Apple News: H Apple αλλάζει πορεία στην εξέλιξη του iPhone!
Δημοσίευση 20/03/2010 - 23:39
Ad
Δημοσίευση 21/03/2010 - 00:24
Έφτιαξε η Apple το Double Pixel για το iPad και για το καινούριο iPhone θα έχει το Half Pixel.
Ότι να ναι ο τυπάς...
Δημοσίευση 21/03/2010 - 01:05
To iPhone δε ξέρω τι κάνει και τρελλαίνει σε τέτοιο βαθμό τον κόσμο, σα κινητό τηλέφωνο όμως, είναι κάτω του μετρίου
Μη πέσετε να με φάτε, αλλά έτσι είναι. Και ας το έχω.
Το θέμα είναι πως, η Apple, λόγω του ονόματός της, έχει μεγάλη απήχηση γενικά. Και σκ@τό να χέσει, ο άλλος θα το αγοράσει κι ας κάνει και 600 ευρώ.
Τώρα, αν έχει μικρότερη οθόνη... ΟΚ.
Τουλάχιστον ας του προσθέσουν άλλα πράγματα για να το καλύψουν, αν και δε πιστεύω να κάνουν τέτοια ανοησία.
Εδώ το HD2 έχει μεγαλύτερη οθόνη και αυτοί θα μικρύνουν την ήδη υπάρχουσα;
Τελευταία επεξεργασία από: giorgos_rou, 21/03/2010 - 01:06
Δημοσίευση 21/03/2010 - 02:22
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 21/03/2010 - 10:10
Δημοσίευση 21/03/2010 - 10:12
Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω.
To iPhone δε ξέρω τι κάνει και τρελλαίνει σε τέτοιο βαθμό τον κόσμο, σα κινητό τηλέφωνο όμως, είναι κάτω του μετρίου
Μη πέσετε να με φάτε, αλλά έτσι είναι. Και ας το έχω.
Το θέμα είναι πως, η Apple, λόγω του ονόματός της, έχει μεγάλη απήχηση γενικά. Και σκ@τό να χέσει, ο άλλος θα το αγοράσει κι ας κάνει και 600 ευρώ.
Τώρα, αν έχει μικρότερη οθόνη... ΟΚ.
Τουλάχιστον ας του προσθέσουν άλλα πράγματα για να το καλύψουν, αν και δε πιστεύω να κάνουν τέτοια ανοησία.
Εδώ το HD2 έχει μεγαλύτερη οθόνη και αυτοί θα μικρύνουν την ήδη υπάρχουσα;
Κάτω του μετρίου εννοείς το hardware? Ας είναι ακόμη πιο κάτω, τι σημασία έχει; Και το macbook μου είναι μέτριο πλέον σαν laptop, έχει σημασία;
Στο iPhone κάνω πράγματα που άλλοι τα ονειρεύονται λόγο των εφαρμογών που υπάρχουν γιαυτό... το λογισμικό είναι αυτό που πρέπει αν δεις όχι το hardware... Αν βλέπεις hardware κλπ ε τότε ασχολείσαι με λάθος εταιρία.
Η Apple έχει μεγάλη απήχηση λόγο του iPhoneOS και του MacOSX... Το brand name πατάει κάπου όταν αυτό υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από: atma, 21/03/2010 - 10:13
Δημοσίευση 21/03/2010 - 16:03
Ο χαρακτηρισμός "iPhone χωρίς τηλέφωνο" είναι λάθος.
Το Touch είναι παιχνιδομηχανή και gadget. Το email, calendar κλπ που έχει είναι δευτερεύοντα και απαραίτητα μόνο στο iPhone.
Το Touch κάνει θραύση σε άτομα νεαράς ηλικίας. Το iPhone θα το δεις δύσκολα σε κάποιον έφηβο.
Δημοσίευση 22/03/2010 - 15:50
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες