Το 1ο μου θέμα: Out of Space
Δημοσίευση 17/08/2010 - 23:54
Περιμενουμε το νεο σου θεματακι.
Να προτεινω να ειναι το νεο σου θεματακι να εχει να κανει με το νερο?
Για σκεψου το !!!
Ad
Δημοσίευση 16/09/2010 - 22:55
Δημοσίευση 16/09/2010 - 23:15
ας ξεκινήσω με αυτά ...
lockscreen.png -> άψογο ... κυριολεκτικά απ'το screenshot που το είδα έπαθα ... προφανώς όμως δεν το έφτιαξες εσύ αλλά αυτό δεν πειράζει ...
icons -> γενικότερα με εκνευρίζουν οι μίξεις καθώς τις θεωρώ χαζές και 'συ απο οτι έχω δεί στις φωτό, πέρα απ'τα 5000+ εικονίδια του Glasklart, έχει χρησιμοποιήσει και όλα τα skins του (πιστεύω ...) (δλδ calculator, phone κλπ κλπ ...)
η επιλογή σου παρ'όλα αυτά και στο φόντο του phone.app είναι εκπληκτική ...
το background.png δεν με τρελαίνει ... και ειδικά με 2 τόσο δυνατά background σε lockscreen και phone, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο ως background ...
η σύνθεση σου όμως είναι άρτια σε γενικές γραμμές ... έχεις βάλει ωραία χρώματα μαζί (αν και σε βοηθάει πολύ το transparency των icons και των skins του Glasklart ...
ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΙΝΕΙΣ LINK ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
για να τα σουμάρουμε λίγο
καλά είναι για πρώτη προσπάθεια (και αφού το λέω εγώ, αν διαφωνήσει κάποιος είναι τουλάχιστον χαζός ... πίστεψε με ... είμαι απλά υστερικός και πορωμένος με αυτά τα θέματα .. )
δοκίμασε στα άλλα 2 θέματα που λες οτι ετοιμάζεις, να φτιάξεις δικά σου πράγματα ... εκεί είναι η αληθινή μαγκιά, και ακόμα και να μην αναγνωριστεί ο κόπος σου (που ως έμπειρος πλέον, σου λέω οτι πιθανών την πρώτη φορά όχι μόνο να μην αναγνωριστεί αλλά να σε κατακρίνουν κιόλας, αλλά η χαρά της δημιουργίας φιλε μου, της αυθεντικής δημιουργίας δεν συγκρίνεται και δεν καταρίπτεται με τίποτα ... και φυσικά, φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι ... για κάθε θέμα θα ακούς ολοένα και καλύτερα
περιμένω νέες κινήσεις σου (ελπίζω κιόλας να βρώ χρόνο να μπαίνω και να βλέπω)
φιλικά,
Νίκος
Δημοσίευση 16/09/2010 - 23:21
και φυσικά, φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι ... για κάθε θέμα θα ακούς ολοένα και καλύτερα
Ναί αλλα γεμίζεις μόνο μικρά σακουλάκια..
Δημοσίευση 16/09/2010 - 23:45
Ναί αλλα γεμίζεις μόνο μικρά σακουλάκια..
ναί, αλλά αυτό γίνεται μόνο στην αρχή κάθε φορά τα φασόλια μεγαλώνουν, καθώς οι σοδειές, λόγω της πείρας σου "ποιάνουν" καλύτερα και έτσι επόμενο είναι, κάθε φορά η σακούλα να μεγαλώνει ανάλογα
if you know what i mean
Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:07
Τελευταία επεξεργασία από: georgeVLS, 20/09/2010 - 00:12
Δημοσίευση 20/09/2010 - 00:16
Δημοσίευση 21/10/2010 - 23:28
Δημοσίευση 23/10/2010 - 01:20
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες