Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Οποιος μπορει!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
47 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Geo Kodak

Geo Kodak

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/03/2010 - 16:03

1)Γιατι στο σαφαρι οταν παταω προσθηκη σελιδοδεικτη ή προσθηκη σε αφετηρια εκτελει παντα την εντολη προσθηκης στην αφετηρια?? (πως φτιαχνει αυτο??)

2)Ρυθμισεις->Ipod->Εξοδοσ TV!! Τι ακριβος ειναι??

3)Ειπαρχει κατι στο Cydia (εκτος απο το slide to unlock killer δεν κανει κατι σε εμενα!!!) η καπου αλλου που να εξαφανιζει το slide to unlock χωρις να εξαφανιζει την <<παυλα>>

Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 20/03/2010 - 00:33

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/03/2010 - 16:37

1)Γιατι στο σαφαρι οταν παταω προσθηκη σελιδοδεικτη ή προσθηκη σε αφετηρια εκτελει παντα την εντολη προσθηκης στην αφετηρια?? (πως φτιαχνει αυτο??)

2)Ρυθμισεις->Ipod->Εξοδοσ TV!! Τι ακριβος ειναι??

3)Ειπαρχει κατι στο cudia (εκτος απο το slide to unlock killer δεν κανει κατι σε εμενα!!!) η καπου αλλου που να εξαφανιζει το slide to unlock χωρις να εξαφανιζει την <<παυλα>>

Για το σελιδοδεικτη..συμβαινει σε jailbroken συσκευες,μηπως εχεις κανει hide το εικονιδιο mail απο sbsettings?η' μηπως το εχεις τοποθετησει σε categories?κοιταξε το και ενημερωσε με αν το βγαλεις εξω θα διορθωθει το προβλημα...δλδ πατα unhide απο το sbs η' remove απο τον φακελο που το εχεις τοποθετησει..

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 19/03/2010 - 16:39

#3   Geo Kodak

Geo Kodak

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:19

Για το σελιδοδεικτη..συμβαινει σε jailbroken συσκευες,μηπως εχεις κανει hide το εικονιδιο mail απο sbsettings?η' μηπως το εχεις τοποθετησει σε categories?κοιταξε το και ενημερωσε με αν το βγαλεις εξω θα διορθωθει το προβλημα...δλδ πατα unhide απο το sbs η' remove απο τον φακελο που το εχεις τοποθετησει..

Ευχαριστω!!! το 1 λυθηκε!!! (αλλα γινεται να αντικαταστισω το mail με το mBoxMail?? Σε ολες τις λειτουργιες??)

#4   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:25

Ευχαριστω!!! το 1 λυθηκε!!! (αλλα γινεται να αντικαταστισω το mail με το mBoxMail?? Σε ολες τις λειτουργιες??)

εγω το mailbox χρησιμοποιω απλα σβησε τις ρυθμισεις που εχεις στο original mail ωστε να μην χρησιμοποιειται..αν εννοεις αυτο

#5   Geo Kodak

Geo Kodak

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:33

εγω το mailbox χρησιμοποιω απλα σβησε τις ρυθμισεις που εχεις στο original mail ωστε να μην χρησιμοποιειται..αν εννοεις αυτο

Βασικα θελω να αντικαταστισω τελειως το original mail με το mBoxMail ακομα και για το lockinfo (πως σβηνω δηλαδη τις ρυθμισεις??)

#6   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:36

Βασικα θελω να αντικαταστισω τελειως το original mail με το mBoxMail ακομα και για το lockinfo (πως σβηνω δηλαδη τις ρυθμισεις??)

πας στις ρυθμισεις/mail,contacts βγαζεις τον λογαριασμο σου και τον προσθετεις στο mBoxMail και εισαι ετοιμος...

#7   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:40

Το δευτερο που ρωτας φιλε μου ειναι για να βλεπεις video που εχεις στην εφαρμογη ipod στην τηλεοραση αλλα θα χρειαστεις ειδικο καλωδιο..που συνδεετε με usb στο iphone οχι στο headphone jack και οχι τα κοινα που ξερουμε που μπαινουν σε καμερες κλπ..αλλα υπαρχει και μια εφαρμογη στο cydia που σου επιτρεπει να προβαλεις οτιδηποτε προβαλεται στο κινητο σου..αλλα και παλι θα χρειαστεις το καλωδιο αυτο της apple
το αλλο που ζητας γινεται απλα θα πρεπει να μπεις με ssh στο κινητο ειναι λιγο πολυπλοκη διαδικασια,ή ψαξε στο cydia no slide to unlock text το θελεις για καποιο θεμα σωστα?

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 19/03/2010 - 17:47

#8   Geo Kodak

Geo Kodak

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:46

πας στις ρυθμισεις/mail,contacts βγαζεις τον λογαριασμο σου και τον προσθετεις στο mBoxMail και εισαι ετοιμος...

Ποτε δεν ειχα λογαριασμο στο mail!! Στο Lockinfo δεν μου εχει καμενα account αν δεν εχω στο κανονικο mail και εψαξα και στο ifile ---> library/lockinfo/Plugins/com.ashman.lockinfo.MailPlugin.bundle/en.lproj/Localizable.strings να κανω αλλαγη ωστε να διαβαζει του mBoxMail αλλα παλι τιποτα!!!

#9   Geo Kodak

Geo Kodak

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:48

Το δευτερο που ρωτας φιλε μου ειναι για να βλεπεις video που εχεις στην εφαρμογη ipod στην τηλεοραση αλλα θα χρειαστεις ειδικο καλωδιο..που συνδεετε με usb στο iphone οχι στο headphone jack και οχι τα κοινα που ξερουμε που μπαινουν σε καμερες κλπ..αλλα υπαρχει και μια εφαρμογη στο cydia που σου επιτρεπει να προβαλεις οτιδηποτε προβαλεται στο κινητο σου..αλλα και παλι θα χρειαστεις το καλωδιο αυτο της apple
το αλλο που ζητας γινεται απλα θα πρεπει να μπεις με ssh στο κινητο,ειναι λιγο πολυπλοκη διαδικασια το θελεις για καποιο θεμα σωστα?

Ναι σωστα!! Απλος δεν θελω να χασω την δυνατοτιτα ανακτισης του!!!

#10   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:54

Ναι σωστα!! Απλος δεν θελω να χασω την δυνατοτιτα ανακτισης του!!!

Γραψε στο cydia noslide...προυποθετει winterboard απο ModMyi repo

#11   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 17:58

ρε παιδια να ρωτησω κατι εντελως ακυρο?πως λεγεται η εφαρμογη πως αντικαθιστας τη λεξη "ξεκλειδωμα" με μια δικη σου φραση?ευχαριστω

#12   maniasg

maniasg

iPH Addict

• 874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/03/2010 - 18:00

ρε παιδια να ρωτησω κατι εντελως ακυρο?πως λεγεται η εφαρμογη πως αντικαθιστας τη λεξη "ξεκλειδωμα" με μια δικη σου φραση?ευχαριστω

δες εδώ... http://www.iphonehel...lide-to-unlock/

#13   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 19/03/2010 - 18:01

δεν υπαρχει εφαρμογη γι'αυτο φιλε μου.πηγαινε στην ενοτητα iphone customization και θα βρεις εκει τον οδηγο για να το αλλαξεις...

#14   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 18:02

ευχαριστω παιδια..μου ηρθε τωρα ακυρα και ειπα να ρωτησω :)

#15   Geo Kodak

Geo Kodak

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 18:07

Γραψε στο cydia noslide...προυποθετει winterboard απο ModMyi repo

Δεν μου εμφανιζει πουθενα το noslide εχει δικο του repo?? το winterboard το εχω!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες