Βασικα, εχω μια ενσταση εδω.
Αν καποιος κανει φορματ τον υπολογιστη, για να κανει backup τη library, εχει 2 τροπους.
Ειτε μεσω backup to disk (χρονοβορο και βλακωδες - γιατι χρειαζεται απειρα dvd), ειτε να κανει copy τον φακελο itunes (C:\Users\Username\Music\iTunes) σε ενα εξωτερικο δισκο.
Με τον δευτερο τροπο κανει copy και ολοκληρη τη music library, και ειναι ο πιο ασφαλης τροπος για backup.
Οποτε μετα το φορματ δεν χρειαζεται να ψαχνει απο ποιους εκατονταδες διαφορετικους φακελους ειχε κανει drag-n-drop τη μουσικη στο iTunes... Γιατι ολα βρισκονται συγκεντρωμενα σε ενα μονο φακελο του iTunes (συγκεκριμενα για τη μουσικη: C:\Users\Username\Music\iTunes\iTunes Media\Music). Για αυτο το λογο προτεινω την ενεργοποιηση της συγκεκριμενης επιλογης, ωστε να ειναι ολα σε ενα, νοικοκυρεμενα.
Παραλληλα ο χρηστης μπορει να καθορισει ποιος θα ειναι αυτος ο φακελος, το iTunes Media Folder Location.
Δηλαδη μπορει να ειναι ενας διαφορετικος φακελος απο τον default, πχ σε ενα αλλο partition, οπου υπαρχει περισσοτερος αποθηκευτικος χωρος και δεν "κινδυνευει" απο πιθανο φορματ.
Επσιης, αν μπορεις βαλε το απευθειας link για την πηγη CarpeNoctum. Παντα πρεπει να υπαρχει ακριβες reference στην πηγη. Ειδικα οταν γινεται ξερο copy paste.
Καλησπέρα!
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες και αυτός είναι και ο σωστός τρόπος χρήσης του iTunes βασιζόμενος στη φιλοσοφία του. Παρόλα αυτά, όταν έγραψα τον οδηγό (όπως και τους περισσότερους από αυτούς που γράφω) προσπάθησα να έχω στο μυαλό μου τον εντελώς αρχάριο χρήστη και βασίστηκα σε εμπειρία που έχω συναναστρεφόμενος με άτομα που θέλουν να κάνουν τη διαδικασία όσο πιο απλά γίνεται. Για τους περισσότερους (αφού οι περισσότεροι είναι αρχάριοι και όχι έμπειροι) είναι πολύ ευκολότερο απλά να απενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη επιλογή και να κάνουν drag and drop το φάκελο My Music που μπορεί να έχουν σε κάποιον εξωτερικό ίσως σκληρό, από το να τους πεις να αλλάξουν την τοποθεσία του media folder και να πρέπει μετά από κάθε φορμάτ να θυμούνται να το κάνουν έτσι.