Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 26/06/2010 - 02:30

κωδικους της εξτρα υπηρεσιας ή για ξεκλειδωμα του dataplan που ηδη πληρωνουμε;

Εγω πχ πληρωνω 1GB το μηνα, αν δεν εχω tethering τι να το κανω;
ποσο να ξοδεψω πια απο το κινητο μονο;

Επειδή το ρώτησα πολλές φορές.. Οι κωδικοί αυτοί είναι μόνο για tethering και δεν θα καταναλώνεται όγκος από το data που έχεις στο κινητό και πληρώνεις κανονικά πάγιο.. Αυτοί θα μας δώσουν κωδικούς για να χρησιμοποιούμε το tethering μόνο με ξεχωριστό όγκο 1gb την ημέρα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2010 - 02:34

Λογικά θα στείλουν κωδικούς για την εξτρά υπηρεσία, κάτι είναι και αυτό. Πάντως εγώ διατηρώ λίγο τις επιφυλάξεις μου. Πώς θα σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει καμιά κρυφή χρέωση που δεν την λένε;

Αν τελικά γίνει αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία του iphonehellas.gr και των μελών του. Πάρα πολλοί πρέπει να παραπονέθηκαν στην vodafone.

Αν δεν είχα συμβόλαιο θα πήγαινα ήδη στην cosmote.

Θα το μάθου σύντομα σε λίγες μέρες.. Αλλά δεν νομίζω.. Ρώτησα τόσες φορές και αυτό αν παίζει καμία χρέωση.. μου παν τόσες φορές όχι είναι τελείως δωρεάν.. Μήπως (λεω εγώ) δεν είναι κανονικά νομικά καλλυμένοι ? Γιατί μέχρι τώρα είχαν τη δικαιολογία ότι μπορείς να το αποφύγεις αν δεν αποδεχτείς τα carrier settings. Ενώ τώρα με την 4άρα δεν υπάρχει δικαιολογία (δεν μπορουν να σου πουν μην περάσεις το νέο λογισμικό της συσκευής , γιατί αυτό αφορά την apple και όχι τον πάροχο). Ποιος ξέρει.. Σίγουρα όμως κάτι τέτοιο πιστεύω θα παίχτηκε.. Δεν μπορεί έτσι ξαφνικά να δίνουν τώρα 1gb την ημέρα εντελώς δωρεάν για tethering και μέχρι πριν λίγους μήνες δεν έκαναν τίποτα.

#378   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/06/2010 - 02:54

Δεν ειμαι δικηγορος, αλλα αφου με το συμβολαιο μας εχουμε μια συγκεκριμενη υπηρεσια
δεν γινεται να μας την σταματισουν πριν ληξει το συμβολαιο και να μην κοψουν παγιο.

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σε νεους χρηστες θα πουν οτι απλα δεν γινεται να εχουν δωρεαν tethering

Γι'αυτο κι εγω τους ειπα "μου κοψατε την υπηρεσια που πληρωνω"

Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 26/06/2010 - 02:55

#379   mkokkinas

mkokkinas

iPH Member

• 305 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2010 - 11:45

μέχρι νεοτέρας χρησιμοποιώ το pdanet, δουλεύει οκ με usb
το wifi δεν παιζει στην 4αρα, αλλα δεν θα αντεχε και πολυ ωρα ετσι κι αλλιως.

στην voda μου ειπαν θα μου στειλουν τα carrier settings αλλα το πιο πιθανο να χρειαζομαι downgrade
κατι που ειχα δoκιμασει βεβαια και δεν ειχε αποτελεσμα στο tethering...

Οπως και να εχει το επαιξα ασχετος, ειπα να κανουν οτι μπορουν
γιατι πληρωνω για μια υπηρεσια που μου την εβγαλαν αχρηστη

το παρον μηνυμα το στελνω με pc χρησιμοποιωντας gprs
ταχυτητα 29kbps down - 7kbps up :P

Καλησπέρα φίλε,

και εγω τωρα εκανα εγκατασταση το Padnet και δουλευει μια χαρα

Σιγουρα δεν χρεωνόμαστε κατι παραπανω αλλά μονο τρωει ΚΒ αλλα το tarrifplan του συμβολαιου μας ??

ευχαριστω

#380   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/06/2010 - 12:45

Ρε παιδια θελω τη βοηθεια σας...
Μου εστειλαν το email απο τη vodafone με τους κωδικους αλλα μου ηρθε στο junk folder sto hotmail και κατα λαθος το εσβησα...ξερεις κανεις πως μπορω να το επαναφερω?
Αν παρω τη voda λετε να μου τα ξαναστειλουν?

#381   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2010 - 12:49

Και σε μένα.. Κάνω paste το mail χωρίς τους κωδικούς

Αγαπητέ χρήστη,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Vodafone!

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 21 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο από την εταιρία Apple το καινούργιο λειτουργικό 4.0. Το λειτουργικό 4.0 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την καινούργια συσκευή iPhone 4.0 όπως επίσης και από τις συσκευές 3GS.

Όπως γνωρίζετε η πολιτική της Vodafone σε όλα τα Vodafone Smartphones ορίζει ότι η λειτουργία «τηλέφωνο ως modem» ή αλλιώς «tethering» δεν προσμετρείται στο πρόγραμμα δεδομένων της σύνδεσής σας, αλλά χρεώνεστε άπαξ ένα μικρό ποσό ανάλογα με το χρόνο σύνδεσης στο internet. Οι χρεώσεις ακολουθούν αυτές της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband on Demand.

Η πολιτική αυτή έχει υλοποιηθεί σε όλες τις συσκευές iPhone και στο καινούργιο λειτουργικό 4.0. Αυτό σημαίνει ότι αν αναβαθμίσετε την συσκευή σας δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του κινητού έτσι ώστε να καταναλώνετε όγκο από το πρόγραμμα σας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία «tethering» θα πρέπει να αγοράσετε έναν αντίστοιχο χρόνο πρόσβασης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η Vodafone θα σας δώσει ειδικούς κωδικούς για την υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband on Demand για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία «tethering» μέχρι το τέλος του συμβολαίου σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Ο κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε 10 μέρες/10 GB δωρεάν πρόσβαση στο Internet.

ΧΧ
ΧΧ
ΧΧ
ΧΧ

Επίσης, σε περίπτωση που χρειάζεστε συχνή πρόσβαση στο internet από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα συμβολαίου της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband. Έτσι απολαμβάνετε άνετη πρόσβαση στο internet με υψηλότερες ταχύτητες έως 28.8Mbps με δωρεάν το σχετικό εξοπλισμό.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σας.

Με εκτίμηση,

Vodafone

Copyright © 2008 Vodafone Group. Η Vodafone, τα λογότυπα Vodafone, το Vodafone live! και το Vodafone Mobile Connect αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Ονόματα άλλων προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

#382   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2010 - 15:28

Καλησπέρα φίλε,

και εγω τωρα εκανα εγκατασταση το Padnet και δουλευει μια χαρα

Σιγουρα δεν χρεωνόμαστε κατι παραπανω αλλά μονο τρωει ΚΒ αλλα το tarrifplan του συμβολαιου μας ??

ευχαριστω

ετσι πιστευω, στην ουσια κανει bridge το ιντερνετ του κινητου με ενα εικονικο μοντεμ στο usb
βεβαια για σιγουρια θα ελενξω τον επομενο λογαριασμο

#383   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2010 - 15:42

ετσι πιστευω, στην ουσια κανει bridge το ιντερνετ του κινητου με ενα εικονικο μοντεμ στο usb
βεβαια για σιγουρια θα ελενξω τον επομενο λογαριασμο

Για να είσαι σίγουρος πάρε στο 13830 μετά από 1-2 μέρες από τη χρήση που έκανες και ρώτησε να μάθεις τι έχεις χρεωθεί για data αυτόν τον μήνα.

#384   Giorgo

Giorgo

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 11:46

Παιδιά έχουμε κανένα νέο? Απτα mail της vodafone, το pdanet οτιδήποτε.

#385   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 29/06/2010 - 11:56

ευχαριστουμε somnius, αλλα κατσε να δουμε αν θα τα καταφερουμε...
υπαρχει περιπτωση χωρις JB να μην τα δεχεται, αυτο προσπαθω.

Περιμενω τον φιλο μας Giorgo να τα στειλει να αρχισω τα πειραματα

Ακόμα περιμένω να μου πείτε τι θέλετε να ανεβάσω στο Repository!

Παιδιά έχουμε κανένα νέο? Απτα mail της vodafone, το pdanet οτιδήποτε.

Τo MiWi κάνει Tether, το PDAnet κάνει Tether, υπάρχει και το δικό μου το iProxy που κάνει SOCKS και δεν φαίνεται σαν Tether!
Τα προαναφερθέν είναι όλα για Jailbroken συσκευές.

#386   Giorgo

Giorgo

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 12:52

Τo MiWi κάνει Tether, το PDAnet κάνει Tether, υπάρχει και το δικό μου το iProxy που κάνει SOCKS και δεν φαίνεται σαν Tether!
Τα προαναφερθέν είναι όλα για Jailbroken συσκευές.

Δηλαδή σε iOS 4 jailbroken(οταν κυκλοφορήσουν επίσημα τα εργαλεία) θα πετύχω σταθερό και ασφαλές(απο άποψη χρεώσεων) tethering? Ποιά μέθοδος θεωρείται καλύτερη(MiWi klp)? Ευχαριστώ ;)

#387   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 29/06/2010 - 12:54

οποιαδήποτε δεν αφήνει την Vodafone να δεί ότι τσιμπας internet.. αλλιώς να περιμένεις χρεώσεις! :P

#388   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:00

Τα ipcc δεν παιζουν, θελει patch το commcenter κατι που δεν εχει γινει ακομα στην 4αρα.

Δοκιμασα το παλιο patch και απλα δεν ανοιγε το κινητο!
Οπως λεει και ενας σοφος: δοκιμαζω εγω για να μην χρειαζεται να το κανετε εσεις :P

Ακομα περιμενω να δω αν το pdanet ειναι transparent ή αν το καταλαβαινει η voda.
Αν δεν το καταλαβενει και ειμαι "δωρεαν" τοτε να παει να χεστει το ipcc και τα carrier settings
αφου την δουλεια μου θα την κανω πλαγιως

Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 29/06/2010 - 13:01

#389   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:58

εγω δεν μπορω να καταλαβω απο τι την στιγμη που σας κοβουν το tethering γιατι ειστε και μενετε στην vodafone.εγω ειμαι στην wind και δεν λεω να πατε στην wind.τραβατε cosmote οπουδηποτε εκτος vodafone.μονο ετσι θα καταλαβουν τη λαλακια εχουν κανει.κοφτε τους 1000 συνδεσεις και οταν σας ρωτανε ,να τους λετε το λογο γιατι φευγετε.ετσι ειναι ρε σεις παιδια.μονο ετσι θα βρειτε το δικιο σας.καντε την στα αλλα 2 δυκτια.Να τους πονεσει και να καταλαβουν γιατι στην ελλαδα δεν λειτουργει τιποτα σωστα.

#390   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:05

μηπως γιατι εχουμε πολλους μηνες ακομα συμβολαιο;;; :rolleyes:

Ad

Ad

Team