Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   andymourtz

andymourtz

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Twitter:@@andymourtz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 02/04/2010 - 15:53

ΚΑι εμένα θα δουλεψει...αμα πάω Cosmote :lol: :lol: :lol: :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   scoutman

scoutman

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/04/2010 - 16:34

Λοιπόν γράφω τα βήματα για pc, που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να επαναφέρει τις παλιές ρυθμίσεις της vodafone χωρίς να κάνει restore. Είναι απλά ένα ξεκαθάρισμα των οδηγιών που υπάρχουν διάσπαρτες σε αυτό το thread, μαζί με το .ipcc αρχείο. Ευχαριστώ τα παιδιά για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των κλεφτών! Γιατί όσο υπάρχουν κλέφτες (παντός είδους) θα υπάρχουν και πιο μάγκες που θα τους τη φέρνουν!!

Πρώτον κατεβάζουμε το παρακάτω αρχείο και το ξεζιπάρουμε. Μέσα έχει μόνο το Vodafone_gr.ipcc. Το αποθηκεύουμε κάπου.
Και μετά έχουμε και λέμε:
1) Κλείνουμε το iTunes
2) Start->Run και γραφουμε: "%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1 (με τα εισαγωγικά)
3) Ανοίγουμε το iTunes
4) Συνδέουμε το iPhone και πηγαίνουμε στη συσκευή.
5) Πατάμε Shift+Restore και ανοίγει ένα πλαίσιο διαλόγου. Επιλέγουμε από το drop-down menu να βρούμε αρχείο .ipcc
6) Πηγαίνουμε στην τοποθεσία όπου έχουμε κάνει unzip το παρακάτω αρχείο και το επιλέγουμε.
7) Αφού κάνει το update (κρατάει 1-2 δευτερόλεπτα και δεν βγάζει κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης, οπότε don't worry) αποσυνδέουμε το iPhone.
8) Κάνουμε restart στο iPhone (κλείνουμε και ανοίγουμε) και είμαστε ΟΚ!

Αν πάτε στις Ρυθμίσεις->Γενικά->Χρήση θα δείτε ότι λείπει ο επιπλέον μετρητής χρόνου κοινής χρήσης ιντερνετ και αν επιχειρήσετε να συνδεθείτε με tethering δεν σας πετάει πλέον στη σελίδα της vodafone! Επιπλέον, όταν συνδέσετε το iPhone στον υπολογιστή θα σας πει το iTunes ότι υπάρχει ενημέρωση των carrier settings. Φυσικά πατάτε Cancel!!!

Ευχαριστώ και πάλι όλα τα παιδιά για τις οδηγίες τους και την παροχή του .ipcc αρχείου! Σε αυτούς οφείλονται αυτές οι οδηγίες. Εγώ απλά τις μάζεψα και τις ξεκαθάρισα λίγο.

Και τέλος: Αυτό το μήνυμα το στέλνω με TETHERING! Γιατί ΜΠΟΡΩ!!! :)

Συνημμένα αρχεία

#198   andymourtz

andymourtz

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Twitter:@@andymourtz
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 02/04/2010 - 20:40

Εισαι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!! Το έκανα.Όλα οκ thanks!!!

#199   neyromantis

neyromantis

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 10:26

παιδιά για δείτε λίγο

http://milaraki.com/...back/#more-6578

ξεκλειδώθηκε και σε άλλους;

#200   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 11:03

It works!

Μαλον εγινε χαμος με τος διαμαρτυριες του κοσμακη που πληρωνε ξανα για κατι που ειχε ηδη χρυσοπληρωσει!!

Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει.. τουλαχιστον αν ειναι να το αλλαξουν και παλι ας ενημερωσουν τον κοσμο... για αλλα κι αλλα ξερουν να στελνουν sms και email

#201   Alexandros_T

Alexandros_T

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 11:06

Τώρα να κάνουμε update carrier settings?

#202   gurth4ng

gurth4ng

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 11:18

Ρε παιδιά βοηθήστε με σε κάτι. Έχω ένα iPhone 3G με Vodafone, και δεν βλέπω καν την επιλογή για tethering στο μενού. Νομίζω κάποιες φορές στο παρελθόν την έβλεπα, αλλά μόλις πήγαινα να την χρησιμοποιήσω εξαφανιζόταν και κάτι τέτοια.

Χρησημοποιώ το APN internet.vodafone.gr . Παίζει ρόλο? Μήπως το tethering παίζει μόνο με webonly?

Αλλά αν βάλω το APN webonly.vodafone.gr δεν έχω internet στο κινητό!

help!

#203   sirdiman

sirdiman

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • GameCenter:Sir Diman

Δημοσίευση 06/04/2010 - 11:41

Δεν βλεπω Carrier update στο Itunes, ειναι σιγουρο οτι ειναι παλι δωρεαν?? :excl:

#204   neyromantis

neyromantis

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 11:51

Δεν στάλθηκε κάποιο νεο carrier update,και απο την στιγμή που δεν μετράει το counter του tethering,είναι δωρεάν.

Ακόμα δεν έχουμε κάποια σαφή απάντηση μιάς και ουτε οι τεχνικοί είναι ενημερωμένοι :
http://milaraki.com/...dafone-is-back/ (update)

#205   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 06/04/2010 - 12:00

Σε δοκιμή που πραγματοποιήσαμε σε iPhone 3GS με v3.1.2 και το τελευταίο carrier settings ο μετρητής μετράει κανονικά ενώ η μπλέ μπάρα,η οποία μας δείχνει ότι έχουμε το tethering ενεργοποιημένο, ΔΕΝ εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο,τα δεδομένα που λαμβάνουμε-στέλνουμε.

Περίεργα πράγματα...

Ίσως πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο - λογικά θα έχουν ενημερωθεί και τα αντίστοιχα τμήματα της Vodafone και θα μπορέσουν να μας διευκρινήσουν την κατάσταση
Behind the Scenes...

#206   neyromantis

neyromantis

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 12:27

Ο μετρητής "Cellular Network Data" και σε εμένα μετράει κανονικά,ο νέος μετρητής "Tethering Data" ο οποίος και εμφανίζεται σε μένα στην μπλέ μπάρα,είναι μηδενικός...

Αλλά όπως πολύ σωστά είπες,ας περιμένουμε να υπάρξει εσωτερική (ελπίζουμε και εξωτερική) ενημέρωση ανάμεσα στα τμήματα της vodafone.

#207   aggelos7

aggelos7

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Twitter:@Charlesfrise
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 06/04/2010 - 12:33

εμενα μετα απο σχετική πίεση μου εστειλαν σημερα e-mail με οδηγιες για restore μεσω itunes για να παιξει το tethering χωρις χρέωση.
Θα μου στείλουν και επιστολή (που τους ζητησα) μεσω ταχυδρομειου σχετικα με την αυθαιρετη αποφαση τους αυτη.

Υ.Γ.1 Μου εδωσαν και εμενα 30% εκπτωση για να μην παω σε cosmote.
Υ.Γ.2 Παιζω κανονικα με tethering απλα δεν εκανα ποτε το update στα carrier settings.

#208   vfmobile

vfmobile

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 12:43

Εμενα με βαζει κανονικα στην σελιδα που ζητα χρονο.

Μηπως ηταν καμια εργασια που γινοταν και το αφησαν ελευθερο?

#209   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 06/04/2010 - 13:02

Παιδιά.. δεν παίζουν ρόλο οι μετρήσεις, θα δείτε την διαφορά στον λογαριασμό σας..

Αφού δεν τους πήρε να το κλείσουν θα το χρεώνουν διαφορετικά με την πρόσβαση.. θα το δείτεεεε

#210   schatz

schatz

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/04/2010 - 13:55

Εγώ πάντως κάνοντας reset network settings το μενού "Internet Tethering" επανήλθε κανονικά από εκεί που ήταν εξαφανισμένο. Λέτε να εξαφανισθεί πάλι μόλις το συνδέσω σε pC?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες