Hello!
Αντιμετωπιζει κανεις προβληματα γενικα με το searching ? Δεν εχω κανει update στην καινουργια ακομα, αλλα γενικα ειναι αθλιο το searching για δρομους κτλ. Βλεπω τον δρομο και την ονομασια του και στα ελληνικα και στα αγγλικα στο χαρτη, τον ψαχνω ειτε με english ειτε με ελληνικους χαρακτηρες και δεν βρισκει τιποτα. Κανεις αλλος με κατι αντιστοιχο ? Στο maps εν το μεταξυ ολα τα βρισκει κανονικα.
thnx
Αυτο το πρόβλημα το εχω κ εγώ. Ενω βλέπω το δρόμο στο χάρτη, αν κάνω αναζήτηση μ λεει οτι δεν μπορει να τον βρει
Εχω την 1.2.7. Μηπως δεν κάνω κάτι καλά εγώ? Εσεις βρίσκετε τος δρόμους κανονικά?
please, ας μας πει καποιος αν εχει κατι αντιστοιχο γιατι ειναι μεγαλο σπασιμο...
Μάγκες νομίζω ότι το λάθος που κάνετε και γι αυτό δεν σας βρίσκει τους δρόμος στο xgps ενώ στο maps τους βρίσκει είναι ότι θα πρέπει να γράψετε
δρόμο με αριθμό και μετά κάθετος την περιοχή αλλιώς δεν βρίσκει την διεύθυνση.
Παράδειγμα Σταδίου 10/Αθήνα.
Καλημέρα
Παίδες βρήκα λύση για αυτό με τις οδούς και προς το παρόν δουλεύει 100% αλλά είναι λίγο διαδικασία!
Λοιπών ακουστέ τι κάνω εγώ, έχω φτιάξει ένα contact πχ fitsou
Πηγαίνω λοιπόν στο google maps του iphone κ ψάχνω για την οδό που με ενδιαφέρει όταν την βρω την κάνω pin κ την κάνω add στο contact fitsou. Μετά πηγαίνω στο xgps κ βάζω location από το contact! Όσες φορές το έχω δοκιμάσει έχει πιάσει!
Δεν ξέρω εάν σας βοηθάει αυτό καθόλου....
Εάν κ τώρα που πήγα κάτι εκδρομουλες κ είχα την ευκαιρία να το τεσταρω μπορώ να πω ότι είναι πολύ μέτριο πρόγραμμα. Όποτε σταματούσα σε φανάρι διασταύρωση κτλ κτλ μου έβγαζε wrong way κ με έδειχνε είτε παράλληλα στον δρόμο είτε από την αντίθετη κατεύθυνση!