιμοποιείτε το iProxy που δεν φαίνεται ότι είναι laptop αλλά νομίζει η εταιρία ότι σερφάρει το κινητό! :D

#129   KAGOURAS

KAGOURAS

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2010 - 21:57

Γι'αυτό είτε περνάτε τα λογότυπα με τα παλιά carriers ή χρησιμοποιείτε το iProxy που δεν φαίνεται ότι είναι laptop αλλά νομίζει η εταιρία ότι σερφάρει το κινητό! :D

iProxy H PDAnet?....τι να βάλω?

#130   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2010 - 22:06

PDAnet είναι εμπορικό και δεν γνωρίζω εάν χρησιμοποιεί SOCKS5 Proxy Server ώστε να μην φαίνεται ότι σερφάρεις από αλλού όπως αντιθέτως κάνει το iProxy! :D (που είναι και δωρεάν στο repo μου)

Τελευταία επεξεργασία από: Somnius, 23/03/2010 - 22:06

#131   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/03/2010 - 22:12

ελπιζω μετα την εξαγορα που θα γινει μεσα στο 2010 απο την wind να μην συνεχισουν τις λαλακιες.

Η WIND μόλις που μπορεί και προσφέρει υπηρεσίες, και προς το παρόν προσπαθεί να εξαγοράσει ... τα χρέη της. Έχει υποστεί ανεπανόρθωτη αιμορραγία συνδρομητών προς την Cosmote (κυρίως) και γι αυτό έχει τρελαθεί και στις προσφορές.

#132   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2010 - 22:15

Και όχι μόνο, έχει αναλάβει και τα χρέη και ευθύνες της Tellas που δεν είναι και λίγες..

#133   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 23/03/2010 - 22:21

Στο 3GS μου, δοκιμασα αρχικα pdanet, κανενα αποτελεσμα, συνεχιζε να με βγαζει στην σελιδα της βοδιαφον οπου και αν προσπαθουσα να μπω. Ενω με το iProxy δουλευει 100%, διοτι δεν με βγαζει στην σελιδα της κοροιδαφον...απλα θελει μια αρχικη ρυθμιση, σχετικα ευκολη για μενα. Απλα ακολουθεις τις ωραιοτατες οδηγιες! ;)

Επισης προσπαθησα ενδιαμεσα, μεσω ssh και αντικατεστησα πολυ ευκολα το παλιο φακελο βοδιαφον με τον αλλο που ειχε για download το παλληκαρι πιο πανω, αλλα καμια αλλαγη! ???

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 23/03/2010 - 22:23

#134   KAGOURAS

KAGOURAS

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2010 - 22:23

iProxy και ξερό ψωμί. Ευχαριστώ παιδιά.

Y.Γ. : Εμένα πάντως δεν με έβγαλε ποτέ στη σελίδα της βρόνταφον με το tethering. :/

Τελευταία επεξεργασία από: KAGOURAS, 23/03/2010 - 22:24

#135   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2010 - 22:29

Παιδιά χαίρομαι που σας αρέσει το πρόγραμμα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες