Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone
Δημοσίευση 18/03/2010 - 17:25
Ad
Δημοσίευση 18/03/2010 - 18:35
Και ότι δεν έχουμε υπογράψει στο συμβόλαιό μας κανέναν περιορισμό σχετικά με τα πακέτα data και το πώς θα τα χρησιμοποιούμε !!
Δημοσίευση 19/03/2010 - 12:27
Δημοσίευση 19/03/2010 - 14:11
Kαι κανενας να μην το κανει
Αλλα αν δεν αλλαξει τιποτα εχω φυγει........
Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:23
Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:25
εαν εχεις jb συσκευη και σου δωσει καποιος το αρχειο το παλιο ωστε να το περασεις και να σβησεις το καινουργιο μεσω ssh τοτε ναι μπορεις...Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω restore το update carrier settings που έκανα, έτσι ώστε να έχω ξανά tethering.
Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:29
Μήπως ξέρεις πως μπορώ ή που μπορω να το βρω.
Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:40
θα πρεπει να βρεις καποιον που να εχει και αυτος jb συσκευη και παροχο την vodafone και να σου το δωσει...ψαξε και στο ιντερνετ αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το βρεις...Ναι ειναι j/b. Αρα πρέπει να βρω από κάπου το προηγούμενο αρχείο.
Μήπως ξέρεις πως μπορώ ή που μπορω να το βρω.
Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:56
θα πρεπει να βρεις καποιον που να εχει και αυτος jb συσκευη και παροχο την vodafone και να σου το δωσει...ψαξε και στο ιντερνετ αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το βρεις...
Στο internet που εψαξα δεν βρήκα τιποτα. Θα το βρώ κάπου. Μήπως ξέρεις ποιο αρχείο ειναι και που ακριβώς θα το βρώ στo τηλέφωνο (με ssh).
Ευχαριστω πολυ.
Δημοσίευση 19/03/2010 - 18:10
αντε να βρώ τώρα ποιο ειναι το σωστο....
Δημοσίευση 19/03/2010 - 21:01
Μολις μου ηρθε μυνημα απο Vodafone οτι σας παραθετω την φωτο
Με αλλα λογια μετα απο δυο τηλ που εκανα το ενα στο υπηρεσιες συμβολαιου (iPhone) και το αλλο στην υπηρεσια Internet και αφου τους τα εψαλα (εννοειτε οτι τους ειπα οτι σε ενα μηνα θα σηκωθω ναφυγω και θα παω στην Cosmote)αποφασισαν να μην μου χρεωσουν το Techering
Kαι ο Αγιος φοβερα θελει!!!!!!!!!!!!
Tαραξτε τους στα τηλ μαγκες!!!!!!!
Βλεπεται οτι που σας γραφω δουλευει το INTERNET TECHERING!!!!!
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: c200amgpacket, 19/03/2010 - 21:09
Δημοσίευση 20/03/2010 - 01:45
Λοιπον ακουστε το εξης
Μολις μου ηρθε μυνημα απο Vodafone οτι σας παραθετω την φωτο
Με αλλα λογια μετα απο δυο τηλ που εκανα το ενα στο υπηρεσιες συμβολαιου (iPhone) και το αλλο στην υπηρεσια Internet και αφου τους τα εψαλα (εννοειτε οτι τους ειπα οτι σε ενα μηνα θα σηκωθω ναφυγω και θα παω στην Cosmote)αποφασισαν να μην μου χρεωσουν το Techering
Kαι ο Αγιος φοβερα θελει!!!!!!!!!!!!
Tαραξτε τους στα τηλ μαγκες!!!!!!!
Βλεπεται οτι που σας γραφω δουλευει το INTERNET TECHERING!!!!!
Αυτό το μόνο που σου επιτρέπει είναι να μπεις μόνο στην σελίδα της vodafone και να αγοράσεις χρόνο για internet tethering πχ 2 ώρες κτλ επίσης αν αγοράσεις στις 4 λόγου χάρη 2 ώρες internet ξεκινάει να μετράει από την ώρα της αγοράς είτε το χρησιμοποιήσεις είτε όχι.
Σήμερα πέρασα αρκετή ώρα σε υποκατάστημα της Vodafone μιλώντας με κεντρικά της Vodafone για το συγκεκριμένο θέμα, γενικά είναι νομικά καλυμμένοι από την πράξη αυτή αν και πιστεύω πως θα χάσουν πολλούς πρώην ευχαριστημένους πελάτες.
EDIT:
Συγκεκριμένα όπου και να προσπαθήσεις να μπεις θα σε κάνει redirect εδώ
Τελευταία επεξεργασία από: panosru, 20/03/2010 - 01:50
Δημοσίευση 20/03/2010 - 01:45
Δημοσίευση 20/03/2010 - 09:35
Αυτό το μόνο που σου επιτρέπει είναι να μπεις μόνο στην σελίδα της vodafone και να αγοράσεις χρόνο για internet tethering πχ 2 ώρες κτλ επίσης αν αγοράσεις στις 4 λόγου χάρη 2 ώρες internet ξεκινάει να μετράει από την ώρα της αγοράς είτε το χρησιμοποιήσεις είτε όχι.
Σήμερα πέρασα αρκετή ώρα σε υποκατάστημα της Vodafone μιλώντας με κεντρικά της Vodafone για το συγκεκριμένο θέμα, γενικά είναι νομικά καλυμμένοι από την πράξη αυτή αν και πιστεύω πως θα χάσουν πολλούς πρώην ευχαριστημένους πελάτες.
EDIT:
Συγκεκριμένα όπου και να προσπαθήσεις να μπεις θα σε κάνει redirect εδώ
Νομιζεισ!!!!!!!!!!!!!
Οπως ειπα δεν μου κανει redirect νομιζω το τονισα αυτο!!!!!!!!!!!!
Ουτε μου βγαζει να αγορασω τιποτα!!!!!!!!!!!!!
Με αλλα λογια παλι το ξαναλεω
Μετα απο το μυνημα εχω κανονικα INTERNET TETHERING και αν παρατηρησες γραφω με INTERNET TETHERING και ουτε αγορασα απο πουθενα τιποτα
Αρα τζαμπα πηγες στο καταστημα .......
Δημοσίευση 20/03/2010 - 11:08
Νομιζεισ!!!!!!!!!!!!!
Οπως ειπα δεν μου κανει redirect νομιζω το τονισα αυτο!!!!!!!!!!!!
Ουτε μου βγαζει να αγορασω τιποτα!!!!!!!!!!!!!
Με αλλα λογια παλι το ξαναλεω
Μετα απο το μυνημα εχω κανονικα INTERNET TETHERING και αν παρατηρησες γραφω με INTERNET TETHERING και ουτε αγορασα απο πουθενα τιποτα
Αρα τζαμπα πηγες στο καταστημα .......
Χμ.. μου φαίνεται περίεργο όμως, (όχι πως δεν σε πιστεύω, αλίμονο) αλλά γιατί σε άλλους να λένε άλλα και άλλους άλλα;
Οπότε τι έκανες και στο ενεργοποίησαν; τι ακριβώς τους είπες; Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το πακέτο σύνδεσης αλλά εγώ έχω επαγγελματικό πακέτο 300 όπου πάνω του έχω προσθέσει unlimited internet όπου είναι + 20€ το πάγιο και 1000λεπτά προς σταθερά όπου ήταν +5 - 10 € δεν θυμάμαι καλά.
Γενικά πιστεύω πως αυτή της η κίνηση είναι πολύ χαζή διότι αν κάποιος χρησιμοποιεί το internet tethering και ξεπεράσει το όριο των δωρεάν MB που έχει (ακόμα και στο unlimited είναι 3GB το όριο) τότε ούτως η άλλος στον λογαριασμό του έχει επιπλέον κόστος οπότε δεν βρίσκω το νόημα να πρέπει να πληρώνει κάποιος για το internet tethering.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες