Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Vodafone unlimited με Internet - Tethering τέλος από τη Vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 04/07/2010 - 18:59

Και αν η αίτηση για μεταφορά εγκριθεί πριν σε καλέσει η Vodafone;
(μπορεί να είπα βλακεία, δεν έχω κάνει ποτέ μεταφορά αριθμού)

Δεν υπάρχει περίπτωση.. Σίγουρα θα σε καλέσουν να σε ρωτήσουν για ποιον λόγο θες να φύγεις..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   itmakesense

itmakesense

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 01:53

παιδες, περα απο τις απειλες του εαν θα φυγουμε απο Voda ή οχι, και το εαν καποιοι εχουν αποκτησει κωδικους προσβασεις (προσωρινους μην το ξεχνατε αυτο), το ζητουμενο ειναι οτι δεν φαινεται να ειναι νομικα κατωχηρωμενοι γι αυτο που εχουν κανει.
Ο λογος ειναι οτι απο την στιγμη που εχουμε πληρωσει για την συγκεκριμενη υπηρεσια παροχης internet στο κινητο (και αναγραφεται στο συμβολαιο) εμεις συνεχιζουμε να ζηταμε internet στι κινητο. Ουσιαστικα με το tethering ή οπως θελετε ονομαστε το, προβαλουμε το αποτελεσμα της υπηρεσιας αυτης σε μια αλλη συσκευη. Η ιδια η υπηρεσια αυτη καθ' αυτη συνεχιζει να λαμβανει χωρα στο κινητο μας. Η προσβαση στο διαδυκτιο γινεται μεσω του κινητου. Οι σελιδες, τα βιντεο κλπ προβαλλονται μεσω του καλωδιου απλα σε ενα Pc. Ακολουθωντας την λογικη τους λοιπον, το να μιλας μεσω bluetooth ακουστικου ειναι κατι αντιστοιχο και πρεπει να μας χρεωνουν... Ικανους τους εχω.
Δεν τα λες ολα αυτα για να το παιξω εξυπνος αλλα γιατι τα επιχειρηματα μου βασιζονται στην λογικη ενω της κυρα Voda οχι.
Βασιζεται απλα στην ολιγοπωλιακη της δυναμη.

Που το παω λοιπον??
Σκφτηκατα να κανουνμε μια ομαδικη αγωγη??
Για μονομερη και καταχρηστικη αλλαγη των ορων συμβολαιου και των παρεχομενων υπηρεσιων της??
Για εκβιαστικη πολιτικη.... οτι μια υπηρεσια που μεχρι τωρα την προσεφερε καλυπτομενη απο το υπαρχον συμβολαιο και με το δεδομενο τιμημα τωρα το αλλαζει και ζηταει επιπλεον χρηματα. Και μονο το γεγονος οτι μεχρι που το αλλαξε το λειτουργουσε ετσι και ειχαμε συμβαολαια μας καλυπτει...

Για να το δουμε λιγο.....
Οχι επειδη καποιοι βολευτηκαμε με κωδικους και λιγη ικανοιποιηση εγωισμου "εγω τους τα πα" παει εληξε.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ VODAFONE ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΚΑ.

Το γεγονος οτι και σε αλλες χωρες το εχουν κανει ετσι δεν σημαινει τιποτα. Κανεις χρηση μιας πληρωμενης υπηρεσιας και μεσω των δυνατοτητων της συσκευης σου. Αν δεν τους αρεσει αυτο να πουνε στην Apple να καταργησει αυτη της λειτουργια. Η apple ομως οχι ο καθε παροχος. Αλλωστε ο παροχος προσφερει προσβαση. Οχι και προγραμμα browser κτλ. Μπορω αν θελω να συνδεομαι και να μην κανω τπτ. θελω να ειμαι δικτυομενως και μονο ρε παιδι μου με τον κοσμο εκει εξω να μην νιωθω μοναξια πως το λενε??!!!

Αναμενω την αντιδραση σας.
Α! κ εναν δικηγορο..... (ναι δεν ειμαι - αν αυτο νομισατε απλα γνωριζω καποια σχετικα ζητηματα και οσες φορες του τα εχω πει ετσι εκαναν πισω).

Τελευταία επεξεργασία από: itmakesense, 05/07/2010 - 02:02

#408   itmakesense

itmakesense

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 02:12

Kαι ΒΤW,
αυτο δουλευει τελικα http://www.iphonehel...789#entry174789 ?
Εχει κανεις το αρχειο?
Υπαρχει διαθεσιμο στο site?
thanx

#409   Giorgo

Giorgo

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 10:12

Τώρα που μίλησα πάντως με vodafone δεν μου πρότειναν κανένα συμβιβασμό, του λέω πάω cosmote γι αυτό το λόγο και μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ρώτησα και άλλη υπάλληλο πόσο είναι το κόστος διακοπής του συμβολαίου μου και πόσο θα πάρει χρονικά η διακοπή και ενώ με ρώτησε τι δεν με ικανοποίησε στο συμβόλαιο μου δεν μου είπε τίποτα για τα 10gb tethering. Δεν μπορώ να καταλάβω :mad: Οι λογαριασμοί που κάνω είναι της τάξης των 40-50e, ίσως είναι αυτό το κριτήριο τους.

#410   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 13:34

Τώρα που μίλησα πάντως με vodafone δεν μου πρότειναν κανένα συμβιβασμό, του λέω πάω cosmote γι αυτό το λόγο και μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ρώτησα και άλλη υπάλληλο πόσο είναι το κόστος διακοπής του συμβολαίου μου και πόσο θα πάρει χρονικά η διακοπή και ενώ με ρώτησε τι δεν με ικανοποίησε στο συμβόλαιο μου δεν μου είπε τίποτα για τα 10gb tethering. Δεν μπορώ να καταλάβω :mad: Οι λογαριασμοί που κάνω είναι της τάξης των 40-50e, ίσως είναι αυτό το κριτήριο τους.

Εγώ 35-45 ευρώ κάνω λογαριασμούς πάντως και μου έδωσαν τους κωδικούς.. Δεν ξέρω με ποιο κριτήριο τους δίνουν.. Και φαντάσου ότι από μόνοι τους με κάλεσαν και μου τους έστειλαν.. Και από mobile internet για το κινητό έχω το small.

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 05/07/2010 - 13:35

#411   itmakesense

itmakesense

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 14:19

Εγώ 35-45 ευρώ κάνω λογαριασμούς πάντως και μου έδωσαν τους κωδικούς.. Δεν ξέρω με ποιο κριτήριο τους δίνουν.. Και φαντάσου ότι από μόνοι τους με κάλεσαν και μου τους έστειλαν.. Και από mobile internet για το κινητό έχω το small.

Τελικα ολοι την παρτυ μας κοιταμε....
Ετσι καθε φορα κατι θα συμβαινει εις βαρος μας. Γαιτι να ψαχνουμε πως θα κανουμε "πατεντες" ή πως θα εξασφαλιστουμε εμεις και μονο και δεν κοιταμε να διασφαλισουμε το καλο ολων?
Ας γραψουμε μια επιστολη διαμαρτυριας και να την στειλουμε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ.
Αν δεν οργανωθουμε μονιμως θα μας %&*$#$^....
Επαναλαμβανω: Το γεγονος οτι αρχισαν αυθαιρετα να χρεωνουν για υπηρεσια που μεχρι τωρα την ειχαμε προπληρωμενη δεν τους δινει δικιο!!
Διεκδικηστε και μην βολευεστε!!

#412   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 14:29

Τελικα ολοι την παρτυ μας κοιταμε....
Ετσι καθε φορα κατι θα συμβαινει εις βαρος μας. Γαιτι να ψαχνουμε πως θα κανουμε "πατεντες" ή πως θα εξασφαλιστουμε εμεις και μονο και δεν κοιταμε να διασφαλισουμε το καλο ολων?
Ας γραψουμε μια επιστολη διαμαρτυριας και να την στειλουμε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ.
Αν δεν οργανωθουμε μονιμως θα μας %&*$#$^....
Επαναλαμβανω: Το γεγονος οτι αρχισαν αυθαιρετα να χρεωνουν για υπηρεσια που μεχρι τωρα την ειχαμε προπληρωμενη δεν τους δινει δικιο!!
Διεκδικηστε και μην βολευεστε!!

Δεν μπορείς να φανταστείς εγώ τι έχω κάνει.. Τι κράξιμο τους έριξα, επιστολές κτλ, αλλά όλα αυτά πριν από καιρό.. Τότε που πρωτοάρχισε αυτήν την πολιτική.. Μπορεί και γι αυτό να μου έστειλαν τους κωδικούς τώρα.. δεν ξέρω.. Εξαλλου αν στείλουν κωδικούς σε όσους το χρειάζονται μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους είναι οκ.. Μόλις το συμβόλαιο λήξει, είναι δική σου επιλογή αν θα ανανεώσεις με τη vodafone ή όχι και θα πας σε άλλη εταιρία.. Όταν θα ανανεώσεις το συμβόλαιό σου θα το ξέρεις πια και δεν θα είανι κρυφό και ξαφνικό όπως έγινε τώρα.

#413   psampa

psampa

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/07/2010 - 14:55

Και εμένα με πήραν τηλέφωνο την προηγούμενη βδομάδα και μου είπαν ότι θα μου στείλουν τους κωδικούς. Βέβαια ακόμα δεν έχουν έρθει αλλά φαντάζομαι ότι είναι θέμα χρόνου. Το μόνο που είχα κάνει είναι πριν κάνα μήνα να στείλω ένα mail που τους έκραζα λίγο.

#414   im2

im2

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 14:57

Παιδιά κι εγώ έχω τρελαθεί με αυτή την κατάσταση γιατί το tethering ήταν ενας από τους βασικούς παράγοντες για μένα, το χρησιμοποιώ κάθε μέρα

Το συμβόλαιό μου λήγει βέβαια τέλος μήνα... χεχε... Και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω COSMOTE και μόνο από την τσαντίλα μου με τον άθλιο τσαμπουκά της VODAFONE που μας ζητά παρπάνω λεφτά ξαφνικά για κάτι που χρησιμοποιούσαμε. (αλήθεια, η COSMOTE δίνει απεριόριστο internet??)

Λέω επίσης να στείλουμε στον ΙΝΚΑ καταγγελία. Εχω στείλει για άλλο θέμα στο παρελθόν και βοήθησε στο 100% να αποκατασταθεί μία αδικία εις βαρος μου από έναν εμπορικό αντιπρόσωπο. Έχουμε δύναμη, ειμαστε καταναλωτές.

Από την άλλη σκέφτομαι το εξής...: Τόσα "κανουμε" με jailbroken iphones, ένα ρημαδο-APN δεν μπορούμε να αλλάξουμε; Νομίζω ότι με το επερχόμενο jailbreak στην 4.0 θα λυθούν τα προβλήματά μας

#415   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 15:28

Πάντως αν το δείτε, η υπηρεσία που μας δίνουν δωρεάν με τους κωδικούς κανονικά κοστίζει 76 ευρώ το μήνα.. 19 ευρώ έχει ο κάθε κωδικός με τα 10gb για 10 (11 με την προσφορά) ημέρες.. http://www.vodafone....ion?pageId=8639

#416   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 15:48

Πάντως αν το δείτε, η υπηρεσία που μας δίνουν δωρεάν με τους κωδικούς κανονικά κοστίζει 76 ευρώ το μήνα.. 19 ευρώ έχει ο κάθε κωδικός με τα 10gb για 10 (11 με την προσφορά) ημέρες.. http://www.vodafone....ion?pageId=8639

57 ευρώ όχι 76 sorry.

#417   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 05/07/2010 - 16:09

ειτε 50 ειτε 5, το θεμα ειναι οτι ηδη το πληρωνουμε.
εγω θελω το 1GB το μηνα να το ξοδευω οπως θελω, οπως οταν εκανα το συμβολαιο μου.

αν ειναι να μας το κοψει αυτο που εχουμε στο συμβολαιο τοτε να μας κοψει και την τιμη.
Για να μην πω για ρητρα...
γιατι αμα κοψουμε ΕΜΕΙΣ κατι εχουμε ποινη μην το ξεχναμε!

#418   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 22:58

ειτε 50 ειτε 5, το θεμα ειναι οτι ηδη το πληρωνουμε.
εγω θελω το 1GB το μηνα να το ξοδευω οπως θελω, οπως οταν εκανα το συμβολαιο μου.

αν ειναι να μας το κοψει αυτο που εχουμε στο συμβολαιο τοτε να μας κοψει και την τιμη.
Για να μην πω για ρητρα...
γιατι αμα κοψουμε ΕΜΕΙΣ κατι εχουμε ποινη μην το ξεχναμε!

Συμφωνώ μαζί σου.. Πάντως δεν πληρώνουμε ούτε τον όγκο που μας δίνει για το tethering.. Το 1gb την ημέρα μας το δίνει σαν ξεχωριστό όγκο για το tethering δωρεάν... άσχετα με το τι πακέτο mobile internet έχουμε για το κινητό.

#419   im2

im2

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2010 - 15:35

H Cosmote εχει unlimited internet σαν τα αντίστοιχα της VODAFONE? Είμα για να αλλάζω αμεσα

BTW νομίζω ότι με το Jailbreak στην 4.0 θα λυθεί το θεμα...

#420   than1981

than1981

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/07/2010 - 07:53

Τους κωδικούς τους δίνουν σε όσους έχουν κάνει συμβόλαιο πριν από τις 26 Απριλίου. Έτσι μου είχαν πει εμένα.
Μας έδωσαν κωδικούς επειδή φοβήθηκαν κάποια καταγγελία.

Δε νομίζω ότι θα βοηθήσει η καταγγελία τώρα. Αν δεν έδινε δωρεάν κωδικούς μπορεί να βοηθούσε. Όλοι μπορούν να πάρουν κωδικούς αρκεί να τους πιέσουν. Εγώ τους πήρα 5 φορές για να μου τους στείλουν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες